ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hissediyorsan gelir, ben hep olumlu düşüncelerin yanındayım... bende bu ay kesin gözüyle bakıyorum umarım burnumun üstüne çakılmam :) Rabbimden hayırlısı olsun tüm isteyenlere, sana ve bana
çakılırsanda üzülme gzelim birlikte çakılır birlikte yükseliriz inşallah o bebekler bu göbişlere girecek

aynen tatlım bende inanıyorum ve negatif düşünen insanları sevmiyorum kendileri gibi bizleride etkiliyolar.olmazsada kısmet her ay yeni bir umut demektir yumurtladın mı sen testler nasıl gidiyo???
Ben test yaptım yumurtladim ama 1 kere ilişki oldu. Memleketteydik ve tam gorumcemin dugunune denk geldi yumurtlama işte o kosusturmada tutmuştur inş.20 eylül bat günüm artık ozaman a kaldı :)

hissediyorsan gelir, ben hep olumlu düşüncelerin yanındayım... bende bu ay kesin gözüyle bakıyorum umarım burnumun üstüne çakılmam :) Rabbimden hayırlısı olsun tüm isteyenlere, sana ve bana
Olumlu düşünelim ki olumlu olsun. Karamsarlık kime fayda verdiki bizede versin. Progesteron hapı göğüs uçlarında acıma yapar mı bilgin var mı ?

Ben test yaptım yumurtladim ama 1 kere ilişki oldu. Memleketteydik ve tam gorumcemin dugunune denk geldi yumurtlama işte o kosusturmada tutmuştur inş.20 eylül bat günüm artık ozaman a kaldı :)

olcağı varsa olur inşallah bat a az kalmış senin

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Canim senin bat a bayagi varmış kaç günde bir adet oluyorsun ve ne kadar sürüyor

Canim senin bat a bayagi varmış kaç günde bir adet oluyorsun ve ne kadar sürüyor
28 yada 29 arası değişiyo 5 gün sürüyo ...ben teste erken başladım canım tam yumurtlamamı bileyim kaçırmıyayım diye listenin sonunu ben çekiyom

28 yada 29 arası değişiyo 5 gün sürüyo ...ben teste erken başladım canım tam yumurtlamamı bileyim kaçırmıyayım diye listenin sonunu ben çekiyom
Iyi yapmışsın canım bak mesela ben adet peşi hemen yumurtlamisim daha önceki aylarda adete yakın yumurtluyordum ay ay değişiyor

benim bat yarın bu ay zaten korunduk bir kez dışında oda yumurtlama zamanı değildi sanmam kasık batması var ümidim yok

oyyyyy bana da çok var yaaaa 35 gunde olursam 27 si oluyor ya bakalım geçen ay 52 günde olmuştum :O İnşallah bu ay düzene girmiştir ya da daha iyisi hiç olmam süper olur

oyyyyy bana da çok var yaaaa 35 gunde olursam 27 si oluyor ya bakalım geçen ay 52 günde olmuştum :O İnşallah bu ay düzene girmiştir ya da daha iyisi hiç olmam süper olur
çok var mı dedin??? kız ben listenin sonundayım ya ben napim sen adet olmıcan zaten ben biliyorum hamile bırakcaz seni bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…