- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Canimmm daha hastalandigin tam belli değil ama olmamış olsa bile şükür kocisin yanında bebegimmmm ben olmadığını duyduğumda yapayalnız olucam ve bi daha dogru dürüst eşimle biraraya gelmenin çok imkanı da olmayacak askerde olduğu için her halimize şükür yöne de senin için günler dolu dolu hiç canını sıkma sakinBencede yine hep birlik olalim bak misal ben alttan ustten (girip oluyorum) hastayim ama hala burayi birakmiyorum. Kocacikta icerde mutfağı topluyo hastayim diye bi bilse burda takildigimi aman Allahimmmm
Suan cok duygulandirdin beni cok tsk ederim. Ben rabbime sonyna kadar guveniyorum her zaman hayirli saglikli olsun diye dua ediyorum demekki daha zamani degil bence sen de hic üzülme her seyin vakti zamani var bizede beklemek dusuyorCanimmm daha hastalandigin tam belli değil ama olmamış olsa bile şükür kocisin yanında bebegimmmm ben olmadığını duyduğumda yapayalnız olucam ve bi daha dogru dürüst eşimle biraraya gelmenin çok imkanı da olmayacak askerde olduğu için her halimize şükür yöne de senin için günler dolu dolu hiç canını sıkma sakin
Suan cok duygulandirdin beni cok tsk ederim. Ben rabbime sonyna kadar guveniyorum her zaman hayirli saglikli olsun diye dua ediyorum demekki daha zamani degil bence sen de hic üzülme her seyin vakti zamani var bizede beklemek dusuyor
Haklisim canim sana bisey diyemiyorum ne zaman geliyor esin cok varmi dahaAynen canım benim inşallah rabbim en Hayırlı zamanda en Hayirlisini nasip etsin yıkılmamak elde değil de elinden tutup kaldıracak bi güç bi Yoldaş nasip etsin rabbim
Ağustosta bitiyor askerlikHaklisim canim sana bisey diyemiyorum ne zaman geliyor esin cok varmi daha
Allah yar ve yardimcin olsun canim vardir bunda da bi Hayır uzulme herseyin hayirlisi. Ben ne desemde bos suanda biliyorum ama elimdem bisey gelmiyoAğustosta bitiyor askerlikhaziranda yanına gidebilecegim ama haziran gelmek bilmiyor
Doğru diyorsun arkadaşım şu an doktor arayışındayim. Asıl gitmek istediğim doktor izinde ne zaman geleceği belli değil. Su an gittiğim doktor çok tatlı anlayışlı bir bayan . Annemin güvendiği doktor iyi bir doktor ama beni muayene etmedi çünkü erkek doktordu ben istemedim.ve zaten Uşakta o doktor ben izmirdeyim. Dolayısıyla şu an muayene olduğum doktoru dinleniyip çatlama iğnesi yapmayacağım. Doktorumun dediğine göre çatlama iğnesi aşılama yapılanlara yapılıyormus
Canim koyu oldugunda yumurtlamis oluyorsun, tekrar rengi azalinca da catlamis olacak. Catlama yakinda olacagi icin bugunu yarini degerlendirmen gerekiyor.kissslar simdi benim ovulasyon testi ikiside koyu bugun bu simdi yumurta catlamis anlamina mi geliyor o kdar ilginc ki ikiside kopkoyu cok sasirdim testi yapar yapmaz birden koyulasti halada koyu. burada kontrol oldugum bayan bugun catlama olacagini bugunu ve yarini degerlendirmem gerektigini soylemisti. simdi ikiside koyu olunca catlama olmus mu oluyor? ve akintimda cogaldi islakligimda
Canım benimmmm awww kıyamammmm Allah tez vakitte kavuştursun inşallahAğustosta bitiyor askerlikhaziranda yanına gidebilecegim ama haziran gelmek bilmiyor
Ovulasyon testi yumurtlama zamanini gosterdigi icin isi sansa birakmayi engelliyor. Herkesin yumurtlama donemi farklilik gosteriyor, test de tam gunu bulmani sagliyor.Ovülasyon testinde ne oluyorben bilmiyorum ama ya (
Canim koyu oldugunda yumurtlamis oluyorsun, tekrar rengi azalinca da catlamis olacak. Catlama yakinda olacagi icin bugunu yarini degerlendirmen gerekiyor.
Bencede yine hep birlik olalim bak misal ben alttan ustten (girip oluyorum) hastayim ama hala burayi birakmiyorum. Kocacikta icerde mutfağı topluyo hastayim diye bi bilse burda takildigimi aman Allahimmmm
Hahahaha aynen ben telden giriyorum oyun oynuyorum saniyor :))ayy ewt benimkide o gün ne yapıyorsun kız tıkır tıkır orada no
tebook çöktü kırayımmı dedi tabi bende karşılığını verdm hele bi kır seni kapının önüne koyarm dedim zaten derdimiz var allahallaaaah
Hahaha ceeee dicek simdi sana :))bnimki eve geldi 2 dk diye çıktı hala yok kaçtı galiba bide evde saklanıyomuş beni gözetlemek için anaammm ödüm patlar evde büyük nasıl bulayım aha aklıma düştü kalkıp arasammı evdemidir
Öyle düşünme canım bi arkadas her hamile kaldığını ishal olmasından anlıyor. Bunyeden bünyeye değişiyor demekkiKızlar benim karnım bozuldu ishal oldum afedersini hamiş Değilim sanırım hamişler kabız olur benim bildiğim offf off
evde yok ama şimdik gelir aha geldi sesi geldiHahaha ceeee dicek simdi sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?