Ovulasyon testlerim

Sagol canm inşallah bize de seneye kutlamak nasip olurr
Cumaya randevu aldım bide kuzum o zamana adet olurum diye tahmin ediyorum bi hormonlarıma baktırayım bakalım adetin kaçıncı günü gidilmesi gerekiyor hormon testi için farkeder mi sence

Cumaya randevu aldım bide kuzum o zamana adet olurum diye tahmin ediyorum bi hormonlarıma baktırayım bakalım adetin kaçıncı günü gidilmesi gerekiyor hormon testi için farkeder mi sence
Adetin 2 ya da 3. Gunu uygun oluyor benim doktorum o gunler cagiriyor hormon bakicagi zaman

Ilaclarimi iciyorum iste 18inde yumurta takibi icin gidicem çok umutluyum inşallah uzulmem
İnşallah canım iyi düşünelim.iyi olsun bende tedirginim kötü bişey çıkar diye ama güzel sonuçlar alıcaz Allahın izniyle

Adetin 2 ya da 3. Gunu uygun oluyor benim doktorum o gunler cagiriyor hormon bakicagi zaman
İlacım biteli 3 gün oldu adet olmadım daha canım yarınki randevuyu iptal ettim pazartesiye aldım o zamana olurum herhalde tam 50 gün oldu sıkıntı verdi artık iyice ne sorunum varsa Bebektense artık adet olmak istiyorum ya bu ne böyle

Test yapsana kuzum

Test yapsana kuzum
Yok canım ben tarlusalı kullanırken zaten bittikten sonra 8.ya da 9. günü adet oluyorum şaşmaz, daha 6 gün daha beklicem yani ben 40 gündür ınofolic kullanıyorum diye belki yumurtam güzelce oluşmuştur hemen çatlar ilacı içince diye tahmin ediyordum ama etki etmedi herhalde ınofolic, erken olmadım yine çünkü zaten yine bi değişik sancılarım başladı akıntım başladı olurum kesin ondan test yapmıyorum

2 günde 1 de değerlendirmeye çalıştık aslında ama malesef hazirana kaldı Allahın izniyle benim iş kesin

@Mavissss1 durumlar nasiil oldunmu regli
Olmadım canım bekliyorum olucam gibi ama ağrılarım var ayın 20 sine kadar beklicem ilaç bitiminden 10 güne kadar bekleme süresi var çünkü büyük ihtimalle 19 unda olurum gönül olmamak istiyor ama ilaçta kullandım şimdi bilemiyorum valla

Inşallah regli olmazsin bebek vardir ama yoksa da napalim oteki aya hep boyle diyoruz

Inşallah regli olmazsin bebek vardir ama yoksa da napalim oteki aya hep boyle diyoruz
İnşallah canım eşim yok uzun bi süre tekim Bakalım ne zamana kısmetse artık bu ay çok taktım kafama yıprattım kendimi iyice artık oluruna bırakıcam moralman çok yoruyor

İnşallah canım eşim yok uzun bi süre tekim Bakalım ne zamana kısmetse artık bu ay çok taktım kafama yıprattım kendimi iyice artık oluruna bırakıcam moralman çok yoruyor
Bende son 3 gundur asiri stresliyim klomen yan etkide yalti sanrm aglamakliyim hep yarin kontrolum var stres yaptim uyku tutmadi

Bende son 3 gundur asiri stresliyim klomen yan etkide yalti sanrm aglamakliyim hep yarin kontrolum var stres yaptim uyku tutmadi
Öyle bi yan etkisi var mıymış canım ilacın rahat olmaya çalış stres yapma kendini taktıkça daha kötü oluyoruz ben inanıyorum senin adına bu ay olucak inşallah senin gibi bende ağlamaklıyım koca gün ağladım eşim asker benim göreve gitti oda zaten tek başımayım bide bu adet olmayınca bilirsin psikolojimi alt üst ediyor

Of evet insan olamadikca geriliyo asker esi olmak zor canm benim allah kolaylik versin amiin inşallah olur inşallahhh

Of evet insan olamadikca geriliyo asker esi olmak zor canm benim allah kolaylik versin amiin inşallah olur inşallahhh
Çok zor canım Amiinn inşallah bu gece ikimizede dua edicem rabbim büyüktür kaç gecedir rüyamda bebek görüyorum geçen gördüğümde burdaki arkadaşın hamilelik haberini almıştık bu seferde sana yordum ben, içime öyle doğuyor canım dua edelim birbirimize

Ya bugun sabahta bi arkadasim yazdi ruyasinda ona ben hamileyim demişim Allahim hayirlara cikarsin insallahh.. Bende cok dua edicem senin icin isteyen herkes için Allah kimseyi evlat yokluguyla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…