Ovulasyon testlerim

15 gündür bel ağrım vardı canım vr göğüs uclarım acıyordu beyazlı yumurta aklı az az akıntım vardı çişim varmış gibiydii kasıkşarımda hafif ama kesintisiz ağtı varsı

15 gündür bel ağrım vardı canım vr göğüs uclarım acıyordu beyazlı yumurta aklı az az akıntım vardı çişim varmış gibiydii kasıkşarımda hafif ama kesintisiz ağtı varsı
İnşallah benimde yumurtlama ağrısı değilde bebiş ağrısıdır bu senin gibi bebişim olur Tekrardan tebrik ederim değerini öğrendikten sonra yine yaz buraya merak ederim ☺

Şimdi çok heyecanlıyım doğtu düzgün yazamadım gece hastaneye gitcez gelir gelmez düzgünce hepsini yazarım m Allahımfan dileğim senin de inşallah bebiş ağrısıfır

Şimdi çok heyecanlıyım doğtu düzgün yazamadım gece hastaneye gitcez gelir gelmez düzgünce hepsini yazarım m Allahımfan dileğim senin de inşallah bebiş ağrısıfır

Kimyasal ya da dış gebelik olsaydı düşük çıkardı dimi
O belli olmuyor canım düşük çıkıp sonradan artanda oluyor yüksek çıkıp düşende ama devamlı 2 günde 1 2 katına çıkması lazım kontrole git yine sen 2 gün sonra sağlıklıysa zaten yükselir değerin kesenide görebilirsin 1000 i geçince gözüküyormuş

Selin testlerin ne durumda yapıyormusun hala
Yok siliklesti son testten sonra bidaha da koyulasmadi bende yapmadim 35. Gunum hala regli olmadim 2 gun once kan testi yaptrdim 0.250 cikti carsamba tekrarlaylm dedi doktor onu bekliyorum ama bisey cikmaz zanetmiyorum

Yok siliklesti son testten sonra bidaha da koyulasmadi bende yapmadim 35. Gunum hala regli olmadim 2 gun once kan testi yaptrdim 0.250 cikti carsamba tekrarlaylm dedi doktor onu bekliyorum ama bisey cikmaz zanetmiyorum
Anladım canım bende daha olmadım benimde 38. Günüm bugün hayırlısı artık napalım bekleyeceğiz

Kanda baktirdinmi beta
Yok baktırmadım biraz daha beklicem geçen sefer erken baktırdığımda değerim çok düşüktü ama vardı 12 falandı sonra değer düştü yükselmeden baktırmasam haberim bile olmucak bikaç güne sökülcektim halbuki üzülmüştüm bu sefer bi 10 gün daha beklicem ağrım var son 1 haftadır bide akıntım başladı 3 gün önce belki adet olurum umut etmiyorum pek bebeğe ama belli de olmaz rabbim büyük belki ınofolic işe yaramıştır inşallah

Inşallahh caniim bende bu ay sogan kuruyle aslan pencesi denemistim bi umit

Inşallahh caniim bende bu ay sogan kuruyle aslan pencesi denemistim bi umit
Soğan kürü çok iyi canım ben onu bi ara denemiştim evlenmeden önce kendiliğinden adetimi söktürmüştü düzenliyor hem yumurtalarada iyi zaten kullanmaya devam et ben ınofoliği kullandığım için yapmadım bide bebek varsa tehlikeli olabilirmiş diye duydum o yüzden adet olursam eğer bende ona başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…