ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar Yaa ne yApacagimi sasirdim dünden beri kasik batmam var yumurtlama zamanı hep oluyor ovuladyon testi bugun biraz siliklesmistir dedim ama t cizgisi cok cok hafif azalmış ama genede koyu yıldızlı gunler iliski oldu bugundemi iliski olacak yaa

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 79
bugun bence olmasın canım. sperm problemı var mı bılmıyorum ama 3 gun ust uste kalıtesı duser. yarın tekrar yap testını. yarın aksam calısırsın duruma gore

bugun bence olmasın canım. sperm problemı var mı bılmıyorum ama 3 gun ust uste kalıtesı duser. yarın tekrar yap testını. yarın aksam calısırsın duruma gore
Bugünü boş geçip yarınki teste gore iliski olsun degilmi cunku 2 gun ust uste oldu

Ben bi kere yaptim 11.30 da yaptim canim senin icin rahat olsun diye soyledim

Teşekkür ederim .Peki siz bir faydasını gördünüz mü ? Bende yarın başlayacağım testleri günde 1 defa uygulayacağım inş yardımcı olur bana..Güzel sonuçlar alırım.

Teşekkür ederim .Peki siz bir faydasını gördünüz mü ? Bende yarın başlayacağım testleri günde 1 defa uygulayacağım inş yardımcı olur bana..Güzel sonuçlar alırım.
Ben kullandigim ay hamile kaldim canim ama dış gebelik gecirdim kirmizi gördüğüm gunden itibaren hergun iliski yasadim bol bol ceviz ye ve yedir 4 tane cevizi bir su bardagi suda islat 3 saat oncesinde iliski oncesi ic ve icir ikiniz de ve rahat ol iliskiye girerken ALALHIM BIZDEN VE BU ILISKIDEN OLACAK YAVRUMUZDAN SEYTANI UZAK TUT diye dua ett RABBIM HAKKINA HAYIISINI VERSIN

Teşekkür ederim. Cevap verdiğin için zaten kuru yemiş felan tüketiyoruz yediklerimize dikkat etmeye çalışıyoruz .Bakalım bende başlayacağım yarın kırmızı ikiside aynı koyulukta olduğu zaman mı ilişki sağlandı k.bakmayın biraz özel oluyor ama öğrenmem lazım .Sabah 11.30 da testi yaptığınızda ilişki ne zaman oluyor ve ne kadar süre yatıyorsunuz ve duş alınıyor ?
Allahım inş bizlere hayırlı evlatlar verir.Sizede çok geçmiş olsun.

Canim çift çizgiyi gormen demek 12 36 saat arasi yumurtlaman gerceklesecek demek. Yani cift cizgiyi gördüğün an ilsiki ne zman olursa olsun. Iliski sonra yarim saat uzan sen sirtinin altina krlent koy fazla yuksek olmasin ama alcak ta olmasin esin bosladiktan sonra hemen cikmasin rahat ol insalah olur

Kızlar merhaba
Ben ilk defa bugün başladım ovulasyon testi yapamaya ve ilk yaptığımda bu çıktı sizce bugün ilişki yaşanmalımı yoksa daha mı koyu olmalı bilmediğim için size danışayım dedim?

Böyle çıktı ilk gün test sonucu 12 saat içinde ilişkimi yoksa biraz daha beklenmelimi kızlar ?

Eklentiler

• 10422171_1614938048718251_7654538960171791372_n.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 86
Bu arada yaptığım tesr bugün ilk gün derken adetiminde 9. günü oluyor kızlar adet düzensizliği yaşadığım için başladım şimdiden inşAllah bu test sayesinde güzel haberi alırız ya inşAllah ....Dualrınızda eksik etmeyin kızlar.

canım dahaa çookk varr. sen gün aşırı ilişkiyye ve ovu testlerine devam et. adet döngün kaç günde bir? bide bugün kaçıncı günün?

canım dahaa çookk varr. sen gün aşırı ilişkiyye ve ovu testlerine devam et. adet döngün kaç günde bir? bide bugün kaçıncı günün?

Bende pco olduğu için adetim düzensiz ne zaman adet olacağım belli olmuyor bu sayede de yumurtaları kaybetmek istemiyorum adetimin 9.günü bugün ama ilk yaptığım için bugün testi sanki size attığım resimden bile az koyu gibi duruyor ne yapacağımı bilemedim ne zamanı beklemeliyim bilmiyorum.

Canım 3-4 gün daha var gibi sanki. Gün aşırı çalışmalara devam edin mutlaka. İki çizgide tam koyu olmalı ya da T çizgisi C den koyu olmalı. Ayrıca testlerini hergün aynı saatlerde ve 4 saat öncesi sıvı almadan idrara sıkışık olarak yap.

c
canım hergün düzenli aynı saatte yapmaya devam et. ama daha çok vaktin var.

Bence gun asiri iliski yasa

Kizlar merhaba
Bugunde yaptim ve dun ile ayni gibi dun calisma oldu bana fikir verin kizlar vir yandan da seviniyirum ne guzel yumurtam varmis benim Allahin izni ile dahada koyu olur.
calismalara devam edelim mi kizlar dun daha ilk basladim ovulasyon testineee ....

Eklentiler

• 20150408_121607.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar çok çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuza fikirlerinize en azından yaşadınız kullandınız ve fikirlerinizi benimle paylaşıyorsunuz.Ben kendi kendimi mi avutuyorum yoksa normalde sizlerde test yapmaya başladığınızda hiç çizgi çıkmadığı oldumu benim mesela çok koyu olmada çizgi varya bu olumlu birşey değilmi?

Ben kendi kendimi motive ediyorum diyorum kendime bak en azından yumurtan varmış kısmet insallah çalışmalara devam tabikide ne olur ne olmaz kaçırmayayım dedim sizce doğrumu yapıyorum kızlar sizler ile gün gün paylaşıcam testlerimi ?

Daha var canım birkaç gün yumurtanın çatlamasına. Çalışmaları sakın bırakma günaşırı yine. Yum. çatladıktan sonra bir anda T çizgisi silikleşiyor. Senin henüz ikisi aynı koyuluk olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…