- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Amin canım inşallahSagol canm inşallah bize de seneye kutlamak nasip olurr
Cumaya randevu aldım bide kuzum o zamana adet olurum diye tahmin ediyorum bi hormonlarıma baktırayım bakalım adetin kaçıncı günü gidilmesi gerekiyor hormon testi için farkeder mi senceSagol canm inşallah bize de seneye kutlamak nasip olurr
Ilaclarimi iciyorum iste 18inde yumurta takibi icin gidicem çok umutluyum inşallah uzulmemAmin canım inşallahNe durumdasın bu arada benim tarlusal yarın biticek bakalım ne zaman adet görücem
Adetin 2 ya da 3. Gunu uygun oluyor benim doktorum o gunler cagiriyor hormon bakicagi zamanCumaya randevu aldım bide kuzum o zamana adet olurum diye tahmin ediyorum bi hormonlarıma baktırayım bakalım adetin kaçıncı günü gidilmesi gerekiyor hormon testi için farkeder mi sence
İnşallah canım iyi düşünelim.iyi olsun bende tedirginim kötü bişey çıkar diye ama güzel sonuçlar alıcaz Allahın izniyleIlaclarimi iciyorum iste 18inde yumurta takibi icin gidicem çok umutluyum inşallah uzulmem
Amiin inşallahh canmİnşallah canım iyi düşünelim.iyi olsun bende tedirginim kötü bişey çıkar diye ama güzel sonuçlar alıcaz Allahın izniyle
İlacım biteli 3 gün oldu adet olmadım daha canım yarınki randevuyu iptal ettim pazartesiye aldım o zamana olurum herhalde tam 50 gün oldu sıkıntı verdi artık iyice ne sorunum varsaAdetin 2 ya da 3. Gunu uygun oluyor benim doktorum o gunler cagiriyor hormon bakicagi zaman
Test yapsana kuzumİlacım biteli 3 gün oldu adet olmadım daha canım yarınki randevuyu iptal ettim pazartesiye aldım o zamana olurum herhalde tam 50 gün oldu sıkıntı verdi artık iyice ne sorunum varsaBebektense artık adet olmak istiyorum ya bu ne böyle
Yok canım ben tarlusalı kullanırken zaten bittikten sonra 8.ya da 9. günü adet oluyorum şaşmaz, daha 6 gün daha beklicem yani ben 40 gündür ınofolic kullanıyorum diye belki yumurtam güzelce oluşmuştur hemen çatlar ilacı içince diye tahmin ediyordum ama etki etmedi herhalde ınofolic, erken olmadım yine çünkü zaten yine bi değişik sancılarım başladı akıntım başladı olurum kesin ondan test yapmıyorumTest yapsana kuzum
2 günde 1 de değerlendirmeye çalıştık aslında ama malesef hazirana kaldı Allahın izniyle benim iş kesinYok canım ben tarlusalı kullanırken zaten bittikten sonra 8.ya da 9. günü adet oluyorum şaşmaz, daha 6 gün daha beklicem yani ben 40 gündür ınofolic kullanıyorum diye belki yumurtam güzelce oluşmuştur hemen çatlar ilacı içince diye tahmin ediyordum ama etki etmedi herhalde ınofolic, erken olmadım yine çünkü zaten yine bi değişik sancılarım başladı akıntım başladı olurum kesin ondan test yapmıyorum
Hazitan ayi hamilelelik planlayanlar konusuna gel canim bat larimizi yaziyoruz2 günde 1 de değerlendirmeye çalıştık aslında ama malesef hazirana kaldı Allahın izniyle benim iş kesin
Olmadım canım bekliyorum olucam gibi ama ağrılarım var ayın 20 sine kadar beklicem ilaç bitiminden 10 güne kadar bekleme süresi var çünkü büyük ihtimalle 19 unda olurum gönül olmamak istiyor ama ilaçta kullandım şimdi bilemiyorum valla@Mavissss1 durumlar nasiil oldunmu regli
Inşallah regli olmazsin bebek vardir ama yoksa da napalim oteki aya hep boyle diyoruzOlmadım canım bekliyorum olucam gibi ama ağrılarım var ayın 20 sine kadar beklicem ilaç bitiminden 10 güne kadar bekleme süresi var çünkü büyük ihtimalle 19 unda olurum gönül olmamak istiyor ama ilaçta kullandım şimdi bilemiyorum valla
İnşallah canım eşim yok uzun bi süre tekimInşallah regli olmazsin bebek vardir ama yoksa da napalim oteki aya hep boyle diyoruz
Bende son 3 gundur asiri stresliyim klomen yan etkide yalti sanrm aglamakliyim hep yarin kontrolum var stres yaptim uyku tutmadiİnşallah canım eşim yok uzun bi süre tekimBakalım ne zamana kısmetse artık bu ay çok taktım kafama yıprattım kendimi iyice artık oluruna bırakıcam moralman çok yoruyor
Öyle bi yan etkisi var mıymış canım ilacın rahat olmaya çalış stres yapma kendini taktıkça daha kötü oluyoruz ben inanıyorum senin adına bu ay olucak inşallah senin gibi bende ağlamaklıyım koca gün ağladım eşim asker benim göreve gitti oda zaten tek başımayım bide bu adet olmayınca bilirsin psikolojimi alt üst ediyorBende son 3 gundur asiri stresliyim klomen yan etkide yalti sanrm aglamakliyim hep yarin kontrolum var stres yaptim uyku tutmadi
Of evet insan olamadikca geriliyo asker esi olmak zor canm benim allah kolaylik versinÖyle bi yan etkisi var mıymış canım ilacın rahat olmaya çalış stres yapma kendini taktıkça daha kötü oluyoruz ben inanıyorum senin adına bu ay olucak inşallah senin gibi bende ağlamaklıyım koca gün ağladım eşim asker benim göreve gitti oda zaten tek başımayım bide bu adet olmayınca bilirsin psikolojimi alt üst ediyor
Çok zor canımOf evet insan olamadikca geriliyo asker esi olmak zor canm benim allah kolaylik versinamiin inşallah olur inşallahhh
Ya bugun sabahta bi arkadasim yazdi ruyasinda ona ben hamileyim demişim Allahim hayirlara cikarsin insallahh.. Bende cok dua edicem senin icin isteyen herkes için Allah kimseyi evlat yokluguyla sinamasinÇok zor canımAmiinn inşallah bu gece ikimizede dua edicem rabbim büyüktür kaç gecedir rüyamda bebek görüyorum geçen gördüğümde burdaki arkadaşın hamilelik haberini almıştık bu seferde sana yordum ben, içime öyle doğuyor canım dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?