ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar yolda şarjım bitti yazamadım annemlere geldim hemen sizi haberdar edeyim dedim hepinizden Allah razı olsun bebiş bi bilse bu kadar dua eden ablacıklarının olduğunu :) iyikiburaya kayıt olmuşumn iyiki sizleri tanımışımiyikibu sevincimi sizinle paylaşmışım hepinizie ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizi çok ama çok seviyorum hamilenin duası kabul olur derler (Hemende moda girdim :)) tüm dualrım sizinle inşallah hepimiz annecikler olucaz hepiniz çok öpüyorum :)

Allah razı olsun canım tabikide herşeyin başı bolbol dua rabbim hepinmizin gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :)

çoooook sevindim!!!! şimdi biz dualarımıza senin bebeğini sağlıkla kucağına almanı ekliyoruz, sen de bizi : )) çok şükür aramızdan biri güzel haber aldı. hadi teker teker bu ay içimizde mucize büyütmeye başladığımızı öğrenelim inşallah

Canim hayirli ugurlu olsun! Allah sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin, darisi isteyen herkesin basinaa

kızlar merhabalar:) bende en başta burayı takip ediyodum ama maalesef başka şehre taşınma felan derken bayadır yazamadım:) açınca da böyle güzel bi haberi alınca çoooooooooook mutlu oldum ilk bebiş hayırlı uğurlu olsun inşalllahh sağlıcakla:) bende yazayım hastalığım bugun bitti ama 13 ekim bat :)

Test yapıyormusun canım ?

Kizlat tecrbelerinize ve bilginze ihtiyacim var bebis gelince benim girip isi icin serun felan yatti nefes almakta cok zorlaniyorum napmam gerekiyo bilemedim bide kasik ağrılarım biraz daha var normal miii hala korkuyorum bisey olcak.diye

Papatyammmmmmmmmm ben neler duydum öyleeeeeeee.... çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmm Rabbime bin şükür ilk hamişimiz. yuppi yuppiiiiiiiiii tey teyyy teyyyyyy Rabbim hayırlıca kucagına almayı nasip etsinnn

Papatyammmmmmmmmm ben neler duydum öyleeeeeeee.... çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmm Rabbime bin şükür ilk hamişimiz. yuppi yuppiiiiiiiiii tey teyyy teyyyyyy Rabbim hayırlıca kucagına almayı nasip etsinnn
Aminnn Kuzucum rabbim.hepinize nasip etsin insallahhh hasta yatagimda guzel haberler bekliyorumm hepinizden :)

Kizlat tecrbelerinize ve bilginze ihtiyacim var bebis gelince benim girip isi icin serun felan yatti nefes almakta cok zorlaniyorum napmam gerekiyo bilemedim bide kasik ağrılarım biraz daha var normal miii hala korkuyorum bisey olcak.diye
canım hiç ama hiç korkma aklına kötü seyler getirme ki bebişin de sana sımsıkı tutunsun. ilaç falan alma bitkisel bsy de yapma bazıları zarar veriyo ben bilmiyorum ama tek bildiğim su an çok ama çokkk mutluyummmmm darısı basımızaaaaaaaaa çok dua et canım bize deeee. bebişe de kendine de çok iyi bak emiiii melek annecik

Gercekten cok icten hepinize twk tek dua ediyorim insallah iyi haberler bekliyorum
Babam simdi mandalina fela aldi onlari yicem.artik baska bisey almam dr.da sadecr.parol ve bol su dedi ilac almam zaten

Aminnn Kuzucum rabbim.hepinize nasip etsin insallahhh hasta yatagimda guzel haberler bekliyorumm hepinizden :)
Canım çok ama çok sevindim hamile haberini görünce çok duygulandım o kadar mutlu oldum ki Allahım inşallah bizlerede nasip eder.hamileliğin keyfini çıkar

papatya_2014 allah analı babalı büyütsün tatlıışkom güzel haberini görünce sevincimden gözlerim yaşardı nasip bizlere inşallah çooookkk sevindim bebeim ya tarifsizizm şuan... duygulandıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…