ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Laboquick değil mi testin markası?

TE="arsinli, post: 38732966, member: 441582"]hımm yaparız napalım biraz sperm eksikliği yaşayacağız ama olacağı varsa olur heralde[/QUOTE]

Inslah bende öğle vallaha acemiyiz teste ne zamandır ugrasiyorsunuz bebek icin
mayıs ayı itibariyle korunmuyoruz ama tam anlamıyla 4 aydır gayretle uğraşıyoruz ama yok malesef... bu ay 9. denememiz bakalım ne çıkar bahtımıza

Biran önce olsun inslah sağlıkla kucağına al bizde 8 aydır uğraşıyoruz ama hiç doktora gitmedik 1 yıl sonra tedaviye basliyorlarmis

mayıs ayı itibariyle korunmuyoruz ama tam anlamıyla 4 aydır gayretle uğraşıyoruz ama yok malesef... bu ay 9. denememiz bakalım ne çıkar bahtımıza
Biran önce olsun inslah sağlıkla kucağına al bizde 8 aydır uğraşıyoruz ama hiç doktora gitmedik 1 yıl sonra tedaviye basliyorlarmis

ama bi gidip en azından hormonlarına baktır eşinde spermlerine baktırsın sorun yoksa 1 yıl sonra tedaviye başlarsınız

ama bi gidip en azından hormonlarına baktır eşinde spermlerine baktırsın sorun yoksa 1 yıl sonra tedaviye başlarsınız
Çok şiddetli adet sancisi çektim 3 gun sancim vardi bu ay doktora gittik kar nedeniyle sonuclarimi almaya gidemedim

Kızlar bu testlerde ayin 1 den beri yaptığım testler hep pozitif cikior benim yumurtlamam ne zaman

Arkadaslar benimkide hep pozitif ama bugünki biraz silinir çıktı ne zaman acaba yumurtlamam nasıl anlayacaz

Eklentiler

• 1420708370471697578759.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…