Deme öyleee güzel düşün güzel olsunnnn bebiş gelsinnnSlm kizlar bu sabah kasik agrim cok vardi hasta olacak gibiydim dedim erken geldi galiba ama gelmedi galiba ben bosum uc gun var ama icime doguyor
Aynen ama benim zaten bu ay pek bi umudum yoktuherşeyin hayırlısı be tatlımyeni ay yeni umutlar inş
Bilmiyorum son ic gun bakalim artikDeme öyleee güzel düşün güzel olsunnnn bebiş gelsinnn
ben de özledim ben deeee. giremesem de valla günboyu aklıma geliyosunuzkızzz nerelerdesin sen özlettin kendinikampa falan mı aldın adamı yoksa?
ilk güzel haber senden gelir insallah da hep birlik coşarızzzzBilmiyorum son ic gun bakalim artik
kaçıncı günün?
ben de özledim ben deeee. giremesem de valla günboyu aklıma geliyosunuzyok kız adamı dinlenmeye aldım artık okul başladı ya tüm gün okuldaydım dün. bugün de 2 de başlıyo. akşamları da kocişin işi vardı nete giremedm .
kaçıncı günün?
ilk güzel haber senden gelir insallah da hep birlik coşarızzzz
Anca daha kalınlaşmış ya bikç güne kızarır12. gün
insallahh ben de çok istiyorum hani profilin altında yazıyo ya gebeligin 6.haftasındayım falan diye hepimizinkinde öyle yazsın inş biz de yapalımm
insallahh ben de çok istiyorum hani profilin altında yazıyo ya gebeligin 6.haftasındayım falan diye hepimizinkinde öyle yazsın inş biz de yapalımm
demi demi çok güzellllbirbirimiz için umutvar oluyoruz da benim bi aklım daha geldi. diyelim bu ay olmadı daha ne yapalım? ben bi iki ay daha ovulasyon testi yaparım baska ne yapsak? hiç duydugunuz yeni seyler oldu mu? simdiden arastıralım acaba yumurta takibine mi gitsek?
öyle yapalım o zaman bu yıl cıkana kadar ovulasyona devambende hemen ilk ayda pes etmem ovi ye devam etcem bi süre ama sonrası için hiç bi fikrim yok.bildiğim tek şey artık doktora gitmek istememiyorum orası net!!!
evet tatlım bide ameliyat oldum ben bartholin kisti aldırdım.allah eksikliğini göstermesin doktorların ama ben çok yoruldum artık.her kapıdan sorunun yok kafanı boşalt diyolaröyle yapalım o zaman bu yıl cıkana kadar ovulasyona devamsonrası Allah kerim. öncesinde doktora gittin mi çok?
işte tatlım çalışma esnasındaki halin bu:beni niye utangaç surat yaptın kız :) en çok çalışan beni mi ilan ettin hahaha... ama çooook şirn olmuş eline sağlık
anladım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim artık o kapılara sadece bebişimizi görmek için gitmeyi nasip etsinevet tatlım bide ameliyat oldum ben bartholin kisti aldırdım.allah eksikliğini göstermesin doktorların ama ben çok yoruldum artık.her kapıdan sorunun yok kafanı boşalt diyolar
biz burda en az günde birkez idrara sıkışmak için saatlerce susuz kalıp tuvaletlerimizi labaratuara dönüştürdük testlerle uğraşıyoz. acaba mı diyerek her ay tekrar tekrar umutlanıyoz. kendimizi geçtik birbirimiz için dua eder olduk. millet kürtaj başlığı altında nerde yaptırabilirim diye soruyo.yaparken nerdeydi aklın be kızım ??? kolay elde edilenin kıymeti olmuyo zaarrrkızın topiğine söylenmek istemedim çok kızdım buraya yazıyorum kusura bakmayın hanımlar
sonuna kadar haklısın kızz arkandayım bu konuda allah bebek veriyo o salaklara afedersiniz ama mal gibi umurularında bile olmadan kürtaja para sayıyorlar sinirime dokunuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?