Ovulasyon testlerim

Bizde 2 3 aydır planlıyoruz bizimde birden gelişti kendimi buralarda buldum bende ama ilk ay baya bütün gün araştırıyordum herşeyi Aynen senin düzenliyse adetin yumurtlama zamanında yaklaşıyor olabilir

Baslarda amannn diyordum bende işin icine girince ayni oldum pko musun sende
Bundan 3 ay önce genel muayene için doktora gittiğimde çok hafif pko görüyorum o yüzden folik asit olarak inofolic yazacağım o sana yardımcı olur dedi canım. Şuan durumum ne bilmiyorum

Bizde 2 3 aydır planlıyoruz bizimde birden gelişti kendimi buralarda buldum bende ama ilk ay baya bütün gün araştırıyordum herşeyi Aynen senin düzenliyse adetin yumurtlama zamanında yaklaşıyor olabilir
Yaa biz de ilk 3ay önce düşünmeye başladık hatta muayeneye gittim ama en azından bir 4-5 ay geçsin diyorduk bir de araya korona girince ertelemistik. Sonra birden kendimizi yok yaa başlayalım artık derken bulduk ve iki gündür hamilelik bölümünde geziyorum

Camlarım yardımınıza ihtiyacım var sırası ile ovulasyon testlerime bakar mısınız üzerinde numara olmayan 13. Gün yani yumurtlama günü üç gündür koyu sanki 15. Gün çatlama olmuş mu yoksa hala yumurtlama mı yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• DSC_0172.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 37
  • DSC_0173.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC_0176.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 44
Hcbirinde ayni koyulukta olmamis yapmaya devam et canm

Adet oldum bugun persembe 3.gunu hormon tajliline gidicem bakalim duzelme varmi

Bende 2 ay kullandim sonra doktorum biraktirdi persembe tekrar gidicem belki tekrsr baslar bana cok yan etki yalpmisti sana da yapiyormu
Canım ağır Bi ilaç zaten sabah bir akşam iki alıyorum akşam ı yatmadan hemen önce alıyorum vücudum alıştı sadece ilk Bi kaç gün baş dönmesi yapıyor sonra geçiyor

Kızlar ben de size kendi yaşadığım bir tecrübeyi anlatayım. Mart ayında bebek düşünmeye başladık ve nisan ayında da ovülasyon testi kullandım. Buraya da attım hiç bir zaman çok koyu olmadı testim ama ben 2 günde bir adetim biter bitmez değerlendirdim. Ve çok şükür haftasomu hamile kaldığımı öğrendim. En belirgin belirtimde bel ve kasık ağrısıydı. Lütfen sizde adet bitininfe yılmadan 2 günfe bir değerlendirin. İlişkilerden sonra ayaklarınıxı dikin brn 3 4 saat ayağa kalkmazdım tuvalete de gitmezdim. Eşimede ilişkifen önce sade kahve ve bitter çikolata yedirirdim. İnşAllh birilerine faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…