Canim benim cok tskr ederim yazdiklarin beni rahatlatiyor evet artik kimyasal dusunmucem bebegimide uzmucem artik hamileligimi kabullenmek istiyorum yurt disinda ultrason kan falan almiyolar ne kadar kotu ya onemsemiyolar hicboncukcan
Evet canım kız dedi doktorumCanım cinsiyeti bellidir senin bebişin :)
Sagol canim 3 bucuk yasinda guzel bir kizim var soylemistim unuttun herhalde ozamanlar bukadar yazismiyorduk ikincide oglum olsun isterim onun duygusuda daha farklidir herhalde Allah senin yavrularinida bagislasin uzun uzun omurler versin
Ben hollandada yasiyorum canim burda hersey kuraldir dogum yapana kadar 4 defa ultrason olur tabi onemli bisey olmadikca burda oyke 4 d ultrason renkliymis falan bisey yok ve mecbur herkes normal dogum yapmak zorunda kendin secemiyosun yine tabi onemli bisey olmadikca hollandanin bence jinekologu okadar iyi degil 8 haftaya kadar bekliyosun 8 haftadan sonra basliyor kontar falan oyle iste :)Ankaradayım bende burada da artık bazı hastaneler 7.haftadan sonra giriş yapmaya başladı.Ama oradaki sistemde bazı konularda çok iyi öyle duydum.Hangi ülke bilmiyorum ama benimde akrabalar var Almanya berlinde çok övüyorlar sağlık sistemini.
Evet canım kız dedi doktorum
Masallah oglun baya buyukmus omru uzun olsun nezaman ikinci bebek dusunmeye basladin ben 7 ay onceAmin canım hepimizin yavrusunu bağışlasın.Evet sanki hatırladım fazlada yazışmadık bu konularda . Benim oğlumda nisanda 8 yaşına girecek.
Ben hollandada yasiyorum canim burda hersey kuraldir dogum yapana kadar 4 defa ultrason olur tabi onemli bisey olmadikca burda oyke 4 d ultrason renkliymis falan bisey yok ve mecbur herkes normal dogum yapmak zorunda kendin secemiyosun yine tabi onemli bisey olmadikca hollandanin bence jinekologu okadar iyi degil 8 haftaya kadar bekliyosun 8 haftadan sonra basliyor kontar falan oyle iste :)
Evet canim tugba yi diyorsun bende takip etmistin bi aralarAnladım canım gurbetçi aile var hollandada yaşıyorlar. vlog yapıyorlar oradan takip etmiştim onun hamileliklerini. Baya değişik Hollanda bu konuda.
Masallah oglun baya buyukmus omru uzun olsun nezaman ikinci bebek dusunmeye basladin ben 7 ay once
Evet canim tugba yi diyorsun bende takip etmistin bi aralar
Olsun gec olsun guc olmasin hersryde vardir bir hayir bende 3 ay once hamile kaldim oda kimyasal gebelikmis tabi ben acele edip herkesee dedim sonra birde teker teker anlatmaya calistim bunu kimse bilmiyo daha demeyide dusunmuyomBen bir yıl önce başladım o ara bi hamilelik yaşadım martta kaybettim.Aralıkta tekrar hamile kaldım çok bekledim ara uzadı baya hadi ev alalım, hadi çocuk 1. Sınıfta daha okumayı çözsün derken uzadıda uzadı.
Olsun gec olsun guc olmasin hersryde vardir bir hayir bende 3 ay once hamile kaldim oda kimyasal gebelikmis tabi ben acele edip herkesee dedim sonra birde teker teker anlatmaya calistim bunu kimse bilmiyo daha demeyide dusunmuyom
evet bende sonradan farkettimO eski mesaj canım ben şuan hamileyim zaten
Sağol canım seninde inşallah Allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunlardaOy oy Allah bağışlasın sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Bende sabırsızım bakalım sağlıklı olsunda.
Kızlar günaydın bende şu dakika itibari ile çift çizgiyi yakaladım rabbim inşallah çok bekletmeden bu ay nasip eder bizede 2 gün değerlendirmem lazımmı yumurta yarın çatlıcak yoksa bu aksam yapıp tekrar perşembemi ilişki olsun.
boncukcan canım seninle konuşunca içim rahatşıyor biraz o yüzden yine sana yazıyorum :)) hatırlıyorsan benim 4 şubatta pik yapmıştı test. 5in de akşam da silikleşmeye başlamıştı. 4ve 5 i değerlendirdim ama 6 yı değerlendiremedim içime kurt düştü
Canım o iki gün çok önemli zaten mesela benim 21 aralıkta pik yapmıştı bende senin gibi 21 i ve siliklestigi 22 sini yani sadece o iki günü değerlendirdim.
Canım bence bugünü yarını mutlaka değerlendir hatta perşembeyi de değerlendir :)) genelde öyle yapıyorlar 3 gün üst üste değerlendiriyorlar ben çok rahatsızdım 3. Günü değerlendiremedim şimdi kafamda deli sorular :) keşke değerlendirseydim diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?