OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ya kızlar benim adetim çok düzensiz bazen 40 güm bazen 50 günde bir oluyorum o yüzden 50 lik test aldım inşallah işr yarar yalnız ben bunun kullanımını anlamış değilim en koyu olduğu günün ertesi günü mü ilişkiye girmek gerekiyor

Evet canım gördükten sonraki iki gün önemli.. Bu arada benim de öyle bi 33 oluyorum bi 36 bi 31 günde bi ne zaman yapacam testi bilemiyorum

Allah razı olsun canım bende pco var o yüzden adetlerim çok düzensiz ve ne zaman yumurtladığımı bilmşyorum bu ay ilk defa denicem inşallah hayırlı haberler alırım rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadasim koyu cift cizgiyi gordugun gun birliktelik olsun cunku o yumrtanin catlayacagini bildiriyor saatini tam kestiremedigimiz icin yumurta catladiginda onu icerde spremler karsilarsa yumurtlamayi kacirma sansi az o yuzden koyu cift cizgi+silik cizgi+diger gun degerlendirin..genelde hemen hemen sahit oldugum hamile arkadaslar oyle kaldi ,bende bu ay ilkkez kullandim bakalim sonuc ne olacak.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım bize bildir sonucunu olur mu bat ne zaman

Kızlar birşey sorucam ama acemiyim sakın gülmeyin :) şimdi ben 1 yıllık evliyim evlenmeden önce günü gününe regl olurdum ama evlendim adet düzenim bozuldu 2 ayda bir gelmeye başladı başta önemsemedim çevremdekiler evliliğin ilk aylarında olur öyle şeyler dedi ama benim 9 ayı geçince ve kafayada takmaya başlayınca doktora gittim yumurtalıklarımda bi sorun bi sıkıntı yok dedi bir ilaç verdi adı CYCLO-PROGYNOVA adet düzenleyiciymiş ama doğum kontrol hapı değilmiş bu ilaçla hamile kalanlarda varmış neyse bu ilaçtan 3 kutu verdi 3 ay içiceksin dedi ilk kutuyu bitirdim ve adetim gün güne geldi şuan 2 kutudayım son 7 hap var daha sonra 7 gün içerisinde adet olmam gerekiyor. Tabi biz bu dönemde eşimle çocuga kadar verdik ama benim adetim düzenim belli KK araştırmalarıma göre bir çok kişi ovulasyon testiyle hamile kalabiliyor bende bu testten dün aldım kısmetse bugün elime ulaşıcak. Deneyimli ve görmüş geçirmiş arkadaşlara sorum bu test bende işe yarar mı? Yani yapmamda sakınca var mı?

Neden işe yaramasın canım al tabiki kullan en azından yumurtlama günlerine göre birlikte olup şansını artırırsın

Benim de bat yarın canım pek umudum yok ama sabırla bekliyrum inş hamileyizdir
İnsallah bakalim hayirlisi diyelim canim...sende durumlar nasil peki agri sanci vs . var mi?.

Globalist bi hafta kala negatif cikmasi normal degil mi kimj o erken gebelik testleri bile yaniltiyormus insallah gerek kalmaz da hamile haberlerini aliriz canim.

Bu
kızlar bata 12 gün kaldı kanda gebelik çıkması mümkün mü ?
ne acele canim bekle sabir senin yumutlama daha yeni gecmedimj belki daha yenj dollenip rahme geciyor..cok merak edersen bari bi hafta kala ver ama tavsiye etmem adet gununu bekle yoksa zaman gecmez erken ogrenmek iyi degil.

Bu

ne acele canim bekle sabir senin yumutlama daha yeni gecmedimj belki daha yenj dollenip rahme geciyor..cok merak edersen bari bi hafta kala ver ama tavsiye etmem adet gununu bekle yoksa zaman gecmez erken ogrenmek iyi degil.
canım onun için değilde baş ağrım için kan tahlili istedi doktor bende vermişken ona da bakılsın dedim yoksa erken bende farkındayım acaba dedim belli olur mu sizlere sorayım dedim

İnsallah bakalim hayirlisi diyelim canim...sende durumlar nasil peki agri sanci vs . var mi?.
Haftasonu kasıktan bacağıma doğru batma olmuştu ara ara umutlanmıştım. şimdi hiçbi belirtim yok işin tuhaf tarafı adet belrtim de yok:) sadece aşırı derecede üşüyorum.sen de var mı canım

Haftasonu kasıktan bacağıma doğru batma olmuştu ara ara umutlanmıştım. şimdi hiçbi belirtim yok işin tuhaf tarafı adet belrtim de yok:) sadece aşırı derecede üşüyorum.sen de var mı canım
Oooo sen bana gore umut tasiyorsun canim.benim 10gundur belim agriyor ne batma ne bisey yok canim yogun sekilde adet olucak gibiyim.heran akacak gibi.

canım onun için değilde baş ağrım için kan tahlili istedi doktor bende vermişken ona da bakılsın dedim yoksa erken bende farkındayım acaba dedim belli olur mu sizlere sorayım dedim
Zaten kan alacakmis dr hem ona gore ilac yazar .ozamn sadece b hcg de der .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…