Aynen yemin ederim daha ilk defa denedik bu ay adamı deli ettimAyy kendimi tanimiyorum ya su halime bak dune kadar istemeyen ben simdi delirmiş gibi çocuk istiyorum
Benimki de sevmez en son isteme kahvesini içti desem yeridir sütlü yapsam olurmu ki acaba bilemedimAy bizimki hayatta içmez çay bile içmiyor kahve nin kokusundan bile nefret ediyor sen dene bakalım ile yarıcak mı
Nasıl yani?Senin yumurtlaman hemen adet sonra si mi çizgiler baslamis arkadasim ya
Yani uç beş güne koyulasir çizgiler onu demek istedim adet sonraki hafta demek istedim yumurtlamanNasıl yani?
Valla Dr un hesaplaması 16.gün ama bence senin dediğin doğru daha erken yumurtlicam sanki .. Her gün paylaşıcam test resminiYani uç beş güne koyulasir çizgiler onu demek istedim adet sonraki hafta demek istedim yumurtlaman
Bekliyoruz bende yarinda n sonra paylasirimValla Dr un hesaplaması 16.gün ama bence senin dediğin doğru daha erken yumurtlicam sanki .. Her gün paylaşıcam test resmini
ne testı buuValla Dr un hesaplaması 16.gün ama bence senin dediğin doğru daha erken yumurtlicam sanki .. Her gün paylaşıcam test resmini
Ovulasyon testi canımne testı buu
ama bu test yumurtlama gunu ıcın gebelıgı nasıl ogrenıonOvulasyon testi canım
Gebelik testi yada kan testi ileama bu test yumurtlama gunu ıcın gebelıgı nasıl ogrenıon
bu testı gebelıktede kullanan varGebelik testi yada kan testi ile
Ay başına 2 gün kala yapıyorlar erken gebelik testi gibi kullanıyorlar eğer aybaşına 2 gün kala 2.çizgi koyu çıkarsa yada belirgin hamiş oluyosun diyorlarbu testı gebelıktede kullanan var
hmmmAy başına 2 gün kala yapıyorlar erken gebelik testi gibi kullanıyorlar eğer aybaşına 2 gün kala 2.çizgi koyu çıkarsa yada belirgin hamiş oluyosun diyorlar
Beklenen regl tarihi n ne senin eylül (inşallah olmayiz da)de olan benim ki 19 eylülAy başına 2 gün kala yapıyorlar erken gebelik testi gibi kullanıyorlar eğer aybaşına 2 gün kala 2.çizgi koyu çıkarsa yada belirgin hamiş oluyosun diyorlar
Benimki 24 Eylül yalnız bazen 28 günde 1 bazende 30 günde 1 oluyorum ondan ovulasyon testi bana çare oldu robot gibi ayni seyleri söyleyen Dr dan iyidirBeklenen regl tarihi n ne senin eylül (inşallah olmayiz da)de olan benim ki 19 eylül
Günaydın canım ovulasyon testine başlayan yok mu ben pazartesi başlayacağım. Tecrubesizim bu konuda. Ya buraya resim de yukleyemiyorum telden nasıl göstereceğim size ?Gunaydin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?