bildiğim kadarıyla çift çizgi 24 saat içinde yumurtlayacağına işaret o yüzden silikleşmeye başlayınca çatladığı anı yakalamaya calışıyoruz12 13 14. Günlerde koyu çıktı. Normalde birtin koyu olurdu. Niye böyle oldu diye düşünürken sizin tersleri gördüm. Demek ki normal ama ne zaman çatlayacak bu arkadaş çizgi silindiği gün mü önemli. Kafam da deli sorular
23 - 24 ocak yani 3-4 gün varAdetine kac gun var cnm?
Cikabilir cnm yarin sabah idrariyla dene istersen?23 - 24 ocak yani 3-4 gün var
Inslah bende kalmisimdir 3 gun kaldi reglime kasiklarima ara ara bıçak saplaniyor 5 dk sonra gidiyor bu ay çok umitliyim ama bakalimBn ilk kullandigim ay kalmistim
Kaçında gösterdi test çatlama cnm erken gosterdiyse test yapsan çıkar şimdi hadi ınş vardirrInslah bende kalmisimdir 3 gun kaldi reglime kasiklarima ara ara bıçak saplaniyor 5 dk sonra gidiyor bu ay çok umitliyim ama bakalim
Ayın 6 sinda başladım 10 günü regli nin 7 günün hep cift çizgi çıktı test yapmak istemiyorum sonu huzran oluyor siz hamile misin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKaçında gösterdi test çatlama cnm erken gosterdiyse test yapsan çıkar şimdi hadi ınş vardirr
Kaçında gösterdi test çatlama cnm erken gosterdiyse test yapsan çıkar şimdi hadi ınş vardirr
İns sonu hüsran olmaz bu defa cnm bn hamile değilim düşük yaptım maalesefAyın 6 sinda başladım 10 günü regli nin 7 günün hep cift çizgi çıktı test yapmak istemiyorum sonu huzran oluyor siz hamile misin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Allah yardımcımız olsun canım bebeğini sağlıklı bir sekilde kuxağına al inşallah bizede dua edermisinbugün bebeğimin net durumunu öğrendim. dört dörtlük gelişimi tamamlıyormuş. bebişimi kaybetme korkum çok vardı. sevinçten ağladığım bir gün oldu. karanlıkta yaşıyormuşum da sanki aydınlığa çıkmış gibi oldum. güneş bizim için doğmuş gibi mutluyum.. paylaşmak istedim
dua edin..
Rabbim hepinizin, hepimizin gönlüne göre versin...
Canim cok üzüldüm ne denir bu durumda bilemedim allah biran once sanada versin hatta tum isteyenlere o duyguyu tattirsinİns sonu hüsran olmaz bu defa cnm bn hamile değilim düşük yaptım maalesef
Amin ınş cnm bu gece bol dua edelim cuma gecesiCanim cok üzüldüm ne denir bu durumda bilemedim allah biran once sanada versin hatta tum isteyenlere o duyguyu tattirsin(((
Cnm baovilasyon testi hamileliği gösteriyor fakat yumurta çatlamadan snra hep silik verir eğer gebelik varsa catlamadan 12 gün snra testkkıyıya dönerse ya adet olacağını yada hamile old gösterir bn içi testi ile öğrenmiştim bir arkadasinda koyu çıkıyordu o adet oldu ınşvvardır koyu çıkar cnm bebekAllah yardımcımız olsun canım bebeğini sağlıklı bir sekilde kuxağına al inşallah bizede dua edermisin
sürekli ediyorum allahım önce istiyom herkeze ver içinde benide gör diyorumAmin ınş cnm bu gece bol dua edelim cuma gecesi
Hazalcim ben dayanamayıp test yaptım hamile yim herhalde dün leke oldu bugün hiç birşey yoksürekli ediyorum allahım önce istiyom herkeze ver içinde benide gör diyorum
canım pozitif inşallah kandada öyle çıkarHazalcim ben dayanamayıp test yaptım hamile yim herhalde dün leke oldu bugün hiç birşey yok
canım testlerinin resmi varsa atar mısın bende yapıyorumda bir karşılaştırayım birde yumurtlamadan sonraki günler test silik miydi sonramı koyulaştı yada ne zaman koyulaşmaya başladı yazarsan çok sevinirim canım bebişin hayırlı olsun Rabbim hayırlı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah ..İyi geceler hanımlar. Geçen ay ilk defa Ovulasyon testi yaptım ve bu ay bebiş haberi aldık Rabbimin izni ile. Son 7-8 aydır istiyorduk ama olmuyordu bir türlü hiç bir sebep olmadığı halde. Testi kullandığım ay adetim bittikten sonra her gün saat 15.00 gibi yaptım testi ve 2 saat öncesinde Sıvı tüketmeyi kestim. Tüm ay boyunca sadece ikinci çizginin diğer günlere göre daha belirgin Çıktığı akşam ve her ihtimale karşı birde ertesi akşam denedik okadar. Diğer aylarda gün aşırı adet bitiminden başlangıcına kadar deniyorduk neredeyse. Meğer yumurtam 11.gün olgunlaşıyormuş ve biz genelde 12.gün falan başlıyorduk iyice temizleneyim diye bazen de yorgun oluyorduk aksatıyorduk. Çok uzattım kusura bakmayın. Şimdi Şiddetle tavsiye ediyorum herkese bu testleri. Eğer hormonal bit sorununuz yoksa kalırsınız Allah'ın izniyle. Ben internetten almıştım laboquick marka 20li 20tl ye oyüZden adet Başlama tarihine kadar hepsini yaptım hergün ama o ay sonu adetim gelmedi bebişim geldiiiiiiii :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseye aratmasın. Amin.
canım yumurtlamadan sonra ikinci çizgi hala silik çıkıyo adete 10 gün var bu arada sence şimdi silik çıkması gebeliğe işaret olabilir mi hormonal sorunumda yok bu arada canım inşallah bana dua et lütfen Allahım seni ve bebişini korusunCnm baovilasyon testi hamileliği gösteriyor fakat yumurta çatlamadan snra hep silik verir eğer gebelik varsa catlamadan 12 gün snra testkkıyıya dönerse ya adet olacağını yada hamile old gösterir bn içi testi ile öğrenmiştim bir arkadasinda koyu çıkıyordu o adet oldu ınşvvardır koyu çıkar cnm bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?