O zaman hadi inşaAllah darısı başıma ve isteyen herkese diyorum
Cok iyi dusunmusun canim bende de ayni oldu hatta eminmiydin hamile olduna dediler cok kotu bir durum valla benim bunu ailem ve esim biliyor bende henuz demeyi dusunmuyorumValla bende daha en yakın arkadaşlarıma söylemedim ailem,eşim biliyor sadece. Allah izin verirse 14 haftaya kadarda söylemicem.Biz araştırmakdan işin kurdu olduk kimyasal gebeliği psikolojik gebelik sananlar var. Bizzat ben yaşadım kimyasal diyorum işte çok düşündün psikolojik hamile kaldın dediler. Zulüm gibiler :)))
Canim bende pik yaptigi gun ve siliklestigi gun olmustu 2 gun sadece hamileyim simdi bu 2 gun yetiyor canim 5 de siliklesmisse 5+14 19 subatta ogrenebilirsin hatta 3 gun kalada cikar benim oyle oldu 3 kala cook hafif cikti insallah bu ay sana hayirli gelir canimboncukcan canım seninle konuşunca içim rahatşıyor biraz o yüzden yine sana yazıyorum :)) hatırlıyorsan benim 4 şubatta pik yapmıştı test. 5in de akşam da silikleşmeye başlamıştı. 4ve 5 i değerlendirdim ama 6 yı değerlendiremedim içime kurt düştü
Cok iyi dusunmusun canim bende de ayni oldu hatta eminmiydin hamile olduna dediler cok kotu bir durum valla benim bunu ailem ve esim biliyor bende henuz demeyi dusunmuyorum
Peki canim orda kac haftalikken cinsiyet ogreniyosun
Anladim canim burdada 16 haftada ogreniyosun bugun 5 haftalik oldum : )11 haftam kalmis daha var olsun beklemesi bile guzelBenim gittiğim doktor 14 haftadan önce söyleyemem dedi geçenkinde.Ama okuduklarıma göre erkekse çabuk belli olduğundan 12 haftada söyleyen doktorlar var.Yani 12-15 hafta arası değişiyor canımcım.
Canim bende pik yaptigi gun ve siliklestigi gun olmustu 2 gun sadece hamileyim simdi bu 2 gun yetiyor canim 5 de siliklesmisse 5+14 19 subatta ogrenebilirsin hatta 3 gun kalada cikar benim oyle oldu 3 kala cook hafif cikti insallah bu ay sana hayirli gelir canim
canım peki ovülasyon testinden önce nasıl anlardın yumurtlama tarihiniİnşaAllah canım benim ya 7 aydır istiyoruz ama ovulasyon testiyle ilk denemem inş tutar da diğer testleri kullanmama gerek bile kalmaz :) ama hangi gün bat diye düşünmicem hiç o zaman çok umutlanıyorum herşeyi belirti sanıyorum akılına bıraktım artık gerisini :) dua edicem bol bol
Canım o iki gün çok önemli zaten mesela benim 21 aralıkta pik yapmıştı bende senin gibi 21 i ve siliklestigi 22 sini yani sadece o iki günü değerlendirdim.
canım peki ovülasyon testinden önce nasıl anlardın yumurtlama tarihini
aynen canım ben sorun olmayıp hamile kalamayanların bu günü kaçırdıklarını düşünüyorum haklı mıyım ?Anlayamıyordum kiçünkü zaten bikaç aydır düzensiz gibi bi 35 gün bi 45 gün değişiyor o yüzden bende yine en geç 3-4 günde bi ilişki deniyordum ama hiç beklediğim tarihlerde bat olmadığı için muhtemelen tutturamıyordum :))
Canım ya bişey daha sorcam sanaçörek otu bal tarçın kürü yapıyorum ben sabah akşam , yumurtlamadan sonra kesmeli miyim onu sence ? Bazı sitelerde hamilelikte kullanılmamalı ve 12. Günden sonra ara verilmeli yazıyor. Ben başladığımdan beri 2 aydır hiç ara vermedim acaba o yüzden mi geçen ay kimyasal gebelik gibi oldu
aynen canım ben sorun olmayıp hamile kalamayanların bu günü kaçırdıklarını düşünüyorum haklı mıyım ?
Tabiki canım 10.gün kesinlikle bırakıyordum ben.Ara vermen lazım
kaç yaşındasın canım biraz zor oluyo ilişki zamanları ama çocuk için değmez mi gülü seven dikenine katlanıyo valaBence de öyle canım ben ilk ay telefondaki uygulamaya göre denedim kendimi hamile sandım karnımla konuşuyodum ahahaha sonra adet olamadım o psikoloji yüzünden :)) sonra o programı da sildim kendi kendime gün aşırı ilişki yorucu olur bari 3 günde bir falan plsun dedim ama tutmadı :)
canım dalgalanmalar oluyo ben de korkmuştum hatta çift çizgi çıkmadan bi kaç gün öce aşırı silik çıkmıştı ona kafayı takma bi anda koyulaşacak hem de beklemeden C çizgisine idrarr gitmeden T çizgisi beliriyo..Kızlar benim testim dün çok baya silikti bugn hiç bi çizgi çıkmadı dün ilk kez yaptm bugn 2. Yapışım başına böyle bişey gelen var mı atıyorum resimleri ilki dünkü 2. Si bugn adetim cuma bitti
Acaba adetten hemen sonra mı yumurtladm geçti mi diye korktm bide 2 3 saat önce kola içmiştm o mu etkiledi kicanım dalgalanmalar oluyo ben de korkmuştum hatta çift çizgi çıkmadan bi kaç gün öce aşırı silik çıkmıştı ona kafayı takma bi anda koyulaşacak hem de beklemeden C çizgisine idrarr gitmeden T çizgisi beliriyo..
canım dalgalanmalar oluyo ben de korkmuştum hatta çift çizgi çıkmadan bi kaç gün öce aşırı silik çıkmıştı ona kafayı takma bi anda koyulaşacak hem de beklemeden C çizgisine idrarr gitmeden T çizgisi beliriyo..
Kızlar benim testim dün çok baya silikti bugn hiç bi çizgi çıkmadı dün ilk kez yaptm bugn 2. Yapışım başına böyle bişey gelen var mı atıyorum resimleri ilki dünkü 2. Si bugn adetim cuma bitti
Ama bgn hiç bişey çıkmadı silik de olsaKesinlikle cnm benimde 3 gün silikti bu sabah yaptığım testte t çizgisini c çizgisinden önce belirdi :)
Canim benimde 7 ay surdu bu ay hamilr kaldim ovi testi sayesinde olumlun dusun olumlu olsun canim birde sakin belirtilere takilma ben her ay hamilelik belirtisi yuzde 90 di ve adet oldum bu ay hic bir belirti olmadi hemde yuzde 10 denecek kadar sadeve adete 3 kala kasik agrisi oldu okadar insallah hayirli haberini aliriz canim benimİnşaAllah canım benim ya 7 aydır istiyoruz ama ovulasyon testiyle ilk denemem inş tutar da diğer testleri kullanmama gerek bile kalmaz :) ama hangi gün bat diye düşünmicem hiç o zaman çok umutlanıyorum herşeyi belirti sanıyorum akılına bıraktım artık gerisini :) dua edicem bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?