- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
dama çıkalımama kuzum duyduğum bişey var doğrumu bilmem mekan değiştirmek işe yarıyormuş
Balkon değil demi
herifnen tartıştım tatlım yaalale-naren kızzzz nerdesin cevap verrrrrrrrrrrr çalışmalar erken mi başladın
dama çıkalımpüfür püfürr
herifnen tartıştım tatlım yaaherif yok başım ağrıyo yat uyu dedi
bende zıbar yat 40 yılda bi işe yarıcaktın de get uyu başı ağrır bidehahaaaa dünya tersine döndü yeminleadamalrın başınıda ağrıttık ya bizden korkulur
bat'ına 12 gün var daha çıkmaması anormal kıztestlerim tek çizgi çıkıyo artık ne oluyo acaba yaa
kaçıncı günün tatlış?testlerim tek çizgi çıkıyo artık ne oluyo acaba yaa
Kızlar ablamın en yakın arkadaşı 5 yıllık evli bebişleri olmuyordu aşılama tüp bebek her seyi denediler. şimdiiii 3 aylık hamileymiş. hem de kendiliğinden olmuş. Verecek olan vaktini bilen Rabbim biz de kafamızdan atabilsek şu stresi
yumurtlama bitti artık ondan değil mi ki?bat'ına 12 gün var daha çıkmaması anormal kızyoksa 2 kez yumurtlucak olabilirmisin?
yumurtlama bitti artık ondan değil mi ki?
ya ben seni çok seviyorum biliyormusun ya şu kızgın halimde bile beni güldürdün ya inşallah allah sana 3 tadet tek seferde bebek vereee. yok bilmem bence 2. kez yumutrlamam olabilirmibat'ına 12 gün var daha çıkmaması anormal kızyoksa 2 kez yumurtlucak olabilirmisin?
13. gün şimdiye kadar hep çiftti ama artık tek çizgi bebek yok galibakaçıncı günün tatlış?
öyle mi oluyo canım ben anlamadım sen koyu çizgiyi görmemiş miydin?13. gün şimdiye kadar hep çiftti ama artık tek çizgi bebek yok galiba
ayın 11 ne kadar vardı şimdik yok tek çizgi c koyuöyle mi oluyo canım ben anlamadım sen koyu çizgiyi görmemiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?