- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Sana bi site önericem bak burda kadın testleri yorumluyormuş baya bi duydum adını bunu takip edebilirsin birgebeningünlüğü ebru ceylan bunu yazıp arat ınstagramda
Bu kadına yazdım ama çok yoğun cevapmatmafıSana bi site önericem bak burda kadın testleri yorumluyormuş baya bi duydum adını bunu takip edebilirsin birgebeningünlüğü ebru ceylan bunu yazıp arat ınstagramda
Anladım canım dönüş yapar belki yine, bikaç güne belli olur yumurtanın durumuBu kadına yazdım ama çok yoğun cevapmatmafı
Canımm naptınn yaptın mı testinii ay ben bugün pek keyifliyim ya dün gece boyu hep ağrım oldu sancı sancı şiddeetli bir ara adet oldum sandım kalktım baktım beyaz ve yumurta akı kıvamında akıntım gelmişş baya hemde sabaha karşıda bi oğlum olmuş onu emziriyordum rüyamda öyle gördümBugün 4. Gün bakalım yarına ne olacak
Yaaaa kardeşimmm çok çok sevindimmm Allahımın izniylr inşAllah güzel bşr haber alırız sana da kendime de çok dua ediyorummCanımm naptınn yaptın mı testinii ay ben bugün pek keyifliyim ya dün gece boyu hep ağrım oldu sancı sancı şiddeetli bir ara adet oldum sandım kalktım baktım beyaz ve yumurta akı kıvamında akıntım gelmişş baya hemde sabaha karşıda bi oğlum olmuş onu emziriyordum rüyamda öyle gördümBugünü değerlendiricem bakalım yumurtlama olabilir belki
Evet canım iyice koyu yumurtan geç çatlıyor bence senin ondan böyle olabilir mi senceKardeşim bugün ki baksana normal mi yine kopkoyu
Bende canım beniimmm çok sağol amiin inşallahhYaaaa kardeşimmm çok çok sevindimmm Allahımın izniylr inşAllah güzel bşr haber alırız sana da kendime de çok dua ediyorumm
Neredeyse 1 haftadır böyle amaEvet canım iyice koyu yumurtan geç çatlıyor bence senin ondan böyle olabilir mi sence
İşte çatlayamadığı için belkide koyu çıkıyor olabilir hangi marka testti kullandığınNeredeyse 1 haftadır böyle ama
O iyi diye biliyorum peki bugün nasıl ağrın vs. VarmıLaobıick mi ne o
Yaaa sana dedimm geçen gebelik testi yap diyee kız hamilesiiinnnnnMavişşş hemen bak
Gözünüzaydııı kuzum benimmm biran önce kan ver şimdiYaaa sana dedimm geçen gebelik testi yap diyee kız hamilesiiinnnnntüylerim diken diken olduuuuu canım benim yaaa
Geçen ay kalmışsın demek ki haberin yok ayy maşallah yaa Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmMavişşş hemen bak
Yaaaa çok çok mutluyummmm Allahımmmm sana da nasip etsin inşAllahGözünüzaydııı kuzum benimmm biran önce kan ver şimdi
Yaaa canımm ya amiinn inşallahhYaaaa çok çok mutluyummmm Allahımmmm sana da nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?