OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canim dunu degerlendirdik. Bugun de olsun istiyorum ama sperm kalitesi duser mi acaba? Sirf bebek icin izne ciktik ilk defa yumurtlama gununu yakaliyoruz. Esimin isi nedeniyle hic denk gelemiyorduk o yuzden panik oldum ben.
Evet kalite düşüyo diyolar ama bilmiyorum canım sana kalmış bişey bu bana sorarsan çok etkilemez 3 gün ara vermemek.

Evet kalite düşüyo diyolar ama bilmiyorum canım sana kalmış bişey bu bana sorarsan çok etkilemez 3 gün ara vermemek.
Bunu saat 8 de yaptim canim. En son 16.30'da bir şeyler icmistim. Bidaha icmedim. Ictiklerimden mi etkilenmistir yoksa yumurta catlamis midir?

Çok iyi canım 2 veya 3 hafta aralığı... İçin rahat olsun adet günü benimde bu civarlardaydı sonra katlanıyor... Çok çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok dikkat et kendine folik asit alıyormusun?

Çok iyi canım 2 veya 3 hafta aralığı... İçin rahat olsun adet günü benimde bu civarlardaydı sonra katlanıyor... Çok çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok dikkat et kendine folik asit alıyormusun?Bana folik-1 verdi doktor.

Cok tesekkur ederim canimmm evet canim folik asit 3 aydir kullaniyorum 10 hafta olana kadarda kullanmak zorundayim cook mutluyum yaa

boncukcan canim sana bir sorum olacakti kiz kardesim ilk cocugu tedaviyle oldu simdi 2 yasinda ve ikinciyi istiyor pko var tedavi olmadan dogal yollarla denemek istiyor sence ne yapsa olur bir fikrin varmi insallah cok soru sormuyorumdur

boncukcan canim sana bir sorum olacakti kiz kardesim ilk cocugu tedaviyle oldu simdi 2 yasinda ve ikinciyi istiyor pko var tedavi olmadan dogal yollarla denemek istiyor sence ne yapsa olur bir fikrin varmi insallah cok soru sormuyorumdur

Canım ne demek paylaşıcaz tabi bildiklerimizi.. İşe yarasın yeterki... Soğan suyu denesin derimmm kesinlikle bununla kist, miyim, piko yu yenen çok oldu.Regli bittikten 5 gün sonra başlıyor,bir soğanı dörde bölüp (yemeklik soğan) 2 bardak hazır suyu kaynatsan kaynağında içine atıp 10 dakikada soğanla kaynatıp altını kapatsın.Ağzı kapalı bekletsin ılıyınca içsin. .Bu kür iltihabı, miyomu, kisti atar ama hergün aksatmadan sabah, akşam aç karna.. Arada hayıtta içsin hormonları dengeler canım. Başka kürlerde var ama en çok sonuç alınan konuşulan kür bu canım.

Cok tskr ederim canim cevabin icin denesin insallah olur tekrar sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…