çakılırsanda üzülme gzelim birlikte çakılır birlikte yükseliriz inşallah o bebekler bu göbişlere girecekhissediyorsan gelir, ben hep olumlu düşüncelerin yanındayım... bende bu ay kesin gözüyle bakıyorum umarım burnumun üstüne çakılmam :) Rabbimden hayırlısı olsun tüm isteyenlere, sana ve bana
Ben test yaptım yumurtladim ama 1 kere ilişki oldu. Memleketteydik ve tam gorumcemin dugunune denk geldi yumurtlama işte o kosusturmada tutmuştur inş.20 eylül bat günüm artık ozaman a kaldı :)aynen tatlım bende inanıyorum ve negatif düşünen insanları sevmiyorum kendileri gibi bizleride etkiliyolar.olmazsada kısmet her ay yeni bir umut demektir yumurtladın mı sen testler nasıl gidiyo???
Olumlu düşünelim ki olumlu olsun. Karamsarlık kime fayda verdiki bizede versin. Progesteron hapı göğüs uçlarında acıma yapar mı bilgin var mı ?hissediyorsan gelir, ben hep olumlu düşüncelerin yanındayım... bende bu ay kesin gözüyle bakıyorum umarım burnumun üstüne çakılmam :) Rabbimden hayırlısı olsun tüm isteyenlere, sana ve bana
Ben test yaptım yumurtladim ama 1 kere ilişki oldu. Memleketteydik ve tam gorumcemin dugunune denk geldi yumurtlama işte o kosusturmada tutmuştur inş.20 eylül bat günüm artık ozaman a kaldı :)
ben ilaç kullanmadım hiç tatlım bi bilgim yokOlumlu düşünelim ki olumlu olsun. Karamsarlık kime fayda verdiki bizede versin. Progesteron hapı göğüs uçlarında acıma yapar mı bilgin var mı ?
ben laboquıck kullanıyorum.en az 2li en fazla 80 li paketler var isteğe göre alırsın canımKizlar hangi markayi tavsiye edersiniz?icinde kac tane oluyor?
Evet canım cumartesi bat günüm sabırsızlıkla bekliyorum gelmez ola inşallah.olcağı varsa olur inşallah bat a az kalmış senin
inşallahhhEvet canım cumartesi bat günüm sabırsızlıkla bekliyorum gelmez ola inşallah.
Ben simdi ovulasyon testi yaptım bi bakayım diye çok hafif çizgi var ben galiba yine adet peşi hemen yumurtlayacagım. 3 aydır böyle oluyorinşallahhh
hayırrr svly44 var ilk sıradaen yakın elmami nin sonra sırada kimler var
Canim senin bat a bayagi varmış kaç günde bir adet oluyorsun ve ne kadar sürüyorSVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
bat listemizin son hali kızlarismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
28 yada 29 arası değişiyo 5 gün sürüyo ...ben teste erken başladım canım tam yumurtlamamı bileyim kaçırmıyayım diyeCanim senin bat a bayagi varmış kaç günde bir adet oluyorsun ve ne kadar sürüyor
Iyi yapmışsın canım bak mesela ben adet peşi hemen yumurtlamisim daha önceki aylarda adete yakın yumurtluyordum ay ay değişiyor28 yada 29 arası değişiyo 5 gün sürüyo ...ben teste erken başladım canım tam yumurtlamamı bileyim kaçırmıyayım diyelistenin sonunu ben çekiyom
benim bat yarın bu ay zaten korunduk bir kez dışında oda yumurtlama zamanı değildi sanmam kasık batması var ümidim yokSVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
bat listemizin son hali kızlarismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
çok var mı dedin??? kız ben listenin sonundayım ya ben napimoyyyyy bana da çok var yaaaa35 gunde olursam 27 si oluyor ya bakalım geçen ay 52 günde olmuştum :O İnşallah bu ay düzene girmiştir ya da daha iyisi hiç olmam süper olur
Iyi yapmışsın canım bak mesela ben adet peşi hemen yumurtlamisim daha önceki aylarda adete yakın yumurtluyordum ay ay değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?