- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Senin nasıl peki canım ağrın sızın falan oluyor mu?Inşallahh caniim bende bu ay sogan kuruyle aslan pencesi denemistim bi umit
Surekli sag kasgimda agri var rahmimde ara ara sizliyor goguslerimde de agri var ama adet onceside bende bunlar oluyodu ama 5 gundur boyleymSenin nasıl peki canım ağrın sızın falan oluyor mu?
Anladım canım valla benimde öyle göğüs hariç benim adete yakın ağrım olur ama böyle olmaz 1 2 gün olur sonra adet olurum zaten bu sefer bayadır var bide arada şeyime çok kötü sancı giriyor ya bu arada benimde sağ kasığımda ağrı ya çatlamaya uğraşıyor yumurtalığım çözemedim vallaSurekli sag kasgimda agri var rahmimde ara ara sizliyor goguslerimde de agri var ama adet onceside bende bunlar oluyodu ama 5 gundur boyleym
Anladım canım valla benimde öyle göğüs hariç benim adete yakın ağrım olur ama böyle olmaz 1 2 gün olur sonra adet olurum zaten bu sefer bayadır var bide arada şeyime çok kötü sancı giriyor ya bu arada benimde sağ kasığımda ağrı ya çatlamaya uğraşıyor yumurtalığım çözemedim valla
[/QUOTE
Belki geç döllenme vs. Olabilir senin çarşamba tekrar kan vermen iyi olur aynen canın
Hayir duzen konusunda hic faydasin gormedim 4 aydir kullaniyorumCanım bide sen bu ınofoliği kullanırken adetin düzene girdi mi?
Evet canım hiç takmayalım akışına bırakalım bence biz bu ay yeni yumurtlucaz bu ağrılar vs. Yumurtlama yakın diye, o yüzden 2 günde 1 değerlendirmeye bakıyorum ben canımInşallah oyledir ya ama ben kendimi negatife hazirladim sonra cok uzuluyorum
Ben 3. Kutuya geçtim 1 ay olucak işte çokta pahalı hemen bitiyor günde 2 defa olunca bide ekstradan 4. Kutuyuda aldım valla bebek olmazsa o bitene kadar adette geç olursam yine kullanmayı kesicem tarlusala geçicem sonra doktora giderim bi değerlerime vs. Baktırırım hiç baktırmadım çünküHayir duzen konusunda hic faydasin gormedim 4 aydir kullaniyorum
Evetya cok masrafli sureklide articak boyle giderse fiyati. Bende persembe 40.gunum adet olmazsam doktora gidicem en azindan daha fazla gecikmesin sokturucu falan yazar belkiBen 3. Kutuya geçtim 1 ay olucak işte çokta pahalı hemen bitiyor günde 2 defa olunca bide ekstradan 4. Kutuyuda aldım valla bebek olmazsa o bitene kadar adette geç olursam yine kullanmayı kesicem tarlusala geçicem sonra doktora giderim bi değerlerime vs. Baktırırım hiç baktırmadım çünkü
Bence de baktir hormonlarina duzensizligin horkonlarla alakalidir duzelir ilaclaBen 3. Kutuya geçtim 1 ay olucak işte çokta pahalı hemen bitiyor günde 2 defa olunca bide ekstradan 4. Kutuyuda aldım valla bebek olmazsa o bitene kadar adette geç olursam yine kullanmayı kesicem tarlusala geçicem sonra doktora giderim bi değerlerime vs. Baktırırım hiç baktırmadım çünkü
İşte pco olunca ne zaman olacağımızıda bilemiyoruz ki Allahın gücüne gitmesin ama çok zoruma gidiyor bazen böyle olması millet günü gününe adet oluyorken ben daha günümü bilemiyorum rabbim bebek aratmasında buna da katlanırız napalımEvetya cok masrafli sureklide articak boyle giderse fiyati. Bende persembe 40.gunum adet olmazsam doktora gidicem en azindan daha fazla gecikmesin sokturucu falan yazar belki
Aynen canım olabilirBence de baktir hormonlarina duzensizligin horkonlarla alakalidir duzelir ilacla
Ben 64 kilodan 2.5 ayda 57ye dustum adetm duzene girer kesin diyodum ama girmedi ona cok uzuldum bakalim belki lh ve prolaktin hafifnyuksekti sinirin altinda ama yuksekti belki biraz dusmustur bi umutİşte pco olunca ne zaman olacağımızıda bilemiyoruz ki Allahın gücüne gitmesin ama çok zoruma gidiyor bazen böyle olması millet günü gününe adet oluyorken ben daha günümü bilemiyorum rabbim bebek aratmasında buna da katlanırız napalımDoktora gidince belli olur canım zaten ne olup ne bittiği 20 günlük ilacım biter bitmez bende söktürücüme devam o benle ilelebet gidecek anlaşılan
Kilo çok etkili bu hastalıkta zaten bencede baya vermişsin kilo düzelmiştir inşallah değerlerinBen
Ben 64 kilodan 2.5 ayda 57ye dustum adetm duzene girer kesin diyodum ama girmedi ona cok uzuldum bakalim belki lh ve prolaktin hafifnyuksekti sinirin altinda ama yuksekti belki biraz dusmustur bi umut
Ben
Ben 64 kilodan 2.5 ayda 57ye dustum adetm duzene girer kesin diyodum ama girmedi ona cok uzuldum bakalim belki lh ve prolaktin hafifnyuksekti sinirin altinda ama yuksekti belki biraz dusmustur bi umut
Sen ne kadarlık evlisin canımKilo çok etkili bu hastalıkta zaten bencede baya vermişsin kilo düzelmiştir inşallah değerlerin
Bizim de sinavimiz budur belki canim ama Allaha dua etmekten baska yol yok bizimde bebegimiz olacak insallah zamani gelince buraya yazicaz bizdeİşte pco olunca ne zaman olacağımızıda bilemiyoruz ki Allahın gücüne gitmesin ama çok zoruma gidiyor bazen böyle olması millet günü gününe adet oluyorken ben daha günümü bilemiyorum rabbim bebek aratmasında buna da katlanırız napalımDoktora gidince belli olur canım zaten ne olup ne bittiği 20 günlük ilacım biter bitmez bende söktürücüme devam o benle ilelebet gidecek anlaşılan
Temmuzda 2 yil olacak 8 aydir deniyoruz denememizin 5. Ayinda pko oldugunu ogrendimSen ne kadarlık evlisin canım
Amiiiinnn Allahın izniyle inanıyorum buna canımBizim de sinavimiz budur belki canim ama Allaha dua etmekten baska yol yok bizimde bebegimiz olacak insallah zamani gelince buraya yazicaz bizde
Olsun daha yesiniz sizde canım tez zamanda nasip etsin rabbimTemmuzda 2 yil olacak 8 aydir deniyoruz denememizin 5. Ayinda pko oldugunu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?