- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
canım telden bilmiyorum ama bilgisayardan yüklemek istersen hızlıresim.com a resmini yüklüyosun ordan sana url adresi veriyor o adresi kopyalayıp burda metin yazdığın bölüme kopyalıyosun resim çıkıyor tatlımcımGünaydın canım ovulasyon testine başlayan yok mu ben pazartesi başlayacağım. Tecrubesizim bu konuda. Ya buraya resim de yukleyemiyorum telden nasıl göstereceğim size ?
Canim tatil için memelekete gideceğim bugün. O yüzden bilgisayar olamayacak. Telden çok uğraştım ama yukleyemedim. Sen nezaman basliyosun test yapmaya sen resimleri atarsan bende ordan fikir edinmis olurumcanım telden bilmiyorum ama bilgisayardan yüklemek istersen hızlıresim.com a resmini yüklüyosun ordan sana url adresi veriyor o adresi kopyalayıp burda metin yazdığın bölüme kopyalıyosun resim çıkıyor tatlımcım
Canim galiba iki çizginin de kop koyu olması gerekiyormus yumurtlama olmasi için. Ins en kisa zamanda köyü çizgileri yasalarsın ve bebiş gelirEki Görüntüle 1229529 Bu benim regl altinci gunu yaptigim test
atıyorum canım önceki mesajlarda görebilirsin 2 gündür yolluyorum svly44 de paylasıyor .. umarım en kısa sürede hamiş müjdesi vericez birbirimize fıstıklarCanim tatil için memelekete gideceğim bugün. O yüzden bilgisayar olamayacak. Telden çok uğraştım ama yukleyemedim. Sen nezaman basliyosun test yapmaya sen resimleri atarsan bende ordan fikir edinmis olurum
10 günden sonra iyice belirgin olucak gibi sanki hadi bakalım .. ay bazıları ilk kullandıkları ay hamiş kalıyo inşallah bizim bebişlerde bizi bekletmezler fazlaEki Görüntüle 1229529 Bu benim regl altinci gunu yaptigim test
İnsallahhhhatıyorum canım önceki mesajlarda görebilirsin 2 gündür yolluyorum svly44 de paylasıyor .. umarım en kısa sürede hamiş müjdesi vericez birbirimize fıstıklar
çok iyi yapmışsın canım sitede 20 tanesi 21 tl eczanede 5 tanesi 35 tl resmen soygun .. hep beraber hamiş olucaz inşallahkızlaaar:) sizden görüp bende sipariş verdim pazartesi gelecek sanırım inşallah işe yarar duacınız olurum
kızlar kredı kartıyla mı yaaa bnm yokkı pof kapıda odeme yokmukızlaaar:) sizden görüp bende sipariş verdim pazartesi gelecek sanırım inşallah işe yarar duacınız olurum
canım ben kredi kartıyla aldım ama bi araştır istersen kapıda ödeme yapan yerlerde oluyo bazen,olmadı eczaneden alkızlar kredı kartıyla mı yaaa bnm yokkı pof kapıda odeme yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?