- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
- 303
Benim de çok umudum yok ama yine de Allah'tan umut kesilmez hayırlısı olsun hepimiz içinOooo sen bana gore umut tasiyorsun canim.benim 10gundur belim agriyor ne batma ne bisey yok canim yogun sekilde adet olucak gibiyim.heran akacak gibi
İnsallah bakalim hayirlisi diyelim canim...sende durumlar nasil peki agri sanci vs . var mi?.
Globalist bi hafta kala negatif cikmasi normal degil mi kimj o erken gebelik testleri bile yaniltiyormus insallah gerek kalmaz da hamile haberlerini aliriz canim.
kesinlikle.. sen ne kadar istersen iste nasipten öte köy yok bunu anladımTest yaparken sivi alimina dikkat et canim 2-3 saat oncesi sivi alma oda etkiliyor .hep silik cikmasini.ama adet ardi tek testle basla koyulasmaya baslayinca cifte cikart testi.
Ya buna diyecek lafim yok.gercekten Allah nasip ettikten sonra her turlu oluyor baksana..biz afedersin bi tarafimzla goge ciksak nafile .nasip oldugu vakit geliyor.
Benimde bugün aynı böyle ben dün yaptıgım için yarını değerlendiricem sen ne son ne zaman değerlendirdin?şimdi bugünü ve yarınımı değerlendirmeliyimmmmmmmmmm ögle yapmıstım bu testi yoksa yarın ve cuma mı dersiniz
Benimde bugün aynı böyle ben dün yaptıgım için yarını değerlendiricem sen ne son ne zaman değerlendirdin?
Ozaman bugün yapman lazım yarını bekleme sonra gün aşırı yaparsın
Kızlar merhaba, ben de ovu testi kullanmaya başladım. 25 günde bir adet olurum ve bu gün 15. Günü ilk testimi yaptım çook silik bir çizgi çıktı.( bu arada hafta boyu birer gün aealıklı değerlendirdik)
Şimdi benim merak ettiğim yumurtlamadan sonra gebelikte olmasa bile ikinci çizgi silikte olsa çıkar mı. Bu çizgi olayı tam olarak nasıl oluyo? Bir de bu ovu testiyle gebe olduğunu öğrenenler varmış o nasıl oluyor? Bilen var mı??
benimde bugün hala kırmızı değerlendirmeye devam çatlıyor hala yumurta :)suan yaptım hala kıpkırmızı
benimde bugün hala kırmızı değerlendirmeye devam çatlıyor hala yumurta :)
buda son üç gün sırayla cnmdün sabah ve akşam kırmızıydı canım degerlendirdik bugün ögle yaptıgımda hafif silikleşmiş bugünüde degerlendirirsek harika olcak :)
çok iyi benimki hala birazcık daha koyu seninkinden sanırım benimkide yarın öyle olur gibi garantiye almakta fayda var :)Eki Görüntüle 1903908
buda son üç gün sırayla cnm
çok iyi benimki hala birazcık daha koyu seninkinden sanırım benimkide yarın öyle olur gibi garantiye almakta fayda var :)
evet baya silik canım akşamı bilemem ama yarın dahada silinirsilikleşmiş demi sanki akşama daha silik olur sanki
evet baya silik canım akşamı bilemem ama yarın dahada silinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?