- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Oluyor canım bikaç gündür o var bugünde akıntım geldi bir ara baya bi benim normalde hep akıntım olurdu ama bu ay inofoliği kullandığımdan heralde hiç gelmemişti bugün olunca şüphe duydumbüyük ihtimalle benimde yakındır sende oldu mu akıntı falanYumurtlarken sende de hafif adet sancımsı bir batma oluyor mu
Ben de az az oldu canım yumurta akı daha tam göremedim faha çatlamadı herhalde benimdeOluyor canım bikaç gündür o var bugünde akıntım geldi bir ara baya bi benim normalde hep akıntım olurdu ama bu ay inofoliği kullandığımdan heralde hiç gelmemişti bugün olunca şüphe duydumbüyük ihtimalle benimde yakındır sende oldu mu akıntı falan
Aynen canım ondandır artık bugün çatlar yaptın mı testBen de az az oldu canım yumurta akı daha tam göremedim faha çatlamadı herhalde benimde
Sürekli 31. Gün olarak düzenliyse evet 17 18. Güne denk gelir yumurtlaman, ama belli de olmuyor dediğin gibi 1 hafta kalada yumurtlaması olan var benim öyle olduğu zamanda olmuştu çünkü o yüzden tam emin olmak için ovulasyon testi kullanabilirsin.Selamlar,
Bir şey sormak istiyorum. Daha önce hiç ovulasyon testi kullanmadım. Adetlerim 31 günde bir oluyor yumurtlamam 17. Günde oluyordur diye düşünüyordum. Böyle bir şey yok sanırım. Adetten bir hafta önce de yumurtlama olabilir mi? Ben de bu ay testten almayı düşünüyorum faydasını görüyor musunuz?
Ben şimdiye kadar adetime 1 hafta kala yumurtladığıöı bilmezdim kardeşim şok oldum kesin al kafam rahat olsunSelamlar,
Bir şey sormak istiyorum. Daha önce hiç ovulasyon testi kullanmadım. Adetlerim 31 günde bir oluyor yumurtlamam 17. Günde oluyordur diye düşünüyordum. Böyle bir şey yok sanırım. Adetten bir hafta önce de yumurtlama olabilir mi? Ben de bu ay testten almayı düşünüyorum faydasını görüyor musunuz?
Daha yapmadım yarım saate yapıp atarım canımAynen canım ondandır artık bugün çatlar yaptın mı test
Tamam canımDaha yapmadım yarım saate yapıp atarım canım
Bugün de böyle ben şokTamam canım
Ya biz de dört aydır deniyoruz yumurtlama günlerine dikkat ediyordum. Hatta bu ay kendimi hamile saniyordum bir hafta önce yumurtaliklarimda kasiklarimda ağrı oldu yerlesmeden diye düşündüm. Bugün adet oldum. Büyük hayal kırıklığı. Simdi belki de yerleşme ağrısı sandığım şey yumurtlamaydi diye düşünüyorumBen şimdiye kadar adetime 1 hafta kala yumurtladığıöı bilmezdim kardeşim şok oldum kesin al kafam rahat olsun
Evet evet kardeşim aynıııı bensin hemen sipariş et hemenYa biz de dört aydır deniyoruz yumurtlama günlerine dikkat ediyordum. Hatta bu ay kendimi hamile saniyordum bir hafta önce yumurtaliklarimda kasiklarimda ağrı oldu yerlesmeden diye düşündüm. Bugün adet oldum. Büyük hayal kırıklığı. Simdi belki de yerleşme ağrısı sandığım şey yumurtlamaydi diye düşünüyorum
Gerçekten ya her seferinde bu sefer diyoruz ama daha da koyuluyor maşallahBugün de böyle ben şok
Bence sen adet günün geçince bi gebelik testide yap canım bazıları diyor ya ovulasyon testinde de belli oluyor diye kaç gündür bu şekilde hepBugün de böyle ben şok
Siz kullanıp hamile kalabildiniz mi?Evet evet kardeşim aynıııı bensin hemen sipariş et hemen
Ya kusura bakmayın ilk defa bugün yazdım burada sizin şuan takip döneminde olduğunuzu yeni farkettim.. İnşallah hayırla sağlıkla gebe olur ve kucağınıza alırsınız bebeğinizi..Evet evet kardeşim aynıııı bensin hemen sipariş et hemen
Ben ilk kez bu ay kullanıyorum inşAllah hamile kalırsam bende fazla var size hediye ederimYa kusura bakmayın ilk defa bugün yazdım burada sizin şuan takip döneminde olduğunuzu yeni farkettim.. İnşallah hayırla sağlıkla gebe olur ve kucağınıza alırsınız bebeğinizi..
Ama bu ay ilk yumurtlamam. İnşAllah öyledir keşke öyle olsaBence sen adet günün geçince bi gebelik testide yap canım bazıları diyor ya ovulasyon testinde de belli oluyor diye kaç gündür bu şekilde hep
inşallahBen ilk kez bu ay kullanıyorum inşAllah hamile kalırsam bende fazla var size hediye ederim
Bakalım canım bekleyip görücezAma bu ay ilk yumurtlamam. İnşAllah öyledir keşke öyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?