OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar dün ki ve bugün ki testlerim bunlar, koyu olan bugünün. Pik yapmış dimi

Eklentiler

• IMG_2476.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2483.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 30
Ya bu test kafami karistirdi bende bebek dusunuyorum ama stres yapiyorum bide bu testi alirsam daha cok stres yaparim diye dusunuyorum ne yapsaammmm

Ya bu test kafami karistirdi bende bebek dusunuyorum ama stres yapiyorum bide bu testi alirsam daha cok stres yaparim diye dusunuyorum ne yapsaammmm
Canım ben de çok stres yapıyordum sonra düşünmemeye başladım baktım yine olmuyor bi de bu testlerle deneyeyim dedim. Şimdi yine çok düşünüyorum ama düşünmeden de olmuyor, istiyoruz sonuçta. İnşaAllah testler sayesinde olur diye dua ediyorum. En azından yumurtlama gününü bulabiliyoruz testle, gerisi de dualarımızla inşaAllah :)

Ya cok heycan var bende yani normalin cok cok ustunde korunmamiza ragmen adetim 1 gun gecse gebelik testi yapiyorum belki kismetimize olmustur diye ay bilmiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok farkli duygular :)

Canım 4,5,6 kesin değerlendirmelisin.Bugün ve yarın kesin olmalı pik yapmış bugün yaptığın.Özel olacak ama yastık desteğiyle hemen kalmamanı kesinlikle tavsiye ederim.

6 yı da değerlendirmeli miyim canım ? Yastık ve kalkmamayı 1 aydır falan deniyorum inşaAllah olur bu sefer :))

6 yı da değerlendirmeli miyim canım ? Yastık ve kalkmamayı 1 aydır falan deniyorum inşaAllah olur bu sefer :))

Aslında bugün yarın olursa 6 ya pekte gerek yok çünkü spermler 48 saat zaten yaşıyor. 4,5 ve birde 7 olabilir üç gün üst üste gerekte yok aslında.Ben onu yarınki testin silik değilde yine böyle koyu çıkar belki diye yazdım.Sabahki silikse çatlamış oluyor zaten.

O zaman sabah ki testime göre 6 ya karar vermeliyim :)) silikse 6 yı es geçip 7 yi değerlendiririm ama yok silik değil de bugün ki gibi olursa 6da da devam

boncukcan canim cuma gunu test yapmistim silik cikmisti test bugun yaptim yine ayni silik cikti yine kimyasal olacak herhalde cok uzuluyorum normalde koyu cikmasi gerekiyordu

Yok c
boncukcan canim cuma gunu test yapmistim silik cikmisti test bugun yaptim yine ayni silik cikti yine kimyasal olacak herhalde cok uzuluyorum normalde koyu cikmasi gerekiyordu

Yok canım merak etme testlerin hassasiyetinden oluyor.Benim 5.haftaya kadar bile hala silikti.Hemde aynı testlerde bir türlü koyu göremeden 8.haftaya geldim :)

Yok c

Yok canım merak etme testlerin hassasiyetinden oluyor.Benim 5.haftaya kadar bile hala silikti.Hemde aynı testlerde bir türlü koyu göremeden 8.haftaya geldim :)
Ayy insallah benimde oyle olur sabah okadar kotu oldumki anlatamam icimi rahatlattin cok korkuyom yine kimyasal diye

Ayy insallah benimde oyle olur sabah okadar kotu oldumki anlatamam icimi rahatlattin cok korkuyom yine kimyasal diye

Bende çok stres yapıyordum sonrasında alıştım bazı şeylere. Her yaptığında daha koyu bekliyorsun ama olmuyor çünkü daha çok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…