- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Hiç bilmiyorum canım şu koronadan dolayı gidemedim hastaneye, daha önce de hiç baktırmadım ama ilaçsız adet zor olduğuma göre bişeylerde terslik var demek kiSenin suan hormonlarin ne durumda
Yaa benim de ovulasyon testim bir türlü koyulasmiyor. Bebek ne kadarlikken öğrenmiş oldunKızlar ben de size kendi yaşadığım bir tecrübeyi anlatayım. Mart ayında bebek düşünmeye başladık ve nisan ayında da ovülasyon testi kullandım. Buraya da attım hiç bir zaman çok koyu olmadı testim ama ben 2 günde bir adetim biter bitmez değerlendirdim. Ve çok şükür haftasomu hamile kaldığımı öğrendim. En belirgin belirtimde bel ve kasık ağrısıydı. Lütfen sizde adet bitininfe yılmadan 2 günfe bir değerlendirin. İlişkilerden sonra ayaklarınıxı dikin brn 3 4 saat ayağa kalkmazdım tuvalete de gitmezdim. Eşimede ilişkifen önce sade kahve ve bitter çikolata yedirirdim. İnşAllh birilerine faydası olur.
Kuzumm keseni gördün müüKimyasal ya da dış gebelik olsaydı düşük çıkardı dimi
Ben öğrendiğimdr bebek 3 haftalıktı hatta bulayım size yumurtlamamıYaa benim de ovulasyon testim bir türlü koyulasmiyor. Bebek ne kadarlikken öğrenmiş oldun
Sağlıklı bir gebelik dilerim
Gördüm Allaha şükür bebek çok sağlıklıKuzumm keseni gördün müü
Aay ne kadar erken öğrenmissin ne güzelBen öğrendiğimdr bebek 3 haftalıktı hatta bulayım size yumurtlamamı
Oyy maşallahh onaaGördüm Allaha şükür bebek çok sağlıklı
Bence de canim aksatma hemen git ona gore yolunuzu cizersinizHiç bilmiyorum canım şu koronadan dolayı gidemedim hastaneye, daha önce de hiç baktırmadım ama ilaçsız adet zor olduğuma göre bişeylerde terslik var demek ki
Bak benim böyle iken hamile kalmışım. Adetim biterbitmez hep değerlendirdim benYaa benim de ovulasyon testim bir türlü koyulasmiyor. Bebek ne kadarlikken öğrenmiş oldun
Sağlıklı bir gebelik dilerim
Teşekkür ederim benim de böyle olmasına bir kaç gün kaldı değerlendireyimBak benim böyle iken hamile kalmışım. Adetim biterbitmez hep değerlendirdim ben
Evet siz koyu olsa da olmasa da değerlendirinTeşekkür ederim benim de böyle olmasına bir kaç gün kaldı değerlendireyim
Adet bitiminden beri günaşırı değerlendiriyoruz (29 nisan) son 1 haftadır belim çok agriyodu, kasıklarımda ara ara batma hissediyorum ve midem hep buruk. Özellikle akşam yemeğinden sonra ve bu saatlerde. Ama bu kadar erken olmaz, olsa da hissedemem değil miEvet siz koyu olsa da olmasa da değerlendirin
Çooook teşekkürler arkadaşımmm çok incesimKızlaaarrr başta secillikbencillik olmak üzere ve biz anne adaylarının anneler günü kutlu olsuunnnn
Benim de böyleydi bekirtilerim sırt ağrım vardı uykuluyduö meğer bebek dölleniyormuşAdet bitiminden beri günaşırı değerlendiriyoruz (29 nisan) son 1 haftadır belim çok agriyodu, kasıklarımda ara ara batma hissediyorum ve midem hep buruk. Özellikle akşam yemeğinden sonra ve bu saatlerde. Ama bu kadar erken olmaz, olsa da hissedemem değil mi
Yaa belki benim de öyledir ama iki gündür agrimiyor belimBenim de böyleydi bekirtilerim sırt ağrım vardı uykuluyduö meğer bebek dölleniyormuş
Sagol canm inşallah bize de seneye kutlamak nasip olurrKızlaaarrr başta secillikbencillik olmak üzere ve biz anne adaylarının anneler günü kutlu olsuunnnn
Adetinize ne kadar var ben 6 gün kala öğrendimYaa belki benim de öyledir ama iki gündür agrimiyor belim
Daha çok varAdetinize ne kadar var ben 6 gün kala öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?