OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar nasisiniz hepinize nasil alismisim ya kimler neler yapti nasi son durumlarıniz testler ne alemde bide sey diycem benim yoğun akintim basladi gundur niye acep ya yumurtlama degil geçti yumurtlama donemi biliyosunuz

Kizlar nasisiniz hepinize nasil alismisim ya kimler neler yapti nasi son durumlarıniz testler ne alemde bide sey diycem benim yoğun akintim basladi gundur niye acep ya yumurtlama degil geçti yumurtlama donemi biliyosunuz

Hoşgeldn bebeğim bizde seni özledik valla benimde akıntım var her tuvalete gidince peçeteye geliyor su gibi böyle senin nasıl dün akşam yatarken kasık ağrısı çektim sanki yumurtam çatlar gibi acaba neden olmuştur seninde oldumu çatlamadan 5 gün sonra

Canım başınız sağolsun ben sabah test yaptım erken daha ama negatif çıktı benim belirtiler azaldı psikolojikmiş sanırım :)

Canim benim bildigin beyaz yoğun bi akinti su gibi filan degil anlamadim yani ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…