- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
Ya kızlar benim adetim çok düzensiz bazen 40 güm bazen 50 günde bir oluyorum o yüzden 50 lik test aldım inşallah işr yarar yalnız ben bunun kullanımını anlamış değilim en koyu olduğu günün ertesi günü mü ilişkiye girmek gerekiyor
Anladım canım şimdi adetliyim biter bitmez başlıcam inşallahEvet canım gördükten sonraki iki gün önemli.. Bu arada benim de öyle bi 33 oluyorum bi 36 bi 31 günde bi ne zaman yapacam testi bilemiyorum
Arkadasim koyu cift cizgiyi gordugun gun birliktelik olsun cunku o yumrtanin catlayacagini bildiriyor saatini tam kestiremedigimiz icin yumurta catladiginda onu icerde spremler karsilarsa yumurtlamayi kacirma sansi az o yuzden koyu cift cizgi+silik cizgi+diger gun degerlendirin..genelde hemen hemen sahit oldugum hamile arkadaslar oyle kaldi ,bende bu ay ilkkez kullandim bakalim sonuc ne olacak.Ya kızlar benim adetim çok düzensiz bazen 40 güm bazen 50 günde bir oluyorum o yüzden 50 lik test aldım inşallah işr yarar yalnız ben bunun kullanımını anlamış değilim en koyu olduğu günün ertesi günü mü ilişkiye girmek gerekiyor
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım bize bildir sonucunu olur mu bat ne zamanArkadasim koyu cift cizgiyi gordugun gun birliktelik olsun cunku o yumrtanin catlayacagini bildiriyor saatini tam kestiremedigimiz icin yumurta catladiginda onu icerde spremler karsilarsa yumurtlamayi kacirma sansi az o yuzden koyu cift cizgi+silik cizgi+diger gun degerlendirin..genelde hemen hemen sahit oldugum hamile arkadaslar oyle kaldi ,bende bu ay ilkkez kullandim bakalim sonuc ne olacak.
Bat bugun yada yarin tabi gider yine stresten gecikme yaparsa cumayada cekme yapabilir adet olacak gibi agrilarim var hayirlisi diyelim.:/İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım bize bildir sonucunu olur mu bat ne zaman
Neden işe yaramasın canım al tabiki kullan en azından yumurtlama günlerine göre birlikte olup şansını artırırsınKızlar birşey sorucam ama acemiyim sakın gülmeyin :) şimdi ben 1 yıllık evliyim evlenmeden önce günü gününe regl olurdum ama evlendim adet düzenim bozuldu 2 ayda bir gelmeye başladı başta önemsemedim çevremdekiler evliliğin ilk aylarında olur öyle şeyler dedi ama benim 9 ayı geçince ve kafayada takmaya başlayınca doktora gittim yumurtalıklarımda bi sorun bi sıkıntı yok dedi bir ilaç verdi adı CYCLO-PROGYNOVA adet düzenleyiciymiş ama doğum kontrol hapı değilmiş bu ilaçla hamile kalanlarda varmış neyse bu ilaçtan 3 kutu verdi 3 ay içiceksin dedi ilk kutuyu bitirdim ve adetim gün güne geldi şuan 2 kutudayım son 7 hap var daha sonra 7 gün içerisinde adet olmam gerekiyor. Tabi biz bu dönemde eşimle çocuga kadar verdik ama benim adetim düzenim belli KK araştırmalarıma göre bir çok kişi ovulasyon testiyle hamile kalabiliyor bende bu testten dün aldım kısmetse bugün elime ulaşıcak. Deneyimli ve görmüş geçirmiş arkadaşlara sorum bu test bende işe yarar mı? Yani yapmamda sakınca var mı?
Test yaparken sivi alimina dikkat et canim 2-3 saat oncesi sivi alma oda etkiliyor .hep silik cikmasini.ama adet ardi tek testle basla koyulasmaya baslayinca cifte cikart testi.
2 saat sivi almadan aksam 6 da yaptim hep testi
Gebelik de negatif cikti zaten bir hafta kala reglime
Öbür ay adet sonrasi basliycam hemen
Aslan pencesi ve corek otu yagi erken citlatti heralde yumurtami ya da bu ay yimirta uretmedim
Olmassa tüpe gidecegim icin daha da kasiyorum kendimi
Bu stresle zor zaten :))
Benim de bat yarın canım pek umudum yok ama sabırla bekliyrum inş hamileyizdirBat bugun yada yarin tabi gider yine stresten gecikme yaparsa cumayada cekme yapabilir adet olacak gibi agrilarim var hayirlisi diyelim.:/
İnsallah bakalim hayirlisi diyelim canim...sende durumlar nasil peki agri sanci vs . var mi?.Benim de bat yarın canım pek umudum yok ama sabırla bekliyrum inş hamileyizdir
Test yaparken sivi alimina dikkat et canim 2-3 saat oncesi sivi alma oda etkiliyor .hep silik cikmasini.ama adet ardi tek testle basla koyulasmaya baslayinca cifte cikart testi.
Ya buna diyecek lafim yok.gercekten Allah nasip ettikten sonra her turlu oluyor baksana..biz afedersin bi tarafimzla goge ciksak nafile .nasip oldugu vakit geliyor.
ne acele canim bekle sabir senin yumutlama daha yeni gecmedimj belki daha yenj dollenip rahme geciyor..cok merak edersen bari bi hafta kala ver ama tavsiye etmem adet gununu bekle yoksa zaman gecmez erken ogrenmek iyi degil.kızlar bata 12 gün kaldı kanda gebelik çıkması mümkün mü ?
canım onun için değilde baş ağrım için kan tahlili istedi doktor bende vermişken ona da bakılsın dedim yoksa erken bende farkındayım acaba dedim belli olur mu sizlere sorayım dedimBu
ne acele canim bekle sabir senin yumutlama daha yeni gecmedimj belki daha yenj dollenip rahme geciyor..cok merak edersen bari bi hafta kala ver ama tavsiye etmem adet gununu bekle yoksa zaman gecmez erken ogrenmek iyi degil.
Haftasonu kasıktan bacağıma doğru batma olmuştu ara ara umutlanmıştım. şimdi hiçbi belirtim yokİnsallah bakalim hayirlisi diyelim canim...sende durumlar nasil peki agri sanci vs . var mi?.
Oooo sen bana gore umut tasiyorsun canim.benim 10gundur belim agriyor ne batma ne bisey yok canim yogun sekilde adet olucak gibiyim.heran akacak gibi.Haftasonu kasıktan bacağıma doğru batma olmuştu ara ara umutlanmıştım. şimdi hiçbi belirtim yokişin tuhaf tarafı adet belrtim de yok:) sadece aşırı derecede üşüyorum.sen de var mı canım
Zaten kan alacakmis dr hem ona gore ilac yazar .ozamn sadece b hcg de der .canım onun için değilde baş ağrım için kan tahlili istedi doktor bende vermişken ona da bakılsın dedim yoksa erken bende farkındayım acaba dedim belli olur mu sizlere sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?