OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar ben de ovulasyon testi kullandım kullandığım ikinci ay hamile olduğumu öğrendim.ilk ay 12.gün ikinci koyu çizgiyi elde ettim ama biz 11. Ve 13. Günleri değerlendirdik o ay olmadı bu ay 11-12-13 hepsini değerlendirdik ve oldu.hasta olmama 2 gün var ama bugün kan testi ile sonucum 151,40 çıktı Allah sizlere de nasip etsin inşallah

Hayirli olsun canim

Allah daim etsin inşallah canım bende ovulasyon testiyle gebe kalmayı deniyorum bata 10 gün var inşallah değerlendirebilmişimdir :)

Merhaba hayirli olsun oncelikle :))
Kendimize olmus gibi seviniyoruz boyle haberler alinca ne guzel :)
Peki 11-12-13 u degerlendirdiginizde testler ne gosteriyordu hangi gunler koyu hangi gunler silik?

İnşallah darısı bize olsun canım çok sevindim senin için

Benim bat 3 gün geçti test yapmadım hamilelik belirtim yok çaresiz bekliyrm aklımda deli sorular...
Emineeemm sende durumlar ne canım

Ahhh ahhh benimde gecti canimm yapmaz olaydim biraz once test yaptim ve kocamannnn negatif....simdi direk gelir artik adetim daha oncede boyle olmustu test yapip negatifi gorunce dk snda gelmisti...napalim nasip degilmis.

Merhaba hayirli olsun oncelikle :))
Kendimize olmus gibi seviniyoruz boyle haberler alinca ne guzel :)
Peki 11-12-13 u degerlendirdiginizde testler ne gosteriyordu hangi gunler koyu hangi gunler silik?
Teşekkür ederim canım darısı başınıza olsun inşallah sağlıkla.benim 11.gün t ve c eşit koyulukta oluyrdu 12. Gün t çizgisi c den koyu oluyrdu 12. Gün akşamında sanırım çatlama oluyrdu ve test yaptığımda t açılmaya başlıyordu.13.gün ailikkeşmiş oluyordu

Ahhh ahhh benimde gecti canimm yapmaz olaydim biraz once test yaptim ve kocamannnn negatif....simdi direk gelir artik adetim daha oncede boyle olmustu test yapip negatifi gorunce dk snda gelmisti...napalim nasip degilmis.
Üzülme canım hemen daha bismillah illaki canım sıkılıyor insan ın yinede hemen pes etme

Benim hiç bu kadar gecikmemişti daha önce ama test yapmaya da korkuyrm.Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Biraz daha beklemek öneririm canım benim 9gün geçmişti bir keresinde çook stres yapmıştım heraldeyinede inşallah hayrlı haberlerini alırız

benimde bugün kızlar yumurtlama dua edin bana olur mu inşallah benim baya geç oluyor yumurtlama 19.gün bugün

Merhabalar..bu ay ovulasyon testi kullandım ve çizgi koyu olmadan 2 gün önce ve çizgi en koyu olduğu gün değerlendirebildim.umut beslemiyorum ama hiç duydunuz mu böyle tek ilişkiyle hamile kalan..hiç belirtim de yok zaten :/

Burda bu sekilde hamile kalanlari duydum olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…