Ovulasyon testlerim

Ya bugun sabahta bi arkadasim yazdi ruyasinda ona ben hamileyim demişim Allahim hayirlara cikarsin insallahh.. Bende cok dua edicem senin icin isteyen herkes için Allah kimseyi evlat yokluguyla sinamasin
Amiinn inşallah canım benim hayır olsun

Rahim kalinligi 7 dedi ama iyi ya da kotu demedi bu konuda bilgisi olan varmii

Oh maşallah canım ilk defamı olucak bu yaptığın çatlatma iğnesiyle
Daha once klomen kullanmiştim ama doktordan oturu tedaviyi tam uygulayamamistik doktor degistirdim simdi klomeni 3. Kullanişim ama catlatma ignesi ilk olcak

O kadar umutlandimki bu ay hevesim kursagimda kalmaz inşallah bi yandanda bu yuzden içim buruk
Valla canım bence olucak Allahın izniyle ne bileyim hislerim kuvvetlidir benim öyle hissettim umutlu ol zaten sende iyi düşün ki iyi olsun

Valla canım bence olucak Allahın izniyle ne bileyim hislerim kuvvetlidir benim öyle hissettim umutlu ol zaten sende iyi düşün ki iyi olsun
Eşim geldiği gibi bende hastaneye gidicem canım daha fazla ertelemicem bikaç ay öncesine kadar acaba anneliğe hazırmıyım diye düşünüyordun hep ama nedense bikaç aydır çok bi hisliyim

Eşim geldiği gibi bende hastaneye gidicem canım daha fazla ertelemicem bikaç ay öncesine kadar acaba anneliğe hazırmıyım diye düşünüyordun hep ama nedense bikaç aydır çok bi hisliyim
Biz senle hep ayni duygulsri yaşamişiz ya bende acaba bakabilirmym yapablrmiyim diyordum şimdi çok istiyorum içten istiyorum yani sevdigin insandan bi parca cok guzel nasip olacak bze de inşallahhh

Biz senle hep ayni duygulsri yaşamişiz ya bende acaba bakabilirmym yapablrmiyim diyordum şimdi çok istiyorum içten istiyorum yani sevdigin insandan bi parca cok guzel nasip olacak bze de inşallahhh
İnşallah en yakın zamanda aynı anda da hamile kalırıızz 2 güne adet olmazsam sağlık ocağına kan vericem bende beklemedeyimm tık yok daha çok nadir adet ağrım oluyor gün içinde 2 defa falan burulma tarzı olduğu için hamilelşm olduğunu sanmıyorum o batmalı oluyor çünkü onun haricinde azcık hafif sarı akıntım var o kadarcık

Ay bide beta yuksek cikiyormus belli mi olurrr ya sokturucuye ragmen adet olmadiysan vallahi olabilirrr

Ay bide beta yuksek cikiyormus belli mi olurrr ya sokturucuye ragmen adet olmadiysan vallahi olabilirrr
Ay valla bilmiyorum ki canım şu önümüzdeki 2 gün çok kritik oldum oldum olmazsam ilaç işe yaramamış olucak çünkü 10 günü geçicek kimyasal gebelikte öyle olmuştu benim normalde 9. günde oluyordum 13. Gün olmuştu olmamıştım o zaman şüphe edip test yapmıştım silik çıkmıştı hemen kan vermiştim sonra ama tutunamadı ya ilaç kullandım diye ya da başka bi sorundan sağlıksız olunca tutunmuyormuş çünkü ilaca bağlamak istemiyorum çünkü bazı doktorlar tarlusal destekliyor bile diyor tutunmayı çünkü knla kalan var ama bu seferde öyle olursa inşallah yine kimyasal olmaz

Ama o ay hissetmiştim batmalarımdan eşime ben kesin hamileyim demiştim bu sefer hiç hissetmiyorum bişey hayırlısı artık

Her gebelik farkli olur kuzum belkide vardir jayirlisi inşallahh
Aynen be canım hayırlısı artık olacağıma inandırdım kendimi o yüzden üzülmücem soğanlarımı bile aldım hazırlık olarak bir sürü onu yapıcam

Aynen be canım hayırlısı artık olacağıma inandırdım kendimi o yüzden üzülmücem soğanlarımı bile aldım hazırlık olarak bir sürü onu yapıcam
Benimde olumsuz olirsa sonuc oyalancak biseylet bulmam lazim cicek micek ekeym diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…