- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Amin aminn bekleyen herkese insallahh. Ya bide nasil denk geldiyse su son 3 aydir birsuru arkadasim gebe oldugunu ogrendi onlar icin mutluyum tabide insan psikolojik olarak kotu etkileniyo yaniOlsun daha yesiniz sizde canım tez zamanda nasip etsin rabbim
Zamanı var diye düşün canım derler ya geç olsunda güç olmasın diye illa ki bebişlerimize kavuşacağız iyi düşün boşver psikolojini etkilemesin olay strese bile bağlı nasıl etkiliyor biliyorsun sıkıntısız olupta çok kişi biliyorum hamile kalamayan zamanı gelene nasip ediyor rabbimAmin aminn bekleyen herkese insallahh. Ya bide nasil denk geldiyse su son 3 aydir birsuru arkadasim gebe oldugunu ogrendi onlar icin mutluyum tabide insan psikolojik olarak kotu etkileniyo yani
Amiiin inşallahhhZamanı var diye düşün canım derler ya geç olsunda güç olmasın diye illa ki bebişlerimize kavuşacağız iyi düşün boşver psikolojini etkilemesin olay strese bile bağlı nasıl etkiliyor biliyorsun sıkıntısız olupta çok kişi biliyorum hamile kalamayan zamanı gelene nasip ediyor rabbim
Senin ne kadar oldu bu surecteZamanı var diye düşün canım derler ya geç olsunda güç olmasın diye illa ki bebişlerimize kavuşacağız iyi düşün boşver psikolojini etkilemesin olay strese bile bağlı nasıl etkiliyor biliyorsun sıkıntısız olupta çok kişi biliyorum hamile kalamayan zamanı gelene nasip ediyor rabbim
Benim çok yeni aslında 9 aylık evliyim ben bu 2. Deneme daha 2 3 aydır bebek istiyoruz pko olduğum için daha çok taktım kafama ben ondan kızken daha 18 yaşında falandım heralde doktorun birine denk geldim herkes doktor olamaz işte kadın bana pkolusun senin çocuğun tedaviyle olur ancak demişti o zamandan beri takıntılıyım işte böyle gerçi burda da bir ara gitmiştim sadece ultrasondan baktı doktor gebeliğe engel değil kesinlikle kendiliğinden bile kalabilirsin deyince içime bi su serpilmişti yeni yani benim daha canımSenin ne kadar oldu bu surecte
Hormon tahlilini gecikmedrn yaptr pko adet duzensizligi yapmadigi surece gebelige engel degil yumurtalama bozuklugu yapiyorsa engel yolsa pko olup adeti duzenli oldugu icin 2mayda gebe kalan arkadaslarm var benmBenim çok yeni aslında 9 aylık evliyim ben bu 2. Deneme daha 2 3 aydır bebek istiyoruz pko olduğum için daha çok taktım kafama ben ondan kızken daha 18 yaşında falandım heralde doktorun birine denk geldim herkes doktor olamaz işte kadın bana pkolusun senin çocuğun tedaviyle olur ancak demişti o zamandan beri takıntılıyım işte böyle gerçi burda da bir ara gitmiştim sadece ultrasondan baktı doktor gebeliğe engel değil kesinlikle kendiliğinden bile kalabilirsin deyince içime bi su serpilmişti yeni yani benim daha canım
En kısa zamanda gidicem haklısın canımHormon tahlilini gecikmedrn yaptr pko adet duzensizligi yapmadigi surece gebelige engel degil yumurtalama bozuklugu yapiyorsa engel yolsa pko olup adeti duzenli oldugu icin 2mayda gebe kalan arkadaslarm var benm
Inşallah guzel cikar tahlillerinEn kısa zamanda gidicem haklısın canım
İnşallah canım ikimizindeInşallah guzel cikar tahlillerin
Döllenme (5 6 gün sürüyormuş) olduktan sonra embriyo rahme tutunmaya çalışırken daha başlar belirtiler bu ağrılı sancılar daha çok adet belirtisi gibi olan çoğu belirtiler ondan olur zaten belirtilerde kişiye göre değişirKızlar birkaç yerde sordum cevap alamadım buraya da sorayım dedimben bu işlerde çok yeniyim okuya okuya birşeyler öğrendim şimdi ilişki sonrası hamilelik için şartlar oluştu diyelim. Kaç gün sonra belirti görülür? Ve ne olur bu belirtiler
Döllenme (5 6 gün sürüyormuş) olduktan sonra embriyo rahme tutunmaya çalışırken daha başlar belirtiler bu ağrılı sancılar daha çok adet belirtisi gibi olan çoğu belirtiler ondan olur zaten belirtilerde kişiye göre değişirKızlar birkaç yerde sordum cevap alamadım buraya da sorayım dedimben bu işlerde çok yeniyim okuya okuya birşeyler öğrendim şimdi ilişki sonrası hamilelik için şartlar oluştu diyelim. Kaç gün sonra belirti görülür? Ve ne olur bu belirtiler
Teşekkür ederimmmDöllenme (5 6 gün sürüyormuş) olduktan sonra embriyo rahme tutunmaya çalışırken daha başlar belirtiler bu ağrılı sancılar daha çok adet belirtisi gibi olan çoğu belirtiler ondan olur zaten belirtilerde kişiye göre değişir
Rica ederimTeşekkür ederimmmilk defa deniyoruz da kendini takip edebilmek açısından sordum
Evet hepsini okudum benim adetim daha 5-6 gün önce falan bitti son 2 gündür de korumasiz ilişki oldu. Yumurtlamam ne zaman oluyor vs hiç bilmiyorum ovulasyon yapmadım. 1-2 ay gelişigüzel ilerlemeyi, eğer olmazsa ovulasyon ile takip etmeyi düşünüyorum. Şimdi aşırı akıntım, hafif kasık ağrım var muhtemelen yumurtlama belirtileri bunlar:) ama insan sanıyor ki hemen ilişkiden sonra hamile kalacağımRica ederimSancılara dikkat et ama daha çok ordan anlayabilirsin adet ağrısı gibi değilde batma tarzı oluyor kasıklarına anlık gelip geçiyor ama tabi dediğim gibi kişiye göre farklılık gösterebilir burda hamile kalan bi arkadaşımızında okuduysan beli falan ağrımıştı göğüs ucunda hassasiyeti falan vardı hakkımızda hayırlısı hepimizin
Adetle gebelik belortileri ayni asil gebelik belortileri beta baya yukseldkten snra oluyo 7.haftada basliyo maalesrf erken ayirici bi belirti yokKızlar birkaç yerde sordum cevap alamadım buraya da sorayım dedimben bu işlerde çok yeniyim okuya okuya birşeyler öğrendim şimdi ilişki sonrası hamilelik için şartlar oluştu diyelim. Kaç gün sonra belirti görülür? Ve ne olur bu belirtiler
Anladım, o zamana kadar da adet gecikmesi vs mutlaka öğrenmiş olunur herhaldeAdetle gebelik belortileri ayni asil gebelik belortileri beta baya yukseldkten snra oluyo 7.haftada basliyo maalesrf erken ayirici bi belirti yok
Adetlerin duzenli miiEvet hepsini okudum benim adetim daha 5-6 gün önce falan bitti son 2 gündür de korumasiz ilişki oldu. Yumurtlamam ne zaman oluyor vs hiç bilmiyorum ovulasyon yapmadım. 1-2 ay gelişigüzel ilerlemeyi, eğer olmazsa ovulasyon ile takip etmeyi düşünüyorum. Şimdi aşırı akıntım, hafif kasık ağrım var muhtemelen yumurtlama belirtileri bunlar:) ama insan sanıyor ki hemen ilişkiden sonra hamile kalacağımdaha 1 ay önce bebek düşünmezken şuan belirti kovaladigima inanamıyorum
Evet canim keşke ayirici bi erken belirtisi olsa da meraktan catlamasakAnladım, o zamana kadar da adet gecikmesi vs mutlaka öğrenmiş olunur herhalde
Son iki aydır düzenli. Ondan önce düzene girmesi için cycloprogynova kullanmıştım. Kullandıktan sonra döngü 30 da sabitlendi. İki aydır da inofolic kullanıyorumAdetlerin duzenli mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?