OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canım eskilerin fotosunu atabilirsen yardımcı olurdu biraz bende 18. Gündeyim hala piki görmedim endişeleniyorum birazcık

Canım tarih yazmayan 1 şubat diğerlerinde yazıyor zaten, 2 şubat olanı yükleyemedim hata veriyor ama o da 1 şubattaki gibiydi belki birazcık koyusu. Bende de hala çizgi silinmedi sanırım bu durumda bugün ve yarın da değerlendirmeye devam boncukcan canım sen de değerlendirebilir misin fotoları :)

Eklentiler

• IMG_2458.webp
    7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2485.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2507.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 33
Benim de üstteki gibi hala silik ya

Kizlar ben ovulasyon testi kullandim ama bilen arkadaslar beni bir aydinlatabilir mi ilk kez kullandim bu ay 28 ocakta cift cizgiyi yakaladim 26 27 28 i degerlendirdik 28 aksami tekrar silinmeye basladi aksami da degerlendirdik biraktik ama benim uzayan yumurtlama akintim cift cizgi gordukten iki gun sonrasinda geldi o akintidan iki gun sonrada beyaz bir akinti afedersiniz ic camasirimi tamamen doldurmus simdigoguslerim cok hassas ama yumurtlama cift cizgiye gore mi akintiya gore mi kafam cok karisik keske iki gun daha degerlendirseydiK

Benim de üstteki gibi hala silik ya
Canım ben de 18. Gün yapmaya başladım testi silikti moralim bozuldu biraz neden koyulaşmıyor diye ama sonra dedim ki en azından silik de olsa görünüyor :) bekle canım sende bikaç gün daha 4-5 güna pik yapar bence bozma moralini evet beklemek stresli ama bikaç güne olur yani içini ferah tut :)

Hadi inşallah yarın doktor kontrolüm var zaten canım bakalım ne durumda yumoşlar söyleyecek son durumu

Bugün 18. Gün birazdan yapim de atiym sana fotosunu canım özelden

Canım evet bence devam et bugünü, yarını riske atma derim.Zaten koyu olursa 24 veya 48 saatte çatlıyormuş demekki yarın silikleşicek o yüzden bugün, yarın şart yani.

Canım evet bence devam et bugünü, yarını riske atma derim.Zaten koyu olursa 24 veya 48 saatte çatlıyormuş demekki yarın silikleşicek o yüzden bugün, yarın şart yani.

Canım sana özelden attığım fotoları da gördün mü :)) çok sıkıştırıyormuşum seni gibi geliyor kusuruma bakma ya bu ay ilk defa denediğim için heyecan yaptım :))

Canım sana özelden attığım fotoları da gördün mü :)) çok sıkıştırıyormuşum seni gibi geliyor kusuruma bakma ya bu ay ilk defa denediğim için heyecan yaptım :))

Yeni gördüm canım yazdım özelden. Ayrıca neden sıkılayım hepimiz birbirimize destek olmalıyız kadınlar olarak.İnşallah canım Allah gölüne göre versin.Bebişler göbüşlere gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…