ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar merhaba bende bu ay ilk kez ovolasyon testi almak istiyorum hiç bilgim yok hangi markadan memnunsunuz nerden almalıyım nasıl kullanılır.

kızlar bakın bakalım nolcak benim halim bi türlü yımırtlayamadım bugün 11. günüm

kızlar merhaba bende bu ay ilk kez ovolasyon testi almak istiyorum hiç bilgim yok hangi markadan memnunsunuz nerden almalıyım nasıl kullanılır.

merhaba canım adetin bitiminden itibaren testlere başlamalısın derim.ilişki sıklığında gün aşırı olmalı.t ve c çizgisi aynı koyulukta kırmızı olduğunda yumurtluyosun demektir eşini 3 gün boş bırakma hergün ilişki kurmalısın sonrasını bekleyerek göreceksin inş ilk denemede hamile kalırsın.ben laboquıck marka kullanıyorum

tşkr ederim canım internetten mi aldın .ben daha önce klomenle hamile kalmıştım malesef kaybettim.hafta sonu dr gittim progesteron 7.78 gebe kalamam kı o değerle klomen vermedinapıcam ya ben

tşkr ederim canım internetten mi aldın .ben daha önce klomenle hamile kalmıştım malesef kaybettim.hafta sonu dr gittim progesteron 7.78 gebe kalamam kı o değerle klomen vermedinapıcam ya ben

evet gittigidiyordan aldım.pek bildiğim bi konu değil ben 2 yılı aştı uğraşıyorum düzenli dr kontrollerinede gittim ama benim dr hiç bir hormonel ilaç vermedidoğal yolla kalırsın zaten çift yumurtluyosun bekle dedi...seninde beklemen lazımdır belki vucudun bi arınsın bekle yinede yıpratma kendini

Canim benim progesteronumda 7.25 idi doktorum hap verdi içiyorum sınırda değerin artması lazım dedi

Canim benim progesteronumda 7.25 idi doktorum hap verdi içiyorum sınırda değerin artması lazım dedi
ne içiyorsun canım sınır ne acaba ben 10 un altı yumurtlama olmadı demek biliyorum eğer öyleyse nasıl gebe kalmamı bekliyor anlamadım

ne içiyorsun canım sınır ne acaba ben 10 un altı yumurtlama olmadı demek biliyorum eğer öyleyse nasıl gebe kalmamı bekliyor anlamadım
Canim bana progestan hapı verdi günde 2 tane gece yatarken içiyorum. Ben daha önce bu hap ile hamile kalmıştım.

bu değerin yüksek mi olması lazım yoksa düşük mü??? bu değerlerin hamileliğe etkisi nedir?
10 un altında olursa yumurtlama problemi oluyormuş. Sen hiç olcturmedin mi mutlaka olctur. Çünkü düşük olursa hamile kalamiyorsun.

e benim 10un altı işte boşa zaman kaybı sanki bizler hap içip hormon yükseltmeye bayılıyoruz zaten 32 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 yıl uğraştım olmadı klomen o yüzden vermişti.yine bir yıl mı denemeliyim bikaç ay dene olmazsa gelirsin bile demedi dr çok kızgınım ne yapacağım hiç bilmiyorum.

10 un altında olursa yumurtlama problemi oluyormuş. Sen hiç olcturmedin mi mutlaka olctur. Çünkü düşük olursa hamile kalamiyorsun.

ölçtürdüm tabi şimdi siz söyleyince baktım tahlillere benim seviye 19.33 müş bende yüksek olunca problem oluyo sandım korktum.dr bana o yüzden ilaç vermemiş demek ki ben niye doğuramıyom ozaman

ölçtürdüm tabi şimdi siz söyleyince baktım tahlillere benim seviye 19.33 müş bende yüksek olunca problem oluyo sandım korktum.dr bana o yüzden ilaç vermemiş demek ki ben niye doğuramıyom ozaman
ne kadar zamndır uğraşıyorsun hiçbir sorun yok diye bişey yok bence tabi rabbimin takdiri ol der olur.ama bence iyi araştırmak lazım.iyi dr lazım inş olur

Canim doğum ölüm bunların hep bi zamanı var.rabbim bize de bi zaman verdi onu beklemekteyiz. Ins çok bekletmez bebislerimiz bizi. Ama ben bu ay hamile kalacagimi çok hissediyorum :)

Canim doğum ölüm bunların hep bi zamanı var.rabbim bize de bi zaman verdi onu beklemekteyiz. Ins çok bekletmez bebislerimiz bizi. Ama ben bu ay hamile kalacagimi çok hissediyorum :)
hissediyorsan gelir, ben hep olumlu düşüncelerin yanındayım... bende bu ay kesin gözüyle bakıyorum umarım burnumun üstüne çakılmam :) Rabbimden hayırlısı olsun tüm isteyenlere, sana ve bana

aynen tatlım bende inanıyorum ve negatif düşünen insanları sevmiyorum kendileri gibi bizleride etkiliyolar.olmazsada kısmet her ay yeni bir umut demektir yumurtladın mı sen testler nasıl gidiyo???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…