- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Kusura bakmayın kızlar yaaa psikolojim dağılıyor böyle sizi de üzmek istemedim. Günaydıns bu aradayaaaa melankoliye bağlama bizi walla oturur ağlarım şimdi... sakin üzülürsen bebiş gelmez bak söyliym..
kızlar merhaba bende bu ay ilk kez ovolasyon testi almak istiyorum hiç bilgim yok hangi markadan memnunsunuz nerden almalıyım nasıl kullanılır.
Canim devam et demek ki bu ay geç yumurtlayacaksin. Ama kadınlar senede 1 ay yumurtlayamazmış belkide senin o ay bu aydır
Canim devam et demek ki bu ay geç yumurtlayacaksin. Ama kadınlar senede 1 ay yumurtlayamazmış belkide senin o ay bu aydır
:) :) :)ayyy deme yaaaaakörün taşı gibi bana denk gelirse şaşırmam ahhhh ahhhhhhhh
tşkr ederim canım internetten mi aldın .ben daha önce klomenle hamile kalmıştım malesef kaybettim.hafta sonu dr gittim progesteron 7.78 gebe kalamam kı o değerle klomen vermedimerhaba canım adetin bitiminden itibaren testlere başlamalısın derim.ilişki sıklığında gün aşırı olmalı.t ve c çizgisi aynı koyulukta kırmızı olduğunda yumurtluyosun demektir eşini 3 gün boş bırakma hergün ilişki kurmalısınsonrasını bekleyerek göreceksin inş ilk denemede hamile kalırsın.ben laboquıck marka kullanıyorum
tşkr ederim canım internetten mi aldın .ben daha önce klomenle hamile kalmıştım malesef kaybettim.hafta sonu dr gittim progesteron 7.78 gebe kalamam kı o değerle klomen vermedinapıcam ya ben
Canim benim progesteronumda 7.25 idi doktorum hap verdi içiyorum sınırda değerin artması lazım deditşkr ederim canım internetten mi aldın .ben daha önce klomenle hamile kalmıştım malesef kaybettim.hafta sonu dr gittim progesteron 7.78 gebe kalamam kı o değerle klomen vermedinapıcam ya ben
ne içiyorsun canım sınır ne acaba ben 10 un altı yumurtlama olmadı demek biliyorum eğer öyleyse nasıl gebe kalmamı bekliyor anlamadımCanim benim progesteronumda 7.25 idi doktorum hap verdi içiyorum sınırda değerin artması lazım dedi
Canim benim progesteronumda 7.25 idi doktorum hap verdi içiyorum sınırda değerin artması lazım dedi
Canim bana progestan hapı verdi günde 2 tane gece yatarken içiyorum. Ben daha önce bu hap ile hamile kalmıştım.ne içiyorsun canım sınır ne acaba ben 10 un altı yumurtlama olmadı demek biliyorum eğer öyleyse nasıl gebe kalmamı bekliyor anlamadım
10 un altında olursa yumurtlama problemi oluyormuş. Sen hiç olcturmedin mi mutlaka olctur. Çünkü düşük olursa hamile kalamiyorsun.bu değerin yüksek mi olması lazım yoksa düşük mü??? bu değerlerin hamileliğe etkisi nedir?
10 un altında olursa yumurtlama problemi oluyormuş. Sen hiç olcturmedin mi mutlaka olctur. Çünkü düşük olursa hamile kalamiyorsun.
ne kadar zamndır uğraşıyorsun hiçbir sorun yok diye bişey yok bence tabi rabbimin takdiri ol der olur.ama bence iyi araştırmak lazım.iyi dr lazım inş olurölçtürdüm tabi şimdi siz söyleyince baktım tahlillere benim seviye 19.33 müş bende yüksek olunca problem oluyo sandım korktum.dr bana o yüzden ilaç vermemiş demek kiben niye doğuramıyom ozaman
Canim doğum ölüm bunların hep bi zamanı var.rabbim bize de bi zaman verdi onu beklemekteyiz. Ins çok bekletmez bebislerimiz bizi. Ama ben bu ay hamile kalacagimi çok hissediyorum :)ölçtürdüm tabi şimdi siz söyleyince baktım tahlillere benim seviye 19.33 müş bende yüksek olunca problem oluyo sandım korktum.dr bana o yüzden ilaç vermemiş demek kiben niye doğuramıyom ozaman
hissediyorsan gelir, ben hep olumlu düşüncelerin yanındayım... bende bu ay kesin gözüyle bakıyorum umarım burnumun üstüne çakılmam :) Rabbimden hayırlısı olsun tüm isteyenlere, sana ve banaCanim doğum ölüm bunların hep bi zamanı var.rabbim bize de bi zaman verdi onu beklemekteyiz. Ins çok bekletmez bebislerimiz bizi. Ama ben bu ay hamile kalacagimi çok hissediyorum :)
Canim doğum ölüm bunların hep bi zamanı var.rabbim bize de bi zaman verdi onu beklemekteyiz. Ins çok bekletmez bebislerimiz bizi. Ama ben bu ay hamile kalacagimi çok hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?