- 13 Eylül 2014
- 270
- 74
- 53
- 37
Peki bu marka iyimi!
Bende duymuştum arkadasimin yedi yol olmadi onlar tedavi sürecinde bir Dr ona öyle demiş evin farklı bölümlerinde deneyin demiş arkadaş da hep espiri yapardi bi balkon kaldi diyeeama kuzum duyduğum bişey var doğrumu bilmem mekan değiştirmek işe yarıyormuş
Hemen baslayacaksin garanti olsun diye hangi marka iyi mi anlamadimBide adet bittikten sonra ne zaman başlayacağım?
Bende duymuştum arkadasimin yedi yol olmadi onlar tedavi sürecinde bir Dr ona öyle demiş evin farklı bölümlerinde deneyin demiş arkadaş da hep espiri yapardi bi balkon kaldi diyee
Yani ama seninde vücudu iyi tanimam da gerek yumurtlama gününü yakalarsan bir nebze rahatlarsinYani bu test kesin doğru sonuç veriyor mu?
Balkon değil demibu gece ekşın gecesi yapalım bizde bi güzellik mekanda farklılık olsun
Yani ama seninde vücudu iyi tanimam da gerek yumurtlama gününü yakalarsan bir nebze rahatlars
Yani ama seninde vücudu iyi tanimam da gerek yumurtlama gününü yakalarsan bir nebze rahatlarsin
Tamam her gün aynı saatte yapıcam dimi ?
Balkon değil demi
Olur der ama küçük bir inşaat isinden sonra hahhaahhahaaahaaaaa yok kız biz yatak odasından dışarı yeni adım atcaz
kocişe desem balkonda olunca yüzde yüz tutyomuş diye ne der acep
hee ben çalmayı bilmiyom da iyi söylerim kız oyna oyna oohh ohhevettttttt durduğum yerde duramıyomadamı bile sındırdım şükürler olsun ki AFRODİT26 çalıyo ben oynuyom oh ohhhhh
Çok sağol canım ..EEvet su alimina dikkat et dort saa trkadar sivi alma
Kizlarrrrrrr
Kaç yasindasiniz ???
Kaç yillik evlisiniz ???
Kacinci çocuk ??
Ohhhhh bitti sorular
26 yasındayım 2. yılım doldu bu ayın 7sinde.. ilk bebişimiz olacak inşallah.. :)Kizlarrrrrrr
Kaç yasindasiniz ???
Kaç yillik evlisiniz ???
Kacinci çocuk ??
Ohhhhh bitti sorular
hee ben çalmayı bilmiyom da iyi söylerim kız oyna oyna oohh ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?