OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

can
canım sen nasıl yaptın ilişki günlerini koyu çizgi ve silikleşince 2gün mü yoksa devam ettin mi?

Aaa o zaman yumurtlama geçtiğine göre ben adetime kadar yemeyeyim dimi ? Dün akşam da daha yenisini hazırladım :)) inşaAllah adet olmam da hiç gerek kalmaz :))

Yok canım o yumurtayı büyüten yani olgunlaştıran, çatlamasını sağlayan kür... Fazlası olmaz yani hamile kalırsan zararlı olabilir.Yani en azından 10 veya 12.gün bırak canımcım.

İnşaAllah canım benimm peki sende de yumurtlamadan sonra kasıklarda yanma sancı oldumu bikaç gün benim 3-4 gündür içten yanma ve batma var da bi tek bende mi böyle acaba :))

Ama bgn hiç bişey çıkmadı silik de olsa

Canım bak bunlarda benim testim silikte olabilir. Mesela 5 subattaki biraz koyu 6 şubattaki bir tıkta olsa biraz daha açık o önemli değil yani önemli olan ikisi aynı tonda olması adet zamanın ne zaman ve kaç günde bir oluyorsun adet

Eklentiler

• IMG_4892.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 41
İnşaAllah canım benimm peki sende de yumurtlamadan sonra kasıklarda yanma sancı oldumu bikaç gün benim 3-4 gündür içten yanma ve batma var da bi tek bende mi böyle acaba :))
Yok canim bende olmadi dedigim gibi belirtilere takilma canim

Canım benim 28 30 günde oluyo adetim genelde çok nadir düzensiz oluyo yılda 2 kez falan 25 şubatta adet olmam gerek

28 ocakta olmuştum

Canım yumurtlama hesaplamaya göre 28 günde bir olursa 11 şubatta yumurtlama günün tahmini 30 günde bir olursan 13 şubatta olacaksın yani bu erkende olur geçte olur belli olmaz o yüzden testi yapmaya devam et bu aralar mutlaka görürsün o çift çizgiyi

Tamam canım öyle yapıcam. Çift çizgi görünce ve ertesi gün mü ilişki olmalı peki kusura bakma ilk kez yapıyorum o yüzden soruyorm sürekli

Tamam canım öyle yapıcam. Çift çizgi görünce ve ertesi gün mü ilişki olmalı peki kusura bakma ilk kez yapıyorum o yüzden soruyorm sürekli

Canım spermler 2 gün canlı kalabiliyor mesela çift çizgiyi görünce gir ertesi gün dinlemesi gerekir eşinin ama çok yüksek olan bir dönem yani çift çizgi ve ertesi gününü kesin değerlendir. Hatta 3 günü full yap ben bugun yakaladım 7-8 kesin değerlendircem işim şansa kalmasın diye 9 subatıda istiyorum ama sperm kalitesi düşşün istemem bakalım rabbim gönlümüze göre versin insallah

Yaa ben de bugün sabah yaptım, evde buldum yumurtlama testi ziyan olmasın dedim 2. Çizgi silik çıktı. Yumurtlamam geçen haftaydı, ayın 15 inde adet görmem lazım 30 günde bir görüyorum. Neler oluyor anlamadım ben şimdi

Çift çizgiyi geçen hafta gördün mü canım belki geç yumurtlama olacaktır. fakat eğer yumurtalamayı geçen ay kesin yaptıysan silik çıkması normal oda negatif sayılıyor çünkü ikişinin eş değerde çıkması lazım pozitif için

boncukcan canim az onve lavoboda af edersin peceteyle silerken uzun ince kahve rengi bisey gordum pecetede bu ne sence yerlesme mi acaba baska biseyde gelmedi sende hic oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…