Ovulasyon testlerim

Yumurtlarken sende de hafif adet sancımsı bir batma oluyor mu
Oluyor canım bikaç gündür o var bugünde akıntım geldi bir ara baya bi benim normalde hep akıntım olurdu ama bu ay inofoliği kullandığımdan heralde hiç gelmemişti bugün olunca şüphe duydumbüyük ihtimalle benimde yakındır sende oldu mu akıntı falan

Ben de az az oldu canım yumurta akı daha tam göremedim faha çatlamadı herhalde benimde

Selamlar,
Bir şey sormak istiyorum. Daha önce hiç ovulasyon testi kullanmadım. Adetlerim 31 günde bir oluyor yumurtlamam 17. Günde oluyordur diye düşünüyordum. Böyle bir şey yok sanırım. Adetten bir hafta önce de yumurtlama olabilir mi? Ben de bu ay testten almayı düşünüyorum faydasını görüyor musunuz?

Sürekli 31. Gün olarak düzenliyse evet 17 18. Güne denk gelir yumurtlaman, ama belli de olmuyor dediğin gibi 1 hafta kalada yumurtlaması olan var benim öyle olduğu zamanda olmuştu çünkü o yüzden tam emin olmak için ovulasyon testi kullanabilirsin.

Ben şimdiye kadar adetime 1 hafta kala yumurtladığıöı bilmezdim kardeşim şok oldum kesin al kafam rahat olsun

Ben şimdiye kadar adetime 1 hafta kala yumurtladığıöı bilmezdim kardeşim şok oldum kesin al kafam rahat olsun
Ya biz de dört aydır deniyoruz yumurtlama günlerine dikkat ediyordum. Hatta bu ay kendimi hamile saniyordum bir hafta önce yumurtaliklarimda kasiklarimda ağrı oldu yerlesmeden diye düşündüm. Bugün adet oldum. Büyük hayal kırıklığı. Simdi belki de yerleşme ağrısı sandığım şey yumurtlamaydi diye düşünüyorum

Evet evet kardeşim aynıııı bensin hemen sipariş et hemen

Ya kusura bakmayın ilk defa bugün yazdım burada sizin şuan takip döneminde olduğunuzu yeni farkettim.. İnşallah hayırla sağlıkla gebe olur ve kucağınıza alırsınız bebeğinizi..
Ben ilk kez bu ay kullanıyorum inşAllah hamile kalırsam bende fazla var size hediye ederim

Merhaba hanımlar
Benim de testlerime bakabilir misiniz?
(bu arada adetin bittiği gün 24 nisan)

Eklentiler

• 15882939476435585638915732860447.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…