- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Canım kaç gün geçti adetin veya kaç gün var adeteSabah okadar umitliydimki dedim koyu cikacak baktim ayni moralim dustu ama simdi kotu dusunmek istemiyom iyi dusunum iyi olsun hersey nasip
Canim bugun adetin 2.ci gunu cuma gunu adet gunumduCanım kaç gün geçti adetin veya kaç gün var adete
Canım bence kan ver acilde öğren gitsinCanim bugun adetin 2.ci gunu cuma gunu adet gunumdu
Canim bugun adetin 2.ci gunu cuma gunu adet gunumdu
Canım eskilerin fotosunu atabilirsen yardımcı olurdu biraz bende 18. Gündeyim hala piki görmedim endişeleniyorum birazcıkCanım benim 23. Gündü :) çok iyi oluyomuş ya bu testler iyi ki almışım
Canım eskilerin fotosunu atabilirsen yardımcı olurdu biraz bende 18. Gündeyim hala piki görmedim endişeleniyorum birazcık
Canım eskilerin fotosunu atabilirsen yardımcı olurdu biraz bende 18. Gündeyim hala piki görmedim endişeleniyorum birazcık
Canım önceki ay 36.gün oldu ondan önce her ay 30günde olurdum yine 21-22. Gün mü yumurtam çatlayacak onu anlayamadım canım yaCanım adetin kaç günde bir oluyor senin , benim önceden hep 35 36 günde olurdu ama 5-6 aydır çok değişmişti son 2 aydır yavaş yavaş düzeliyo
Benim de üstteki gibi hala silik yaCanım tarih yazmayan 1 şubat diğerlerinde yazıyor zaten, 2 şubat olanı yükleyemedim hata veriyor ama o da 1 şubattaki gibiydi belki birazcık koyusu. Bende de hala çizgi silinmedi sanırım bu durumda bugün ve yarın da değerlendirmeye devamboncukcan canım sen de değerlendirebilir misin fotoları :)
Canım ben de 18. Gün yapmaya başladım testi silikti moralim bozuldu biraz neden koyulaşmıyor diye ama sonra dedim ki en azından silik de olsa görünüyor :) bekle canım sende bikaç gün daha 4-5 güna pik yapar bence bozma moralini evet beklemek stresli ama bikaç güne olur yani içini ferah tut :)Benim de üstteki gibi hala silik ya
Hadi inşallahCanım ben de 18. Gün yapmaya başladım testi silikti moralim bozuldu biraz neden koyulaşmıyor diye ama sonra dedim ki en azından silik de olsa görünüyor :) bekle canım sende bikaç gün daha 4-5 güna pik yapar bence bozma moralini evet beklemek stresli ama bikaç güne olur yani içini ferah tut :)
İnşaAllah herşey gönlüne göre olur canım benimHadi inşallahyarın doktor kontrolüm var zaten canım bakalım ne durumda yumoşlar söyleyecek son durumu
Bugün 18. Gün birazdan yapim de atiym sana fotosunu canım özeldenCanım ben de 18. Gün yapmaya başladım testi silikti moralim bozuldu biraz neden koyulaşmıyor diye ama sonra dedim ki en azından silik de olsa görünüyor :) bekle canım sende bikaç gün daha 4-5 güna pik yapar bence bozma moralini evet beklemek stresli ama bikaç güne olur yani içini ferah tut :)
Evet canım ben okuduklarımdan öyle anladım :)) silikleşsin diye bekliyorum :)Kızlar şimdi iki koyu çizgiyi gördükten sonra ovi testi yapıyoruz silik olursa yumurta çatlamış mı oluyor
Canım evet bence devam et bugünü, yarını riske atma derim.Zaten koyu olursa 24 veya 48 saatte çatlıyormuş demekki yarın silikleşicek o yüzden bugün, yarın şart yani.
Canım sana özelden attığım fotoları da gördün mü :)) çok sıkıştırıyormuşum seni gibi geliyor kusuruma bakma ya bu ay ilk defa denediğim için heyecan yaptım :))
Canım sana özelden attığım fotoları da gördün mü :)) çok sıkıştırıyormuşum seni gibi geliyor kusuruma bakma ya bu ay ilk defa denediğim için heyecan yaptım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?