ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Günaydın canım ovulasyon testine başlayan yok mu ben pazartesi başlayacağım. Tecrubesizim bu konuda. Ya buraya resim de yukleyemiyorum telden nasıl göstereceğim size ?
canım telden bilmiyorum ama bilgisayardan yüklemek istersen hızlıresim.com a resmini yüklüyosun ordan sana url adresi veriyor o adresi kopyalayıp burda metin yazdığın bölüme kopyalıyosun resim çıkıyor tatlımcım

Bu benim regl altinci gunu yaptigim test

Eklentiler

• IMG_20140829_121526.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 56
Canim tatil için memelekete gideceğim bugün. O yüzden bilgisayar olamayacak. Telden çok uğraştım ama yukleyemedim. Sen nezaman basliyosun test yapmaya sen resimleri atarsan bende ordan fikir edinmis olurum

Canim tatil için memelekete gideceğim bugün. O yüzden bilgisayar olamayacak. Telden çok uğraştım ama yukleyemedim. Sen nezaman basliyosun test yapmaya sen resimleri atarsan bende ordan fikir edinmis olurum
atıyorum canım önceki mesajlarda görebilirsin 2 gündür yolluyorum svly44 de paylasıyor .. umarım en kısa sürede hamiş müjdesi vericez birbirimize fıstıklar

İnş kızlar ilk kullanmada hamile kalırız. Ben çok umutluyum içimde B8 ses eylülde hamile kalacağımı söylüyor.ins.icimdeki ses beni yanıltmaz :)

İnşallah tel de yüklemek için dosya yükle dosya sec resmi galeride yukleyin mesaj bölümünün altına geliyor küçük resim yada tam resim hangisini istersen sec sonra cevaplaya tikla
Ben öyle yüklü yorum

kızlaaar:) sizden görüp bende sipariş verdim pazartesi gelecek sanırım inşallah işe yarar duacınız olurum

kızlar surelab ovulasyon testi iyi mi ya almadım daha alıcam uygunmuş nette..

kızlaar merhaba ben de hazıranda kullandım test ama tatıle gıttık bı ara sanırım orda kacırdım temmuzda da normal denedık ama tutmadı hatta o kadar stress yaptım ki sanırım temmuz 4 ten sonra ancak 27 ağustosta adet oldum sokturucu ıle o da başlığı okuyunca ovu test kullanma isteğim tavan yaptı valla aranıza alırsanız ben de varıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…