Ovulasyon testlerim

Adet oldum bugun persembe 3.gunu hormon tajliline gidicem bakalim duzelme varmi
Yaa canım bende dün gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu hala adet olmadım onunda sıkıntısı var bugün fena ağrım vardı tarlusala başlasam mı diyorum ama kan vermeden de içmek istemiyorum yine bi umut geç döllenme vs. Varsa diye bi yandanda tarlusal bişey yapmaz diyenler var kararsız kaldım sıkma canını sende hormonların bi belli olsun seninde ona göre için rahat en azından diğer aya kafan rahat olur

Bence de emin olmadan içme canim kan baktir bi. Inşallah nasil bakalim

Bence de emin olmadan içme canim kan baktir bi. Inşallah nasil bakalim
Evet canım öyle yapıcam benim çatlamam olduğunu sanmıyorum daha bu aralar kesin çünkü yapışkan bi jel gibi akıntı geliyor taharatlanırken bikaç güne ya olurum ya da yakalarsam belki gebelik oda yüzde 30 ihtimal

Inşallah olur inşallahhh

Maviss ne durumdasin adet oldun mu

Maviss ne durumdasin adet oldun mu
Yok canım ne adet oldum ne akıntım ne ağrım var bişey kalmadı bende dün akşam başladım tarlusala adet olayım bari dedim 1 haftaya söker bişey olmadığına eminim çünkü bebek konusunda sen naptın doktora gidicektin gittin mi değerlerin nasıl çıktı

Anladim neyse diger ay olur inşallah.. gittim butun degerlerim duzelmis lh bile 6ya dusmus hormonlarina glre pko degilim suan ama sol over polikistikmis sagda gorunum kaybolmus dedi doktor simdi 4 vitamn verdi matofin verdi bide funde 3 klomen dun başladim bakalim

Çok sevindim canım inşallah komple biter gözünaydı

Amiin inşallah canim benim umut etmek bile guzel olmasini Allah hepimize bu mubarek gunlerde guzel haberler almayi nasip eder insallahh
Amiiinn inşallah canım artık bu aya kısmet inşallah gerçi benim zor eşim şehir dışına gidicek iş dolayısıyla bebeleride yanında götürecek dolayısıyla ahahhahaha Hayırlı zamanlarda artık

Olsunn aylar cuvala mi girdi en guzel zamanda gelsiin inşallah bebeklerimiz

Olsunn aylar cuvala mi girdi en guzel zamanda gelsiin inşallah bebeklerimiz
Canım sen soğan suyu kullanmıştın dimi iyi geldi mi sana bende adet olduktan sonra başlayım diyorum uzun zaman oldu denemedim

Canım sen soğan suyu kullanmıştın dimi iyi geldi mi sana bende adet olduktan sonra başlayım diyorum uzun zaman oldu denemedim
Canm ben bu ay sogan kuru ve testere djsli aslan pencesi içtim 20gun onun faydasi oldu mu bilmiyorumm

Canm ben bu ay sogan kuru ve testere djsli aslan pencesi içtim 20gun onun faydasi oldu mu bilmiyorumm
Olabilir canım o aslan pençeside iyi diye duymuştum bende soğan kürüne başlıcam bu ay bakalım şifa olur belki bide onla deneyim şu adetim düzene girsin önce o daha çok stres ediyor beni

Olabilir canım o aslan pençeside iyi diye duymuştum bende soğan kürüne başlıcam bu ay bakalım şifa olur belki bide onla deneyim şu adetim düzene girsin önce o daha çok stres ediyor beni
Senin suan hormonlarin ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…