- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Ayyyyy çok tatliyisssssKIIIZZLAAAAAARRRRRRRR BAKIN SİZE NE APTIMM
SVLY44:
ELALMAMİ:
KEDİLİASLİ:
BACKSPACE55:
MASAL2010:
SMYYALİ:
LALE-NAREN:
AFRODİT26:
ALLBABY:
KECOZZ:
KIIIZZLAAAAAARRRRRRRR BAKIN SİZE NE APTIMM
SVLY44:
ELALMAMİ:
KEDİLİASLİ:
BACKSPACE55:
MASAL2010:
SMYYALİ:
LALE-NAREN:
AFRODİT26:
ALLBABY:
KECOZZ:
herkesin yumurtladığının ertesi günü çatlayamıyor yumoşu, hormon dengesizliği oluyor bazan.. çizgi silikleşince çatlamış oluyor ve 12-24 saatin var oluyor..geçen ay da testle denedim, ama tutturamadım, geçen ay da böyle 2 gün çiftçizgi olmuştu. bi problem yoktur inşallah
allah herkese bebğini sağlıkla kucaklamayı naspi etsinnn!!!
Cok guzel olmus ellerine saglikKIIIZZLAAAAAARRRRRRRR BAKIN SİZE NE APTIMM
SVLY44:
ELALMAMİ:
KEDİLİASLİ:
BACKSPACE55:
MASAL2010:
SMYYALİ:
LALE-NAREN:
AFRODİT26:
ALLBABY:
KECOZZ:
Benimki çok uymuş resmen stresten tırnaklarımı kemiriyorumKIIIZZLAAAAAARRRRRRRR BAKIN SİZE NE APTIMM
SVLY44:
ELALMAMİ:
KEDİLİASLİ:
BACKSPACE55:
MASAL2010:
SMYYALİ:
LALE-NAREN:
AFRODİT26:
ALLBABY:
KECOZZ:
kız ben sizi unuturmuyum hiçççç hepinizi tek tek doğurtcam kararlıyımallah seni neyapmasın bunları nasıl buldunkıızzz unutmamış üşenmemiş liste hazırlamış brravoo
KIIIZZLAAAAAARRRRRRRR BAKIN SİZE NE APTIMM
SVLY44:
ELALMAMİ:
KEDİLİASLİ:
BACKSPACE55:
MASAL2010:
SMYYALİ:
LALE-NAREN:
AFRODİT26:
ALLBABY:
KECOZZ:
ALLBABY´in kalbi hızlı çalışıyoyoğun tempodaydı günlerdir
bnm tahminlerim kuvvetli sadece denedim ama çok tatlısınız yaaBenimki çok uymuş resmen stresten tırnaklarımı kemiriyorum
tey teyy lo llo loloooevettttttt durduğum yerde duramıyomadamı bile sındırdım şükürler olsun ki AFRODİT26 çalıyo ben oynuyom oh ohhhhh
Allah kavuştursun canım benim Allah sevenleri korur unutmaEve yeni vardım. .. bomboş evimize. Güzel dilekleriniz için çok sagolun kızlar inşallah Rabbimin izniyle olur ve ben ilk önce koca bebegime sonra da minicigime kavuşurum ..sizler de özlemini duyduğunuz minik asklariniza. ... eslerinize de sıkıca sarılın . Onlar olmadan hayat tam anlamıyla bomboş. Hayırlı geceler ...
Ben kendimi deliliğe vermişim artık stres ten baksana ahahahahatopiğin delibaşı benim yine uwwwwwww
Kızlar bir şey sorucam en son bu Cumartesi ilişkim oldu eşimle 1 gün çalışma bir gün mola yapıyorum .., bu gün normalde çalışma yapmama gerek var mı artık? Bu gün 23. Günüm ne dersiniz?
Birde arkadaşım birşey söyledi bu gerçek mi ? Sözde Dr ona demişki hastalanmadan önceki 3 gün ve hastalandıktan sonraki 3 gün çok önemliymiş gebe kalma şansı çok yüksekmiş bu doğrumu?bat baya yaklaştı senin yımırtlamada geçti artık bundan sonraki ekşınlar keyfe keder olurcanın isterse yap be güzelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?