- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Ayyyy kız ağzın bal yesin inşallaahhhhhhhçok var mı dedin??? kız ben listenin sonundayım ya ben napimsen adet olmıcan zaten ben biliyorum hamile bırakcaz seni bu ay
Ayyyy kız ağzın bal yesin inşallaahhhhhhhvallahi meraktan da çatlıyorum heee... bu arada benim gibi yediğine içtiğine giyimine ağır kaldırmamaya dikkat eden var mı şimdiden ?pimpiriğe başladım iyiyce
ayyyyyyyyyyy aynennnevetttttev aldı başını gidiyo bazaların altı yerleşcek camlar silincek ben tınlamıyom bile adet olursam hem ağlar hem temizlerim artık
bu arada yeni ovülasyon testi aldım 30lu +10 gebelik testi hediye laquick :/ inşallah gerek kalmaz da... zaten eğer bebişim tutunursa aramızda (inşallah olmaz da ) henüz olmayan biri veya yeni başlayan birine hediye ederim
arkadaşlar lütfen cevap, ovulasyon testinde 2 gün arka arkaya çift çizgi!!!! kafayı yicem, ne demek bu şimdiii!!!
geçen ay da testle denedim, ama tutturamadım, geçen ay da böyle 2 gün çiftçizgi olmuştu. bi problem yoktur inşallahyumurtlaman olmuş ama yumurtan çatlamamış teste devam et
geçen ay da testle denedim, ama tutturamadım, geçen ay da böyle 2 gün çiftçizgi olmuştu. bi problem yoktur inşallah
allah herkese bebğini sağlıkla kucaklamayı naspi etsinnn!!!
çok sağol canıııımmmmmm o senin şekerliğinayyyy çok tatlısın kız senaferim sana
yyy bnm evi ne yapmalı alıp başını gitmeli ozamn parkelerim hem siyah varayyyyyyyyyyy aynennnhalılar silincek parkeler de beyaz zaten sinirimi bozuyorlar 2 gune bir silmek gerek acayip kir gösteriyor... mutfak desen saldım çayıra ne de olsa koca da yok bebikm olmazsa aynen dediğin gibi tüm evi baştan aşağı yıkamam gerekcek
canııım bebişimiz olsun da gerisi boşa
yyy bnm evi ne yapmalı alıp başını gitmeli ozamn parkelerim hem siyah varhem beyaz var hem sarı meşe var mutfakta siyah beyaz iri fayans sil sil bitmiyor halılar beyaz krem duvarlar sedef mavi ben ne edem nerelere gidem her odada 4 pencerelim cam var allaahhıııııımmm sana gelemmii kocam kıyamet kopartır iş tutarsam ne yapmalı temizmiş kalsınmış bak bak hele sanki kendi temizleyecek
ha oda öle diyorducanııım bebişimiz olsun da gerisi boştemizlikçi tutarız gerekirse miniğimizden değerli mi? acık da annemiz yardım eder veya abla kardeş hangisi varsa bize yeptırtcak diiller yaaa
benim de 27 eylüllll beni de ekleyin beni deeeeSVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
bat listemizin son hali kızlarismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
allah seni neyapmasın bunları nasıl buldunbenim de 27 eylüllll beni de ekleyin beni deeee
inşallahhhh!!! ağzın bal yesinnnnayın 27 si baya yoğun geçecek tablomuza göre inşallah hamile oluruzda aynı zamanda doğum yaparız
zaten bizim annemizin kastetmistim ... ama senin fikir de gayet perfectha oda öle diyordu
sen otur hayatım annemgil yapar asla bunu bana diyemez onun ailesi benm evime giremez öldürürüm ben yaparım yavaş yavaş derim sonrada kendine yaptırırım bütün işi nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?