- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Canim benim yazdigima bir bakar misin? Yukarida resim koydum.Ben laboquick kullandım memnum kaldım
o zmn bendeki kimyasal oldu testlerde çıktı ovulasyonda da çıktı normal gebelik testindede silik çıktı 2 gün geçti bugün kahve leke geldiOluyor canım aslında ona sessiz düşük diyorlarmış.Sperm yumurtaya ulaşıyor döllenme aşamasında gebelik bozuluyor. Adet birkaç gün geçiyor kanama başlıyor. Biz sabırsızlanıp test yapınca görüyoruz biraz beklesek adet gecikti, geç adet oldum deriz. Tedaviyle ilgisi yok yani gebelik isteyen, korunmayan her kadında olur.
Insallah canim yaa bugun kan verirken sordum hemsireye niye burda kan testi yapmiyosunuz dedim turkiyede hep yaparlar dedim oda biz burdaki testlere kan kadar guveniyoz dedi pozitifse kesin hamilesindir dedi silik bile olsa test dedi yine kesin hamilesindir dedi yani guven testlere dedi o yuzden burda kan verdirmiyolarmis. Bunuda ogrenmis oldum :)
TSK ederim. Fiyatı ne kadar kiBen laboquick kullandım memnum kaldım
TSK ederim. Fiyatı ne kadar ki
Canım pahalı almışsın bende aynı siteden 30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi 29tl ye aldım.. sayfada ilk karşına çıkanı alma aşağılara inince uygun fiyatı bulabilirsinBen gittigid.... yordan aldım. Laboquick 30 adet ovu test + 3 adet erken gebelik testi 52 tl ye aldım
Aldığınız aynı marka mıydıCanım pahalı almışsın bende aynı siteden 30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi 29tl ye aldım.. sayfada ilk karşına çıkanı alma aşağılara inince uygun fiyatı bulabilirsin
Peki nasıl degerlendirdin canim? Yani iliski sikligi nasil olacak bu durumda?
Ben gittigid.... yordan aldım. Laboquick 30 adet ovu test + 3 adet erken gebelik testi 52 tl ye aldım
Evet canımAldığınız aynı marka mıydı
Benimki kargoda ücretsizdi kızzzzzzBen 50 adet test 10 adette gebelik testini 40tlye aldim tabi bide kargo parası filan 50tl diyelim.
Yani tanesi 1 tlye bile gelmiyo
Canım pahalı almışsın bende aynı siteden 30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi 29tl ye aldım.. sayfada ilk karşına çıkanı alma aşağılara inince
Canım pahalı almışsın bende aynı siteden 30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi 29tl ye aldım.. sayfada ilk karşına çıkanı alma aşağılara inince uygun fiyatı bulabilirsin
Aynen bende de kargo ücretsizdi :) ama biraz fazlaya almışım sanki :))Benimki kargoda ücretsizdi kızzzzzz
Canım yumurtluyorsun yarından itibaren siliklesir büyük ihtimal dünü değerlendirdiysen bugünü boş geçip yarını değerlendirebilirsin. Garanti olsun dersen bugünüde değerlendir ama yarın mutlaka ilişki olsunMerhaba dun de buraya testimi koymuştum. 17 yazanlar bugunkuler hicbir sey yazmayanlar dunkuler. Bu nedemek oluyor acaba?Iki gundur koyu çıkıyor.
Eki Görüntüle 1948022 Eki Görüntüle 1948023
16. Gun testleri de asagida;
Eki Görüntüle 1948024 Eki Görüntüle 1948025
Canım daha ovülasyon olmamış bi kaç gün var gibi ama fazla mal göz çıkarmazKızlar bugün ki testlerimi paylaşıyorum sizinle, sizce bugünü değerlendirmeli miyim beklemeli miyim yarını dünü değerlendirdim çünkü :))
Canim dunu degerlendirdik. Bugun de olsun istiyorum ama sperm kalitesi duser mi acaba? Sirf bebek icin izne ciktik ilk defa yumurtlama gununu yakaliyoruz. Esimin isi nedeniyle hic denk gelemiyorduk o yuzden panik oldum ben.Canım yumurtluyorsun yarından itibaren siliklesir büyük ihtimal dünü değerlendirdiysen bugünü boş geçip yarını değerlendirebilirsin. Garanti olsun dersen bugünüde değerlendir ama yarın mutlaka ilişki olsun
Canim sonucum 42 cikti hamileyim daha cok yeni dediValla ben de heyecanlandım :)) inşaAlah güzel haberlerini duyarız canım benim sonucu öğrenince hemen yaz bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?