OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

o zmn bendeki kimyasal oldu testlerde çıktı ovulasyonda da çıktı normal gebelik testindede silik çıktı 2 gün geçti bugün kahve leke geldi(( çok üzülüyorum artık(

Ayy hadi inşaAllah canım benim çok sevindim :)

Kızlar ovulasyon testini ilk idrarla mı yapıyrsnz?Bi yerde ilk idrar dyr bi yerde 10-11gibi diyr.Kafam karıştı

Peki nasıl degerlendirdin canim? Yani iliski sikligi nasil olacak bu durumda?

Yani ben garanti olsun diye her an silikleşme durumunu düşünerek maalesef 3 günü de degerlendirdim bide siliklestigi günü.
Doktora sormuştum ben durumu yeterli olgunluga ulasmak üzereyken bu sekilde çıkar herzaman birden catlamasini ve küçülmesini bekleme o yüzden yumurta takipleri yaparken sürekli kontrole cagiriyoruz dedi.

Canım pahalı almışsın bende aynı siteden 30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi 29tl ye aldım.. sayfada ilk karşına çıkanı alma aşağılara inince
Canım pahalı almışsın bende aynı siteden 30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi 29tl ye aldım.. sayfada ilk karşına çıkanı alma aşağılara inince uygun fiyatı bulabilirsin

Onları da gördüm canım ama onlardaki normal gebelik testiydi bu erken gebelik yazınca bu olsun dedim sonradan öğrendim ki laboquick çok erken sonuç vermiyormuş :))

Canım yumurtluyorsun yarından itibaren siliklesir büyük ihtimal dünü değerlendirdiysen bugünü boş geçip yarını değerlendirebilirsin. Garanti olsun dersen bugünüde değerlendir ama yarın mutlaka ilişki olsun

Kızlar bugün ki testlerimi paylaşıyorum sizinle, sizce bugünü değerlendirmeli miyim beklemeli miyim yarını dünü değerlendirdim çünkü :))

Eklentiler

• IMG_2474.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2476.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 74
Canim dunu degerlendirdik. Bugun de olsun istiyorum ama sperm kalitesi duser mi acaba? Sirf bebek icin izne ciktik ilk defa yumurtlama gununu yakaliyoruz. Esimin isi nedeniyle hic denk gelemiyorduk o yuzden panik oldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…