ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bencede yine hep birlik olalim bak misal ben alttan ustten (girip oluyorum) hastayim ama hala burayi birakmiyorum. Kocacikta icerde mutfağı topluyo hastayim diye bi bilse burda takildigimi aman Allahimmmm
Canimmm daha hastalandigin tam belli değil ama olmamış olsa bile şükür kocisin yanında bebegimmmm ben olmadığını duyduğumda yapayalnız olucam ve bi daha dogru dürüst eşimle biraraya gelmenin çok imkanı da olmayacak askerde olduğu için her halimize şükür yöne de senin için günler dolu dolu hiç canını sıkma sakin

Suan cok duygulandirdin beni cok tsk ederim. Ben rabbime sonyna kadar guveniyorum her zaman hayirli saglikli olsun diye dua ediyorum demekki daha zamani degil bence sen de hic üzülme her seyin vakti zamani var bizede beklemek dusuyor

Aynen canım benim inşallah rabbim en Hayırlı zamanda en Hayirlisini nasip etsin yıkılmamak elde değil de elinden tutup kaldıracak bi güç bi Yoldaş nasip etsin rabbim
Suan cok duygulandirdin beni cok tsk ederim. Ben rabbime sonyna kadar guveniyorum her zaman hayirli saglikli olsun diye dua ediyorum demekki daha zamani degil bence sen de hic üzülme her seyin vakti zamani var bizede beklemek dusuyor

hadi hayırlısı o zaman. inşallah güzel haberlerini alırız : )[/QUOTE]

ya arkadasim benim ovulasyon testi ikiside koyu bugun bu simdi yumurta catlamis anlamina mi geliyor o kdar ilginc ki ikiside kopkoyu cok sasirdim testi yapar yapmaz birden koyulasti halada koyu. burada kontrol oldugum bayan bugun catlama olacagini bugunu ve yarini degerlendirmem gerektigini soylemisti. simdi ikiside koyu olunca catlama olmus mu oluyor? ve akintimda cogaldi islakligimda

kissslar simdi benim ovulasyon testi ikiside koyu bugun bu simdi yumurta catlamis anlamina mi geliyor o kdar ilginc ki ikiside kopkoyu cok sasirdim testi yapar yapmaz birden koyulasti halada koyu. burada kontrol oldugum bayan bugun catlama olacagini bugunu ve yarini degerlendirmem gerektigini soylemisti. simdi ikiside koyu olunca catlama olmus mu oluyor? ve akintimda cogaldi islakligimda

Canim koyu oldugunda yumurtlamis oluyorsun, tekrar rengi azalinca da catlamis olacak. Catlama yakinda olacagi icin bugunu yarini degerlendirmen gerekiyor.

Canim koyu oldugunda yumurtlamis oluyorsun, tekrar rengi azalinca da catlamis olacak. Catlama yakinda olacagi icin bugunu yarini degerlendirmen gerekiyor.

ya canim simdi benim kafam karsiti cahilligime ver ama bir sorum olacak
simdi benim yumurta 21 mmdi dun bugunde cift koyu cizgi gordum ya. O 21 mm ken yumurta zaten yumurtlamis olmuyormuydum ben ve yumurtlamisken muhakkak catlar degil mi catlamama gibi durum olur mu ?

Bencede yine hep birlik olalim bak misal ben alttan ustten (girip oluyorum) hastayim ama hala burayi birakmiyorum. Kocacikta icerde mutfağı topluyo hastayim diye bi bilse burda takildigimi aman Allahimmmm

ayy ewt benimkide o gün ne yapıyorsun kız tıkır tıkır orada no
tebook çöktü kırayımmı dedi tabi bende karşılığını verdm hele bi kır seni kapının önüne koyarm dedim zaten derdimiz var allahallaaaah

Yumurta yumurtalıktan atıldıktan sonra yani yumurtlama olduktan sonra çatlama gibi bir duruma maruz kalmaz. Çatlama olayı zaten yumurtlamanın kendisidir.

internette boyle birsey okudum mantikli geldi

Hahahaha aynen ben telden giriyorum oyun oynuyorum saniyor :))

bnimki eve geldi 2 dk diye çıktı hala yok kaçtı galiba bide evde saklanıyomuş beni gözetlemek için anaammm ödüm patlar evde büyük nasıl bulayım aha aklıma düştü kalkıp arasammı evdemidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…