ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

çok var mı dedin??? kız ben listenin sonundayım ya ben napim sen adet olmıcan zaten ben biliyorum hamile bırakcaz seni bu ay
Ayyyy kız ağzın bal yesin inşallaahhhhhhh vallahi meraktan da çatlıyorum heee... bu arada benim gibi yediğine içtiğine giyimine ağır kaldırmamaya dikkat eden var mı şimdiden ?pimpiriğe başladım iyiyce

bim aslı nooldu ne yaptı acaba yoksa hala uyuyormu,

aslııııııııııııııııııııııı nerelerdeeeeeeeeeeeeeesiiiiiiiinnnnnnn

evettttt ev aldı başını gidiyo bazaların altı yerleşcek camlar silincek ben tınlamıyom bile adet olursam hem ağlar hem temizlerim artık

evettttt ev aldı başını gidiyo bazaların altı yerleşcek camlar silincek ben tınlamıyom bile adet olursam hem ağlar hem temizlerim artık
ayyyyyyyyyyy aynennn halılar silincek parkeler de beyaz zaten sinirimi bozuyorlar 2 gune bir silmek gerek acayip kir gösteriyor... mutfak desen saldım çayıra ne de olsa koca da yok bebikm olmazsa aynen dediğin gibi tüm evi baştan aşağı yıkamam gerekcek

bu arada yeni ovülasyon testi aldım 30lu +10 gebelik testi hediye laquick :/ inşallah gerek kalmaz da... zaten eğer bebişim tutunursa aramızda (inşallah olmaz da ) henüz olmayan biri veya yeni başlayan birine hediye ederim

arkadaşlar lütfen cevap, ovulasyon testinde 2 gün arka arkaya çift çizgi!!!! kafayı yicem, ne demek bu şimdiii!!!

yumurtlaman olmuş ama yumurtan çatlamamış teste devam et
geçen ay da testle denedim, ama tutturamadım, geçen ay da böyle 2 gün çiftçizgi olmuştu. bi problem yoktur inşallah

allah herkese bebğini sağlıkla kucaklamayı naspi etsinnn!!!

geçen ay da testle denedim, ama tutturamadım, geçen ay da böyle 2 gün çiftçizgi olmuştu. bi problem yoktur inşallah

allah herkese bebğini sağlıkla kucaklamayı naspi etsinnn!!!

zannetmem bi problem olduğunu yada çift yumurtluyo olabilirsin

a
yyy bnm evi ne yapmalı alıp başını gitmeli ozamn parkelerim hem siyah var hem beyaz var hem sarı meşe var mutfakta siyah beyaz iri fayans sil sil bitmiyor halılar beyaz krem duvarlar sedef mavi ben ne edem nerelere gidem her odada 4 pencerelim cam var allaahhıııııımmm sana gelemmii kocam kıyamet kopartır iş tutarsam ne yapmalı temizmiş kalsınmış bak bak hele sanki kendi temizleyecek

canııım bebişimiz olsun da gerisi boş temizlikçi tutarız gerekirse miniğimizden değerli mi? acık da annemiz yardım eder veya abla kardeş hangisi varsa bize yeptırtcak diiller yaaa

canııım bebişimiz olsun da gerisi boş temizlikçi tutarız gerekirse miniğimizden değerli mi? acık da annemiz yardım eder veya abla kardeş hangisi varsa bize yeptırtcak diiller yaaa
ha oda öle diyordu
sen otur hayatım annemgil yapar asla bunu bana diyemez onun ailesi benm evime giremez öldürürüm ben yaparım yavaş yavaş derim sonrada kendine yaptırırım bütün işi nasıll

benim de 27 eylüllll beni de ekleyin beni deeee

Ben
ha oda öle diyordu
sen otur hayatım annemgil yapar asla bunu bana diyemez onun ailesi benm evime giremez öldürürüm ben yaparım yavaş yavaş derim sonrada kendine yaptırırım bütün işi nasıll
zaten bizim annemizin kastetmistim ... ama senin fikir de gayet perfect bunu uygulamalisin ama ben yalnisim o yüzden mecbur benim zati temizlikci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…