- 14 Aralık 2010
- 244
- 168
- 303
Sen ilk kez bu ay mi yaptın ovulasyon testi..Hep mi 35. Günü yumurtluyorsun yoksa?Hadi inşallah biran önce pozitif çıkar da başlar çalışmalar canım gelir bebiş haberi Mart'ta bizlere de umarım :)
ama carsambadan beri silik çizgi cikmasi normal miBence eli kulağında. .çok calisss:))
Son 4 saat kalasi sivi almamaya gayret gösteriyor sun di mı?ama carsambadan beri silik çizgi cikmasi normal mi
Son 4 saat kalasi sivi almamaya gayret gösteriyor sun di mı?
Hafiften de olsa ikinci çizgi belirdi sankıAy inşallah vardır da geç çıkarsa çıksın canım bir hafta daha sabır inşallah :) sen ne yapıyorsun ne var ne yok
Hadi ya tekrar dene canım bakalımHafiften de olsa ikinci çizgi belirdi sankı
Ama yukleyemedim.hata var diyor
Hadi ya tekrar dene canım bakalım
Yok canım daha baya silik
Bu koyulasacagi anlamına geliyor mu ki?Yok canım daha baya silik
Valla kuzum yumurta gelişirse koyulaşır diye biliyorum sen devam et benceBu koyulasacagi anlamına geliyor mu ki?
Yani her gün yapsam da tam koyu goremeyebilirim öyle mi?Valla kuzum yumurta gelişirse koyulaşır diye biliyorum sen devam et bence
Eğer bu ay yumurtan gelişmeme gibi bir durum olursa pozitif de olmaz canım ama bu düşük bir ihtimal bence adetlerin düzenli miYani her gün yapsam da tam koyu goremeyebilirim öyle mi?
Malesef düzenli değil 35 40 gün. .Eğer bu ay yumurtan gelişmeme gibi bir durum olursa pozitif de olmaz canım ama bu düşük bir ihtimal bence adetlerin düzenli mi
Kizlar nasisiniz hepinize nasil alismisim ya kimler neler yapti nasi son durumlarıniz testler ne alemde bide sey diycem benim yoğun akintim basladi gundur niye acep ya yumurtlama degil geçti yumurtlama donemi biliyosunuz
Hiç endişe etme o zaman eğer sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsan bence pozitif olur stresten gecikmiştir belkiMalesef düzenli değil 35 40 gün. .
Canım başınız sağolsunKizlar nasisiniz hepinize nasil alismisim ya kimler neler yapti nasi son durumlarıniz testler ne alemde bide sey diycem benim yoğun akintim basladi gundur niye acep ya yumurtlama degil geçti yumurtlama donemi biliyosunuz
Canim benim bildigin beyaz yoğun bi akinti su gibi filan degil anlamadim yani yaHoşgeldn bebeğim bizde seni özledik valla benimde akıntım var her tuvalete gidince peçeteye geliyor su gibi böyle senin nasıl dün akşam yatarken kasık ağrısı çektim sanki yumurtam çatlar gibi acaba neden olmuştur seninde oldumu çatlamadan 5 gün sonra
Canim erken yapmissindir kusura bakma ara ara girip yorum yazabiliyorum sizeCanım başınız sağolsunben sabah test yaptım erken daha ama negatif çıktı benim belirtiler azaldı psikolojikmiş sanırım :)
Canim benim bildigin beyaz yoğun bi akinti su gibi filan degil anlamadim yani ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?