- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi melekanesi
-
Meraklılar kervanına bu kadar hızlı katılacağimi hiç düşünmezdimEvet canim keşke ayirici bi erken belirtisi olsa da meraktan catlamasak
Baslarda amannn diyordum bende işin icine girince ayni oldumMeraklılar kervanına bu kadar hızlı katılacağimi hiç düşünmezdim
Evet hepsini okudum benim adetim daha 5-6 gün önce falan bitti son 2 gündür de korumasiz ilişki oldu. Yumurtlamam ne zaman oluyor vs hiç bilmiyorum ovulasyon yapmadım. 1-2 ay gelişigüzel ilerlemeyi, eğer olmazsa ovulasyon ile takip etmeyi düşünüyorum. Şimdi aşırı akıntım, hafif kasık ağrım var muhtemelen yumurtlama belirtileri bunlar:) ama insan sanıyor ki hemen ilişkiden sonra hamile kalacağımdaha 1 ay önce bebek düşünmezken şuan belirti kovaladigima inanamıyorum
Bundan 3 ay önce genel muayene için doktora gittiğimde çok hafif pko görüyorum o yüzden folik asit olarak inofolic yazacağım o sana yardımcı olur dedi canım. Şuan durumum ne bilmiyorumBaslarda amannn diyordum bende işin icine girince ayni oldumpko musun sende
Yaa biz de ilk 3ay önce düşünmeye başladık hatta muayeneye gittim ama en azından bir 4-5 ay geçsin diyorduk bir de araya korona girince ertelemistik. Sonra birden kendimizi yok yaa başlayalım artık derken bulduk ve iki gündür hamilelik bölümünde geziyorumBizde 2 3 aydır planlıyoruz bizimde birden gelişti kendimi buralarda buldum bende ama ilk ay baya bütün gün araştırıyordum herşeyi Aynen senin düzenliyse adetin yumurtlama zamanında yaklaşıyor olabilir
Kuzum gittin mi tekrardan doktora ne durumdasınızKimyasal ya da dış gebelik olsaydı düşük çıkardı dimi
İnşallah canım hâyırlı haberlerleCanımm cuma günü gideceğiz inşAllah
Hcbirinde ayni koyulukta olmamis yapmaya devam et canmCamlarım yardımınıza ihtiyacım varsırası ile ovulasyon testlerime bakar mısınız üzerinde numara olmayan 13. Gün yani yumurtlama günü üç gündür koyu sanki 15. Gün çatlama olmuş mu yoksa hala yumurtlama mı yardımcı olur musunuz?
Adet oldum bugunBenim çok yeni aslında 9 aylık evliyim ben bu 2. Deneme daha 2 3 aydır bebek istiyoruz pko olduğum için daha çok taktım kafama ben ondan kızken daha 18 yaşında falandım heralde doktorun birine denk geldim herkes doktor olamaz işte kadın bana pkolusun senin çocuğun tedaviyle olur ancak demişti o zamandan beri takıntılıyım işte böyle gerçi burda da bir ara gitmiştim sadece ultrasondan baktı doktor gebeliğe engel değil kesinlikle kendiliğinden bile kalabilirsin deyince içime bi su serpilmişti yeni yani benim daha canım
Galiba bugün oldu canımHcbirinde ayni koyulukta olmamis yapmaya devam et canm
Bak bunun gibi olmasi lazim T daha koyu olacam o pil olmis oluyorGaliba bugün oldu canım
Galiba ama seninkide baya koyu ama yine de c den hafif acik renkli canim bence pvulasyonada cok guvenme ayni koyulukta olmayp yumurtasi catlayanda cok burda okumustum
Bence de canm garanti olsun adetlerin duzenlimjDün değerlendirdim bugün es geçeceğim yarın değerlendireceğim inşallahSelinos
Pko yum canım Progestan 100 Mg ile her ay düzenli olarak regl oluyorumBence de canm garanti olsun adetlerin duzenlimj
Bende 2 ay kullandim sonra doktorum biraktirdi persembe tekrar gidicem belki tekrsr baslar bana cok yan etki yalpmisti sana da yapiyormuPko yum canım Progestan 100 Mg ile her ay düzenli olarak regl oluyorum
Canım ağır Bi ilaç zaten sabah bir akşam iki alıyorum akşam ı yatmadan hemen önce alıyorum vücudum alıştı sadece ilk Bi kaç gün baş dönmesi yapıyor sonra geçiyorBende 2 ay kullandim sonra doktorum biraktirdi persembe tekrar gidicem belki tekrsr baslar bana cok yan etki yalpmisti sana da yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?