Sorunun yoksa olur inşallah canimmmmmBen 26 yaşındayım daha 8 aylık evliyim :) bebeğim olsun diye uğraşıyorum kızlar banada dua edin)
Ben 26 yaşındayım daha 8 aylık evliyim :) bebeğim olsun diye uğraşıyorum kızlar banada dua edin)
adetten sonraki 3 gun olabilirde önceki saçma...Birde arkadaşım birşey söyledi bu gerçek mi ? Sözde Dr ona demişki hastalanmadan önceki 3 gün ve hastalandıktan sonraki 3 gün çok önemliymiş gebe kalma şansı çok yüksekmiş bu doğrumu?
Bencede saçma ama genede denicemadetten sonraki 3 gun olabilirde önceki saçma...
olur canm çizgin silik ama kalınlaşmış
testinin resmini yüklede bakalım canımMerhaba kizlar, ben de bu ay ovulasyon testine basladim. Kasimda bir dusuk yaptim, sonra cesaret edemedim yine duserse diye. Insallah hayirli zamanda bana da kismet olur anne olmak
3 gundur yapiyorum canim, ikinci cizgi hic cikmadi daha. Cikinca hemen yuklerim insallah.testinin resmini yüklede bakalım canım
3 gundur yapiyorum canim, ikinci cizgi hic cikmadi daha. Cikinca hemen yuklerim insallah.
Merhaba canimMerhabalaarr kızlarrrrr
Merhabalaarr kızlarrrrr
Slm kizlar bu sabah kasik agrim cok vardi hasta olacak gibiydim dedim erken geldi galiba ama gelmedi galiba ben bosum uc gun var ama icime doguyor
Hergun yukle canim ona gore yardimci olalim3 gundur yapiyorum canim, ikinci cizgi hic cikmadi daha. Cikinca hemen yuklerim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?