kaç yaşındasın canım biraz zor oluyo ilişki zamanları ama çocuk için değmez mi gülü seven dikenine katlanıyo vala
canım sen nasıl yaptın ilişki günlerini koyu çizgi ve silikleşince 2gün mü yoksa devam ettin mi?Canim benimde 7 ay surdu bu ay hamilr kaldim ovi testi sayesinde olumlun dusun olumlu olsun canim birde sakin belirtilere takilma ben her ay hamilelik belirtisi yuzde 90 di ve adet oldum bu ay hic bir belirti olmadi hemde yuzde 10 denecek kadar sadeve adete 3 kala kasik agrisi oldu okadar insallah hayirli haberini aliriz canim benim
bende 26 yım aynı tepkileri alıyorum vala :)))))26 yaşındayım canım ben herkes küçüksün daha diyor ama bi kere kafaya taktım ya hamileleri gördükçe hevesleniyorum bebişleri görünce benim de hemen olsun istiyorum
Aaa o zaman yumurtlama geçtiğine göre ben adetime kadar yemeyeyim dimi ? Dün akşam da daha yenisini hazırladım :)) inşaAllah adet olmam da hiç gerek kalmaz :))
Canim benimde 7 ay surdu bu ay hamilr kaldim ovi testi sayesinde olumlun dusun olumlu olsun canim birde sakin belirtilere takilma ben her ay hamilelik belirtisi yuzde 90 di ve adet oldum bu ay hic bir belirti olmadi hemde yuzde 10 denecek kadar sadeve adete 3 kala kasik agrisi oldu okadar insallah hayirli haberini aliriz canim benim
Yok canım o yumurtayı büyüten yani olgunlaştıran, çatlamasını sağlayan kür... Fazlası olmaz yani hamile kalırsan zararlı olabilir.Yani en azından 10 veya 12.gün bırak canımcım.
bende 26 yım aynı tepkileri alıyorum vala :)))))
Ama bgn hiç bişey çıkmadı silik de olsa
Yok canim bende olmadi dedigim gibi belirtilere takilma canimİnşaAllah canım benimmpeki sende de yumurtlamadan sonra kasıklarda yanma sancı oldumu bikaç gün benim 3-4 gündür içten yanma ve batma var da bi tek bende mi böyle acaba :))
Evet canim koyu oldugu gun ve siliklestigi gun iliski oldu biraz ozel olacak ama iliskidrn sonra hemen kalkma yarim saat falancan
canım sen nasıl yaptın ilişki günlerini koyu çizgi ve silikleşince 2gün mü yoksa devam ettin mi?
Canım benim 28 30 günde oluyo adetim genelde çok nadir düzensiz oluyo yılda 2 kez falan 25 şubatta adet olmam gerekCanım bak bunlarda benim testim silikte olabilir. Mesela 5 subattaki biraz koyu 6 şubattaki bir tıkta olsa biraz daha açık o önemli değil yani önemli olan ikisi aynı tonda olması adet zamanın ne zaman ve kaç günde bir oluyorsun adet
Canım benim 28 30 günde oluyo adetim genelde çok nadir düzensiz oluyo yılda 2 kez falan 25 şubatta adet olmam gerek
28 ocakta olmuştumAnladım cnm geçen ay kaçında oldun peki onuda söylermisin
28 ocakta olmuştum
sadece iki kez mi ay hadi inşallah canımmm :) silikleştikten sonra bi gün bekleyip tekrar yap diolar ama kafam karıştı cnım yaEvet canim koyu oldugu gun ve siliklestigi gun iliski oldu biraz ozel olacak ama iliskidrn sonra hemen kalkma yarim saat falan
Tamam canım öyle yapıcam. Çift çizgi görünce ve ertesi gün mü ilişki olmalı peki kusura bakma ilk kez yapıyorum o yüzden soruyorm sürekliCanım yumurtlama hesaplamaya göre 28 günde bir olursa 11 şubatta yumurtlama günün tahmini 30 günde bir olursan 13 şubatta olacaksın yani bu erkende olur geçte olur belli olmaz o yüzden testi yapmaya devam et bu aralar mutlaka görürsün o çift çizgiyi
Tamam canım öyle yapıcam. Çift çizgi görünce ve ertesi gün mü ilişki olmalı peki kusura bakma ilk kez yapıyorum o yüzden soruyorm sürekli
Yaa ben de bugün sabah yaptım, evde buldum yumurtlama testi ziyan olmasın dedim 2. Çizgi silik çıktı. Yumurtlamam geçen haftaydı, ayın 15 inde adet görmem lazım 30 günde bir görüyorum. Neler oluyor anlamadım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?