Ovulasyon testlerim

Merhaba hanımlar
Benim de testlerime bakabilir misiniz?
(bu arada adetin bittiği gün 24 nisan)
Merhaba benim de testlerim böyle zamanla dağıldı mesela ben adetimin 24. Gününde yumurtlama gördüm size atayım olması gereken bu ama ben yine de test kul yapımı dedim adetim biter bitmez 2 günde bir değerlendirdim

Eklentiler

• 94F6C3D5-A866-489C-9411-D2D8C293AC26.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 50
  • F786E037-0596-4946-B7C0-8AEB7FEE0DBA.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 18565B9E-8FDC-432B-B747-985352DB7AAE.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 59
Oo cok iyi öyleyse inşallah bu ay sağlıkli bi gebe olursunuz benim bi kızım var korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamile kalmıştım ama bu kez öyle olmadı. Ovulasyon testi sipariş verdim ben de bu ay öyle deneyecegim

Merhabalar bu ay 14. Günde ovulasyonu gördüm . Değerlendirdik ve bugün reglime 3 gün var ovulasyon testi tekrar böyle görünüyor , dün erken gebelik testi yaptım negatifti . Sizce neden koyulaşma olabilir ovulasyon testinde?

Eklentiler

• 92670BA4-AE13-4C74-84D0-92A6D4245F21.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 52
Yani yumurtlamamı 28 nisan desem ne zaman çıkar sence erken gebelikte
Canım embriyonun rahme yerleşmesi 4 5 gün kadar sürüyor diye okumuştum, kanda da yerleştikten bikaç gün sonra çıkıyor idrarda daha geç ama hcg değerin yüksekse her türlü erken testtede çıkıyor benimki düşük olmasına rağmen 12 falandı çok silik olarak çıkmıştı erken gebelik testinde yine de çıkıyor yani

Tabi yine de en doğru sonuç adetten bikaç gün önce ya da sonrası deniyor tabi

Adete yakın böyle çıkıp adet olduklarını qokudum burda canım testin negatif çıktıysa adet olacak olabilirsin

Tabi yine de en doğru sonuç adetten bikaç gün önce ya da sonrası deniyor tabi
Belirtilerin ne durumda ben hala adet olmadım ya ama bence gebelik falan değil hala yumurtlamadım sanırım ondan bugün 36. Gün akıntım kesildi sadece hafif günde 1 2 kez sancım oluyor o kadar

Hamilelik belirtisi akıntı kesilirmiş ama yine de Allah bilir tabi ki
Hiç sanmıyorum canım ben zaten normalde ilaçla adet olduğum çünkü bu ay bırakınca ondan gecikti bence ınofolicte henüz etki etmedi sanırım keşke dediğin gibi olsa ama sanmam bi 10 gün daha beklicem bakalım ağrılarım artarsa eğer adet olmazsam o zaman bi test yaparım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…