ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

geçen ay da testle denedim, ama tutturamadım, geçen ay da böyle 2 gün çiftçizgi olmuştu. bi problem yoktur inşallah

allah herkese bebğini sağlıkla kucaklamayı naspi etsinnn!!!
herkesin yumurtladığının ertesi günü çatlayamıyor yumoşu, hormon dengesizliği oluyor bazan.. çizgi silikleşince çatlamış oluyor ve 12-24 saatin var oluyor..

ben çift çizgiyi gördğümde değil ertesi gün akşam ve sonraki gün öğlen yani iki gun ust uste calıstım, artık Rabbim bilir gerisini

beni niye utangaç surat yaptın kız :) en çok çalışan beni mi ilan ettin hahaha... ama çooook şirn olmuş eline sağlık

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Allah kavuştursun canım benim Allah sevenleri korur unutma

Kızlar bir şey sorucam en son bu Cumartesi ilişkim oldu eşimle 1 gün çalışma bir gün mola yapıyorum .., bu gün normalde çalışma yapmama gerek var mı artık? Bu gün 23. Günüm ne dersiniz?

Kızlar bir şey sorucam en son bu Cumartesi ilişkim oldu eşimle 1 gün çalışma bir gün mola yapıyorum .., bu gün normalde çalışma yapmama gerek var mı artık? Bu gün 23. Günüm ne dersiniz?

bat baya yaklaştı senin yımırtlamada geçti artık bundan sonraki ekşınlar keyfe keder olur canın isterse yap be güzelimmmm

bat baya yaklaştı senin yımırtlamada geçti artık bundan sonraki ekşınlar keyfe keder olur canın isterse yap be güzelimmmm
Birde arkadaşım birşey söyledi bu gerçek mi ? Sözde Dr ona demişki hastalanmadan önceki 3 gün ve hastalandıktan sonraki 3 gün çok önemliymiş gebe kalma şansı çok yüksekmiş bu doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…