Yok yapmadım. Geçen ay kimyasal gebelik yaşayınca takip etmeye psikolojim el vermedi. Silik negatifse poroblem yok o zaman.sağol canımÇift çizgiyi geçen hafta gördün mü canım belki geç yumurtlama olacaktır. fakat eğer yumurtalamayı geçen ay kesin yaptıysan silik çıkması normal oda negatif sayılıyor çünkü ikişinin eş değerde çıkması lazım pozitif için
Yok yapmadım. Geçen ay kimyasal gebelik yaşayınca takip etmeye psikolojim el vermedi. Silik negatifse poroblem yok o zaman.sağol canım
boncukcan canim az onve lavoboda af edersin peceteyle silerken uzun ince kahve rengi bisey gordum pecetede bu ne sence yerlesme mi acaba baska biseyde gelmedi sende hic oldumu
Canim cok uzgunum bebegim yine beni birakti mutlulugum kisa surdu kanamam artti aradim dr buyuk bir ihtimal dusmustur dedi az once test yaptim ve hayalet cizgi bile yokCanım ikisindede kahverengi geldi bendende ama sen yinede takip et bakalım devamı gelicek mi... Bendende peçeteye geldi iki gün falan sürdü biri adet gecikmesi den 4 gün sonra falan, bundada adete 2 gün kala gelmişti.
Canim cok uzgunum bebegim yine beni birakti mutlulugum kisa surdu kanamam artti aradim dr buyuk bir ihtimal dusmustur dedi az once test yaptim ve hayalet cizgi bile yok
Okadar uzgunumki anlatamam evet buda kimyasaldi ama icim hic rahat degildi bunda hep bir korku vardi ve dustu acaba neden boyle oluyo anlamadim artik ugrasmicam testlerle falan hic bisey yapmicam boyle insan cok yipraniyor artik hep korku olacak diger hamileligimde ins bidaha olmazHadi canım yaa inan bende üzgünümama inan vardır bunda bir hayır hep diyoruz sağlıklı olsun diye bende çok yaşadım ama inan olacaktır böyle ufak pürüzler mutlulukla sonlanacak. Allah a şükür bi kızın var belki bu ay gelecektir kardeşi bellimi olur. Kimyasal gebelikti buda demekki
Okadar uzgunumki anlatamam evet buda kimyasaldi ama icim hic rahat degildi bunda hep bir korku vardi ve dustu acaba neden boyle oluyo anlamadim artik ugrasmicam testlerle falan hic bisey yapmicam boyle insan cok yipraniyor artik hep korku olacak diger hamileligimde ins bidaha olmaz
Ayy canim benimm neler yasamisin cok uzuldum ama masallah cok pozitif bir insansin ve cok guclu bende oyle olmak istiyorum suan sanki dunyam kararmis iyi gozukmeye uzulmemis gibi davraniyorum ama yalniz kalinca sanki kalbim aciyor neden boyle yaptimida anlamiyorum 1 tane kizim var cok sukur Allahim bana birtane nasip etti ikinciyide cok istiyorum ilk cocukmus gibi ama desigin gibi vardir herseyde bir hayirAnlayabiliyorum bak benim martta ki hamileliğim 13.haftada sonlandı ve bebek doğum kanalına girmişti en kötüsüde hala kalp atışı vardı o halde doğum yaptırdılar suni sancıyla. Demem o ki canım keşke benimde hemen gitseydi cinsiyetini öğrenmeye gittiğim günden birgün sonra geldi bebek ve ben öğrenemedim.vardır bundada bir hayır fazla strese sokma kendini o zaman bu testlerle ama inan yine mani olamıcaksın çünkü istiyoruz. ben olamadım :) ve eminim en kısa sürede hamile kalıp bunu unutacaksın.
Kızlar saat 7 buçuktan beri sıvı almadm bugn 12. Gün 10.günde silik çıkmştı dün 3 gibi yaptm hiç çıkmadı akşam üzeri yaptm yine silik oldu şimdi yine yaptm çıkmadı bende neden böyle bi düzensizlik var yumurtlamıyomuyum acabaKızlar benim testim dün çok baya silikti bugn hiç bi çizgi çıkmadı dün ilk kez yaptm bugn 2. Yapışım başına böyle bişey gelen var mı atıyorum resimleri ilki dünkü 2. Si bugn adetim cuma bitti
Canin neden okadar test yapiyosun anlamadin gunde bidefa yapsan yeterli ayni saatlerdr ben hergun ayni satte bidefa yapardim koyulasmaya baslayinca tamam belli oluyor zatenKızlar saat 7 buçuktan beri sıvı almadm bugn 12. Gün 10.günde silik çıkmştı dün 3 gibi yaptm hiç çıkmadı akşam üzeri yaptm yine silik oldu şimdi yine yaptm çıkmadı bende neden böyle bi düzensizlik var yumurtlamıyomuyum acaba
eklerpasta inşallah hamişsindir canım
arkadaşlar 27-28 ocakta yumurtladım, benim adetimin ne zaman gelmesi gerekir gebe değilsem
benim normalde bugun üdet olmam gerekirdi bugün sabahtan test yaptım ve negatifti testim sizce durumum nedir
ben umudumu yitirdim kendi adıma sanki bugün ilerleyen saatlerde adet olacakmışım gibiYaaa çok heveslenmek istemiyorum ama inşaAllah canım benimdün soda içtim ona bağlıyorum şimdilik çok umutlanmayayım diye :))
Eğer gebe değilsen canım yumurtanın çatladığı günden sorna 14. Gün adet olman gerekir. 27 ocak pik ve 28 ocak çatlamaysa eğer daha 2 günün falan var adet başlangıcına ama inşaAllah hamişsindir
eklerpasta inşallah hamişsindir canım
arkadaşlar 27-28 ocakta yumurtladım, benim adetimin ne zaman gelmesi gerekir gebe değilsem
benim normalde bugun üdet olmam gerekirdi bugün sabahtan test yaptım ve negatifti testim sizce durumum nedir
sen test yaptınmı arkadaşım normalde benim 9 şubattı adetimBenimde 28 i yumurtlama tarihim bat 12 subat
Hafta basinda yaptim belki cikar diye de o zaman da 6 gun filan vardi negatifti gecen ay kimyasal oldugunda adetime iki gun kala gorebilmistim ancak sen yaptin mi varsa kesin cikar zaten senin kisen test yaptınmı arkadaşım normalde benim 9 şubattı adetim
yok canım ben yaptım bu sabah negatif bu ayda benimHafta basinda yaptim belki cikar diye de o zaman da 6 gun filan vardi negatifti gecen ay kimyasal oldugunda adetime iki gun kala gorebilmistim ancak sen yaptin mi varsa kesin cikar zaten senin ki
yok canım ben yaptım bu sabah negatif bu ayda benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?