yarın eşim spermiogram testi için gidecekti ....şans işte ya ofSelam canım bence 15 .gün olan pozitif ama bence yarın sabah ilişki olursa Şansın daha artar
Bende yeni başladım ama değil sanki 2 cizgiyi de görmen gerekiyorKızlar ne yapmalı pozitif mi bu Eki Görüntüle 1365455
neyse bekleyeceğim mecburen eşim perhizde yarın teste gidecekti olmadı yarın akşam ilişki olur belki dahada koyulaşır bilemedimkiBende yeni başladım ama değil sanki 2 cizgiyi de görmen gerekiyor
yarın eşim spermiogram testi için gidecek..şans işte ya of
hımm yaparız napalım biraz sperm eksikliği yaşayacağız ama olacağı varsa olur heraldeBenimde ayni bu şekilde çıkıyor ertesi gün siliklesiyor. Bence yarın iliski olmali seninki De siliklesir
[/QUOTE]Laboquick değil mi testin markası?
TE="arsinli, post: 38732966, member: 441582"]hımm yaparız napalım biraz sperm eksikliği yaşayacağız ama olacağı varsa olur heralde
Inslah olur Rabbim herkeze versin siz yeni mi başladınız teste ben ilkkez kulkullanmaya basladimneyse bekleyeceğim mecburen eşim perhizde yarın teste gidecekti olmadı yarın akşam ilişki olur belki dahada koyulaşır bilemedimki
Inslah olur Rabbim herkeze versin siz yeni mi başladınız teste ben ilkkez kulkullanmaya basladim
Inslah bende öğle vallaha acemiyiz teste ne zamandır ugrasiyorsunuz bebek icinamin inşallah...bende ovulasyon testini ilk defa deniyorum bakalım nasip olur inşallah
mayıs ayı itibariyle korunmuyoruz ama tam anlamıyla 4 aydır gayretle uğraşıyoruz ama yok malesef... bu ay 9. denememiz bakalım ne çıkar bahtımızaInslah bende öğle vallaha acemiyiz teste ne zamandır ugrasiyorsunuz bebek icin
Biran önce olsun inslah sağlıkla kucağına al bizde 8 aydır uğraşıyoruz ama hiç doktora gitmedik 1 yıl sonra tedaviye basliyorlarmismayıs ayı itibariyle korunmuyoruz ama tam anlamıyla 4 aydır gayretle uğraşıyoruz ama yok malesef... bu ay 9. denememiz bakalım ne çıkar bahtımıza
ama bi gidip en azından hormonlarına baktır eşinde spermlerine baktırsın sorun yoksa 1 yıl sonra tedaviye başlarsınızBiran önce olsun inslah sağlıkla kucağına al bizde 8 aydır uğraşıyoruz ama hiç doktora gitmedik 1 yıl sonra tedaviye basliyorlarmis
Çok şiddetli adet sancisi çektim 3 gun sancim vardi bu ay doktora gittik kar nedeniyle sonuclarimi almaya gidemedimama bi gidip en azından hormonlarına baktır eşinde spermlerine baktırsın sorun yoksa 1 yıl sonra tedaviye başlarsınız
Bence siz yarını degerlendirin esin 4 gün sora gitsin teste bence sansinizi ertelemeyin sonuçta o 4 gün sorada yapar testini ama yumurtlama günü daha önemli bence kacirmayinyarın eşim spermiogram testi için gidecekti ....şans işte ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?