- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Değerini ölçtür bakalım ne kadar çıkcak ama baya çıkar bence inşallah sağlıkla yükselir kuzucumYaaa canımm ya amiinn inşallahh
Yaaaa üzerine görmüşüm demek kiGeçen ay kalmışsın demek ki haberin yok ayy maşallah yaa Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm
Evet canım öyle olmuşş şaka gibi ya Allah ne kadar büyükYaaaa üzerine görmüşüm demek ki
İnşallah benimde yumurtlama ağrısı değilde bebiş ağrısıdır bu senin gibi bebişim olur15 gündür bel ağrım vardı canım vr göğüs uclarım acıyordu beyazlı yumurta aklı az az akıntım vardı çişim varmış gibiydii kasıkşarımda hafif ama kesintisiz ağtı varsı
Maşallah canım değerinde çok iyi çıkmış sevindim adına hayırlı olsun şimdiden bebeğinizKızlar kan verdimm 20 günlükmüşşş nasıl oldu bilmiyprum hcg 800 lerde
O belli olmuyor canım düşük çıkıp sonradan artanda oluyor yüksek çıkıp düşende ama devamlı 2 günde 1 2 katına çıkması lazım kontrole git yine sen 2 gün sonra sağlıklıysa zaten yükselir değerin kesenide görebilirsin 1000 i geçince gözüküyormuşKimyasal ya da dış gebelik olsaydı düşük çıkardı dimi
Selin testlerin ne durumda yapıyormusun halaPko var dun ovulasyon testi yaptim sizce yumurtlama var mi? Birturlu 2.si cok cok koyuslasmadi.
Yok siliklesti son testten sonra bidaha da koyulasmadi bende yapmadim 35. Gunum hala regli olmadim 2 gun once kan testi yaptrdim 0.250 cikti carsamba tekrarlaylm dedi doktor onu bekliyorum ama bisey cikmaz zanetmiyorumSelin testlerin ne durumda yapıyormusun hala
Hayirli evlat olsun insallah cok sevindim darisi basimizaKızlar inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimixi kuvağımıza alırız ❤❤❤
Anladım canım bende daha olmadım benimde 38. Günüm bugün hayırlısı artık napalım bekleyeceğizYok siliklesti son testten sonra bidaha da koyulasmadi bende yapmadim 35. Gunum hala regli olmadim 2 gun once kan testi yaptrdim 0.250 cikti carsamba tekrarlaylm dedi doktor onu bekliyorum ama bisey cikmaz zanetmiyorum
Kanda baktirdinmi betaAnladım canım bende daha olmadım benimde 38. Günüm bugün hayırlısı artık napalım bekleyeceğiz
Yok baktırmadım biraz daha beklicem geçen sefer erken baktırdığımda değerim çok düşüktü ama vardı 12 falandı sonra değer düştü yükselmeden baktırmasam haberim bile olmucak bikaç güne sökülcektim halbuki üzülmüştüm bu sefer bi 10 gün daha beklicem ağrım var son 1 haftadır bide akıntım başladı 3 gün önce belki adet olurum umut etmiyorum pek bebeğe ama belli de olmaz rabbim büyük belki ınofolic işe yaramıştır inşallahKanda baktirdinmi beta
Inşallahh caniim bende bu ay sogan kuruyle aslan pencesi denemistim bi umitYok baktırmadım biraz daha beklicem geçen sefer erken baktırdığımda değerim çok düşüktü ama vardı 12 falandı sonra değer düştü yükselmeden baktırmasam haberim bile olmucak bikaç güne sökülcektim halbuki üzülmüştüm bu sefer bi 10 gün daha beklicem ağrım var son 1 haftadır bide akıntım başladı 3 gün önce belki adet olurum umut etmiyorum pek bebeğe ama belli de olmaz rabbim büyük belki ınofolic işe yaramıştır inşallah
Soğan kürü çok iyi canım ben onu bi ara denemiştim evlenmeden önce kendiliğinden adetimi söktürmüştü düzenliyor hem yumurtalarada iyi zaten kullanmaya devam et ben ınofoliği kullandığım için yapmadım bide bebek varsa tehlikeli olabilirmiş diye duydum o yüzden adet olursam eğer bende ona başlıcamInşallahh caniim bende bu ay sogan kuruyle aslan pencesi denemistim bi umit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?