OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar birşey sorucam ama acemiyim sakın gülmeyin :) şimdi ben 1 yıllık evliyim evlenmeden önce günü gününe regl olurdum ama evlendim adet düzenim bozuldu 2 ayda bir gelmeye başladı başta önemsemedim çevremdekiler evliliğin ilk aylarında olur öyle şeyler dedi ama benim 9 ayı geçince ve kafayada takmaya başlayınca doktora gittim yumurtalıklarımda bi sorun bi sıkıntı yok dedi bir ilaç verdi adı CYCLO-PROGYNOVA adet düzenleyiciymiş ama doğum kontrol hapı değilmiş bu ilaçla hamile kalanlarda varmış neyse bu ilaçtan 3 kutu verdi 3 ay içiceksin dedi ilk kutuyu bitirdim ve adetim gün güne geldi şuan 2 kutudayım son 7 hap var daha sonra 7 gün içerisinde adet olmam gerekiyor. Tabi biz bu dönemde eşimle çocuga kadar verdik ama benim adetim düzenim belli KK araştırmalarıma göre bir çok kişi ovulasyon testiyle hamile kalabiliyor bende bu testten dün aldım kısmetse bugün elime ulaşıcak. Deneyimli ve görmüş geçirmiş arkadaşlara sorum bu test bende işe yarar mı? Yani yapmamda sakınca var mı?

Cok aceleciyiz di mi
Herkes kipir kipir:))
Dogru esasinda en dogrusu reglin geldigi ilk gunu beklemek gerisi bos ve moral bozuklugu :))
Bugun mesela gunumu mahvettim yine

Yumurta gunu 10. Gunden erken olduysa diye su ana kadar testte cikmaliydi diye dusundum de ondan yapmistim :)

Valla bize birileri rahat olmayi ogretsin neolur :))

kesinlikle.. sen ne kadar istersen iste nasipten öte köy yok bunu anladım

şimdi bugünü ve yarınımı değerlendirmeliyimmmmmmmmmm ögle yapmıstım bu testi yoksa yarın ve cuma mı dersiniz

Eklentiler

• index.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 60
Ozaman bugün yapman lazım yarını bekleme sonra gün aşırı yaparsın

Kızlar merhaba, ben de ovu testi kullanmaya başladım. 25 günde bir adet olurum ve bu gün 15. Günü ilk testimi yaptım çook silik bir çizgi çıktı.( bu arada hafta boyu birer gün aealıklı değerlendirdik)
Şimdi benim merak ettiğim yumurtlamadan sonra gebelikte olmasa bile ikinci çizgi silikte olsa çıkar mı. Bu çizgi olayı tam olarak nasıl oluyo? Bir de bu ovu testiyle gebe olduğunu öğrenenler varmış o nasıl oluyor? Bilen var mı??

adete 3 4 gün kala ovulasyon testi çift koyu çizgi çıkarsa döllenme olmuş gebe kalınmış oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…