ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızzz nerelerdesin sen özlettin kendini kampa falan mı aldın adamı yoksa?
ben de özledim ben deeee. giremesem de valla günboyu aklıma geliyosunuz yok kız adamı dinlenmeye aldım artık okul başladı ya tüm gün okuldaydım dün. bugün de 2 de başlıyo. akşamları da kocişin işi vardı nete giremedm .

anladım ekşınsız günler başlamış sizin evde bat'lar yakın herkes tatile girdi

insallahh ben de çok istiyorum hani profilin altında yazıyo ya gebeligin 6.haftasındayım falan diye hepimizinkinde öyle yazsın inş biz de yapalımm

ayyy aynen yaaa bebeğin duruşunu falan gösteriyo gelişimini yazıyo offff offfffff içim çekti yaaa

demi demi çok güzellllbirbirimiz için umutvar oluyoruz da benim bi aklım daha geldi. diyelim bu ay olmadı daha ne yapalım? ben bi iki ay daha ovulasyon testi yaparım baska ne yapsak? hiç duydugunuz yeni seyler oldu mu? simdiden arastıralım acaba yumurta takibine mi gitsek?

bende hemen ilk ayda pes etmem ovi ye devam etcem bi süre ama sonrası için hiç bi fikrim yok.bildiğim tek şey artık doktora gitmek istememiyorum orası net!!!

bende hemen ilk ayda pes etmem ovi ye devam etcem bi süre ama sonrası için hiç bi fikrim yok.bildiğim tek şey artık doktora gitmek istememiyorum orası net!!!
öyle yapalım o zaman bu yıl cıkana kadar ovulasyona devam sonrası Allah kerim. öncesinde doktora gittin mi çok?

öyle yapalım o zaman bu yıl cıkana kadar ovulasyona devam sonrası Allah kerim. öncesinde doktora gittin mi çok?
evet tatlım bide ameliyat oldum ben bartholin kisti aldırdım.allah eksikliğini göstermesin doktorların ama ben çok yoruldum artık.her kapıdan sorunun yok kafanı boşalt diyolar

evet tatlım bide ameliyat oldum ben bartholin kisti aldırdım.allah eksikliğini göstermesin doktorların ama ben çok yoruldum artık.her kapıdan sorunun yok kafanı boşalt diyolar
anladım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim artık o kapılara sadece bebişimizi görmek için gitmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…