OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Yoook canim olmadim...ama heran olacak gibiyim.yarinda gecsin bakalim hakkimzda hayirlisi.her sabah yataktan iste simdi oldu diye diyee uyaniyorum.:/ sende durumlar ne?
Ben de olmadım canım karnımda bazen batma oluyo da adet belirtisi mi bilmiyrm.Ben de yarını bekliyrm bazen 1-2 gün gecikebiliyo

Ben de olmadım canım karnımda bazen batma oluyo da adet belirtisi mi bilmiyrm.Ben de yarını bekliyrm bazen 1-2 gün gecikebiliyo

Eger yarinda gelmezse test yapmayi dusunuyor musun? Benim belim kopacak gibi agriyor oyle batma vs hic yok bende..ben adet olmayi bekliyorum test almadim olurda dayanamam yaparim diye ,benimde kimi zaman stresten 2gun geciktigi oldu.ondan beklemek daha iyi.gecen aylarda 2 gun gecikip heycanla test yapip negatifi gorup ardindan adetim gelmisti dk snda...resmen alt ust oldu bunye.

Ben bugün dayanamadım yaptım canım tek çizgi çıktıadet olmadığımdan içimde bişey hala umut ediyor.Yarın da olmazsam tekrarlayabilirimbelinin ağrıması belirti olabilir belki canım

Ben bugün dayanamadım yaptım canım tek çizgi çıktıadet olmadığımdan içimde bişey hala umut ediyor.Yarın da olmazsam tekrarlayabilirimbelinin ağrıması belirti olabilir belki canım

Eger yarinda olmazsann bekle canim yapma.azcik daha gecsin.bende baska birsey yokki batma ,goguste sislik ,hassasiyet hiccc yok.tek adet olacak gibi agrim var..bekliyelim gorelim canimm.

Merhaba herkese batıma bir hafta var ovulasyon testi yaptım adet döngüm düzensiz 27 günü gecmez ama sizce gebelik ihtimali varmı bu teste göre

Benimde hic oyle belirtilerim yoktu sadece adet belirtilerim vardi
Bakalim beklemedeyim canim oyle cook anlam yuklendirip uzulmek zor oluyor ,olursa sevineyim..gecen iki ay oyle belirtiler yasadim ki kesin dedim ama yoktu,azcik vucudumu kendi haline biraktim bisey gozume carpsa he he tabi tabi gecen ay vardin da ne oldu diyorum. :)

dün ve evvel ki gün ovulasyon günümdü bakalım bugün ne çıkacak teste bat 10 gün sonra :)

Aynen canim iyi yapiyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…