- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Yaa canım bende dün gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu hala adet olmadım onunda sıkıntısı var bugün fena ağrım vardı tarlusala başlasam mı diyorum ama kan vermeden de içmek istemiyorum yine bi umut geç döllenme vs. Varsa diye bi yandanda tarlusal bişey yapmaz diyenler var kararsız kaldım sıkma canını sende hormonların bi belli olsun seninde ona göre için rahat en azından diğer aya kafan rahat olurAdet oldum bugunpersembe 3.gunu hormon tajliline gidicem bakalim duzelme varmi
Bence de emin olmadan içme canim kan baktir bi. Inşallah nasil bakalimYaa canım bende dün gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu hala adet olmadım onunda sıkıntısı var bugün fena ağrım vardı tarlusala başlasam mı diyorum ama kan vermeden de içmek istemiyorum yine bi umut geç döllenme vs. Varsa diye bi yandanda tarlusal bişey yapmaz diyenler var kararsız kaldım sıkma canını sende hormonların bi belli olsun seninde ona göre için rahat en azından diğer aya kafan rahat olur
Amin canımKızlar dua ediyorum Allahım tez elden nasip etsin
Evet canım öyle yapıcam benim çatlamam olduğunu sanmıyorum daha bu aralar kesin çünkü yapışkan bi jel gibi akıntı geliyor taharatlanırken bikaç güne ya olurum ya da yakalarsam belki gebelik oda yüzde 30 ihtimalBence de emin olmadan içme canim kan baktir bi. Inşallah nasil bakalim
Inşallah olur inşallahhhEvet canım öyle yapıcam benim çatlamam olduğunu sanmıyorum daha bu aralar kesin çünkü yapışkan bi jel gibi akıntı geliyor taharatlanırken bikaç güne ya olurum ya da yakalarsam belki gebelik oda yüzde 30 ihtimal
Yani gebelik olirInşallah olur inşallahhh
Amiin canim annelerin duasi kabul olurmusKızlar dua ediyorum Allahım tez elden nasip etsin
Maviss ne durumdasin adet oldun muEvet canım öyle yapıcam benim çatlamam olduğunu sanmıyorum daha bu aralar kesin çünkü yapışkan bi jel gibi akıntı geliyor taharatlanırken bikaç güne ya olurum ya da yakalarsam belki gebelik oda yüzde 30 ihtimal
Yok canım ne adet oldum ne akıntım ne ağrım var bişey kalmadı bende dün akşam başladım tarlusala adet olayım bari dedim 1 haftaya söker bişey olmadığına eminim çünkü bebek konusunda sen naptın doktora gidicektin gittin mi değerlerin nasıl çıktıMaviss ne durumdasin adet oldun mu
Anladim neyse diger ay olur inşallah.. gittim butun degerlerim duzelmis lh bile 6ya dusmus hormonlarina glre pko degilim suan ama sol over polikistikmis sagda gorunum kaybolmus dedi doktorYok canım ne adet oldum ne akıntım ne ağrım var bişey kalmadı bende dün akşam başladım tarlusala adet olayım bari dedim 1 haftaya söker bişey olmadığına eminim çünkü bebek konusunda sen naptın doktora gidicektin gittin mi değerlerin nasıl çıktı
Çok sevindim canım inşallah komple biter gözünaydıAnladim neyse diger ay olur inşallah.. gittim butun degerlerim duzelmis lh bile 6ya dusmus hormonlarina glre pko degilim suan ama sol over polikistikmis sagda gorunum kaybolmus dedi doktorsimdi 4 vitamn verdi matofin verdi bide funde 3 klomen dun başladim bakalim
Amiin inşallah canim benim umut etmek bile guzel olmasini Allah hepimize bu mubarek gunlerde guzel haberler almayi nasip eder insallahhÇok sevindim canım inşallah komple biter gözünaydı
Amiiinn inşallah canım artık bu aya kısmet inşallah gerçi benim zor eşim şehir dışına gidicek iş dolayısıyla bebeleride yanında götürecek dolayısıyla ahahhahahaAmiin inşallah canim benim umut etmek bile guzel olmasini Allah hepimize bu mubarek gunlerde guzel haberler almayi nasip eder insallahh
Olsunn aylar cuvala mi girdi en guzel zamanda gelsiin inşallah bebeklerimizAmiiinn inşallah canım artık bu aya kısmet inşallah gerçi benim zor eşim şehir dışına gidicek iş dolayısıyla bebeleride yanında götürecek dolayısıyla ahahhahahaHayırlı zamanlarda artık
Amin kuzummmOlsunn aylar cuvala mi girdi en guzel zamanda gelsiin inşallah bebeklerimiz
Canım sen soğan suyu kullanmıştın dimi iyi geldi mi sana bende adet olduktan sonra başlayım diyorum uzun zaman oldu denemedimOlsunn aylar cuvala mi girdi en guzel zamanda gelsiin inşallah bebeklerimiz
Canm ben bu ay sogan kuru ve testere djsli aslan pencesi içtim 20gun onun faydasi oldu mu bilmiyorummCanım sen soğan suyu kullanmıştın dimi iyi geldi mi sana bende adet olduktan sonra başlayım diyorum uzun zaman oldu denemedim
Olabilir canım o aslan pençeside iyi diye duymuştum bende soğan kürüne başlıcam bu ay bakalım şifa olur belki bide onla deneyim şu adetim düzene girsin önce o daha çok stres ediyor beniCanm ben bu ay sogan kuru ve testere djsli aslan pencesi içtim 20gun onun faydasi oldu mu bilmiyorumm
Senin suan hormonlarin ne durumdaOlabilir canım o aslan pençeside iyi diye duymuştum bende soğan kürüne başlıcam bu ay bakalım şifa olur belki bide onla deneyim şu adetim düzene girsin önce o daha çok stres ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?