OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canim benim cok tskr ederim yazdiklarin beni rahatlatiyor evet artik kimyasal dusunmucem bebegimide uzmucem artik hamileligimi kabullenmek istiyorum yurt disinda ultrason kan falan almiyolar ne kadar kotu ya onemsemiyolar hic boncukcan

Ankaradayım bende burada da artık bazı hastaneler 7.haftadan sonra giriş yapmaya başladı.Ama oradaki sistemde bazı konularda çok iyi öyle duydum.Hangi ülke bilmiyorum ama benimde akrabalar var Almanya berlinde çok övüyorlar sağlık sistemini.

Sagol canim 3 bucuk yasinda guzel bir kizim var soylemistim unuttun herhalde ozamanlar bukadar yazismiyorduk ikincide oglum olsun isterim onun duygusuda daha farklidir herhalde Allah senin yavrularinida bagislasin uzun uzun omurler versin

Amin canım hepimizin yavrusunu bağışlasın.Evet sanki hatırladım fazlada yazışmadık bu konularda . Benim oğlumda nisanda 8 yaşına girecek.

Ben hollandada yasiyorum canim burda hersey kuraldir dogum yapana kadar 4 defa ultrason olur tabi onemli bisey olmadikca burda oyke 4 d ultrason renkliymis falan bisey yok ve mecbur herkes normal dogum yapmak zorunda kendin secemiyosun yine tabi onemli bisey olmadikca hollandanin bence jinekologu okadar iyi degil 8 haftaya kadar bekliyosun 8 haftadan sonra basliyor kontar falan oyle iste :)

Amin canım hepimizin yavrusunu bağışlasın.Evet sanki hatırladım fazlada yazışmadık bu konularda . Benim oğlumda nisanda 8 yaşına girecek.
Masallah oglun baya buyukmus omru uzun olsun nezaman ikinci bebek dusunmeye basladin ben 7 ay once

Anladım canım gurbetçi aile var hollandada yaşıyorlar. vlog yapıyorlar oradan takip etmiştim onun hamileliklerini. Baya değişik Hollanda bu konuda.

Masallah oglun baya buyukmus omru uzun olsun nezaman ikinci bebek dusunmeye basladin ben 7 ay once

Ben bir yıl önce başladım o ara bi hamilelik yaşadım martta kaybettim.Aralıkta tekrar hamile kaldım çok bekledim ara uzadı baya hadi ev alalım, hadi çocuk 1. Sınıfta daha okumayı çözsün derken uzadıda uzadı.

Olsun gec olsun guc olmasin hersryde vardir bir hayir bende 3 ay once hamile kaldim oda kimyasal gebelikmis tabi ben acele edip herkesee dedim sonra birde teker teker anlatmaya calistim bunu kimse bilmiyo daha demeyide dusunmuyom

Olsun gec olsun guc olmasin hersryde vardir bir hayir bende 3 ay once hamile kaldim oda kimyasal gebelikmis tabi ben acele edip herkesee dedim sonra birde teker teker anlatmaya calistim bunu kimse bilmiyo daha demeyide dusunmuyom

Valla bende daha en yakın arkadaşlarıma söylemedim ailem,eşim biliyor sadece. Allah izin verirse 14 haftaya kadarda söylemicem.Biz araştırmakdan işin kurdu olduk kimyasal gebeliği psikolojik gebelik sananlar var. Bizzat ben yaşadım kimyasal diyorum işte çok düşündün psikolojik hamile kaldın dediler. Zulüm gibiler :)))

Kızlar günaydın bende şu dakika itibari ile çift çizgiyi yakaladım rabbim inşallah çok bekletmeden bu ay nasip eder bizede 2 gün değerlendirmem lazımmı yumurta yarın çatlıcak yoksa bu aksam yapıp tekrar perşembemi ilişki olsun.

Eklentiler

• IMG_4892.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 38
boncukcan canım seninle konuşunca içim rahatşıyor biraz o yüzden yine sana yazıyorum :)) hatırlıyorsan benim 4 şubatta pik yapmıştı test. 5in de akşam da silikleşmeye başlamıştı. 4ve 5 i değerlendirdim ama 6 yı değerlendiremedim içime kurt düştü

Canım bence bugünü yarını mutlaka değerlendir hatta perşembeyi de değerlendir :)) genelde öyle yapıyorlar 3 gün üst üste değerlendiriyorlar ben çok rahatsızdım 3. Günü değerlendiremedim şimdi kafamda deli sorular :) keşke değerlendirseydim diyorum :)

Canım o iki gün çok önemli zaten mesela benim 21 aralıkta pik yapmıştı bende senin gibi 21 i ve siliklestigi 22 sini yani sadece o iki günü değerlendirdim.

Ay cnm bende geçen ay ilk deneme oldu fakat mantar ve idrar yolu olunca tutmadı bakalım bu ayda tam geçmemişti şuan için ne kaşıntım ne birşeyim yok rabbim inşallah çok bekletmez :) umarım seninde tutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…