Ovulasyon testlerim

Surekli sag kasgimda agri var rahmimde ara ara sizliyor goguslerimde de agri var ama adet onceside bende bunlar oluyodu ama 5 gundur boyleym
Anladım canım valla benimde öyle göğüs hariç benim adete yakın ağrım olur ama böyle olmaz 1 2 gün olur sonra adet olurum zaten bu sefer bayadır var bide arada şeyime çok kötü sancı giriyor ya bu arada benimde sağ kasığımda ağrı ya çatlamaya uğraşıyor yumurtalığım çözemedim valla

Canım bide sen bu ınofoliği kullanırken adetin düzene girdi mi?

Inşallah oyledir ya ama ben kendimi negatife hazirladim sonra cok uzuluyorum

Inşallah oyledir ya ama ben kendimi negatife hazirladim sonra cok uzuluyorum
Evet canım hiç takmayalım akışına bırakalım bence biz bu ay yeni yumurtlucaz bu ağrılar vs. Yumurtlama yakın diye, o yüzden 2 günde 1 değerlendirmeye bakıyorum ben canım

Hayir duzen konusunda hic faydasin gormedim 4 aydir kullaniyorum
Ben 3. Kutuya geçtim 1 ay olucak işte çokta pahalı hemen bitiyor günde 2 defa olunca bide ekstradan 4. Kutuyuda aldım valla bebek olmazsa o bitene kadar adette geç olursam yine kullanmayı kesicem tarlusala geçicem sonra doktora giderim bi değerlerime vs. Baktırırım hiç baktırmadım çünkü

Evetya cok masrafli sureklide articak boyle giderse fiyati. Bende persembe 40.gunum adet olmazsam doktora gidicem en azindan daha fazla gecikmesin sokturucu falan yazar belki

Bence de baktir hormonlarina duzensizligin horkonlarla alakalidir duzelir ilacla

Evetya cok masrafli sureklide articak boyle giderse fiyati. Bende persembe 40.gunum adet olmazsam doktora gidicem en azindan daha fazla gecikmesin sokturucu falan yazar belki
İşte pco olunca ne zaman olacağımızıda bilemiyoruz ki Allahın gücüne gitmesin ama çok zoruma gidiyor bazen böyle olması millet günü gününe adet oluyorken ben daha günümü bilemiyorum rabbim bebek aratmasında buna da katlanırız napalım Doktora gidince belli olur canım zaten ne olup ne bittiği 20 günlük ilacım biter bitmez bende söktürücüme devam o benle ilelebet gidecek anlaşılan

Ben
Ben 64 kilodan 2.5 ayda 57ye dustum adetm duzene girer kesin diyodum ama girmedi ona cok uzuldum bakalim belki lh ve prolaktin hafifnyuksekti sinirin altinda ama yuksekti belki biraz dusmustur bi umut

Ben

Ben 64 kilodan 2.5 ayda 57ye dustum adetm duzene girer kesin diyodum ama girmedi ona cok uzuldum bakalim belki lh ve prolaktin hafifnyuksekti sinirin altinda ama yuksekti belki biraz dusmustur bi umut
Kilo çok etkili bu hastalıkta zaten bencede baya vermişsin kilo düzelmiştir inşallah değerlerin

Ben

Kilo çok etkili bu hastalıkta zaten bencede baya vermişsin kilo düzelmiştir inşallah değerlerin
Sen ne kadarlık evlisin canım

Bizim de sinavimiz budur belki canim ama Allaha dua etmekten baska yol yok bizimde bebegimiz olacak insallah zamani gelince buraya yazicaz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…