Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım belirtilere hiç aldanma. geçen ay benim bütün belirtilerim vardı:göğüs ağrısı, kasıkta batmalar, mide bulantısı, halsizlik vb... ama sonuç ortada...sen teste bak...inşallah seni hamişler listesine kaydedelim...:teytey:

inşallah canım eğer ilk ayda olursa her yerde şiddetle tavsiye edicem hatta yakın arkadaşlarıma döve döve kullandırcam valla

scuba ne diyosun çok sevindim canım kan testi yaptırsan çıkar belki ay çok sevindim ovulasyon testini ne zaman yapıcan

scuba ne diyosun çok sevindim canım kan testi yaptırsan çıkar belki ay çok sevindim ovulasyon testini ne zaman yapıcan

2 saat sonra yapıcam eğer 2 gün öncesinden farklı olursa umutlanıcam yarın kanda baktırcam yoksa ölürüm merakımdan daha 6-7 gün var reglime. sırayla hepimiz seviniriz inşallah.

kızlarr günaydıınnn.
aayy gecmisi okudum daaaaaaaaaaaa.
scuba insallllllahhh cok heyecanlandımmmmm.silik cizgi cok azda olsa o koyulasior zmnla die bilorum erken oldu icin ole bgolgeliiiidir... ay insallah allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm

edacım bence belirtilere hiç takılma, hiç belirtisiz olarak da olan var, acayip belirtisi olmasına rağmen aslında hamile olmayan da var. en kesin belirti adet gecikmesi bile bazen olmayabiliyor. üstüne görme deniyormuş ona da. inşallah kanda çıkar canım

2 saat sonra yapıcam eğer 2 gün öncesinden farklı olursa umutlanıcam yarın kanda baktırcam yoksa ölürüm merakımdan daha 6-7 gün var reglime. sırayla hepimiz seviniriz inşallah.
inşaallah canımda testim yetmez diye korkuyorum inşaallah yeter ben acaba 2günde 1yapsam testi kaçırırmıyım CADIARZU

kızlarr günaydıınnn.
aayy gecmisi okudum daaaaaaaaaaaa.
scuba insallllllahhh cok heyecanlandımmmmm.silik cizgi cok azda olsa o koyulasior zmnla die bilorum erken oldu icin ole bgolgeliiiidir... ay insallah allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende nasıl heycanlandım şimdi şimdi kendime geldim. elim ayağım titredi nasıl bir heycan bu ya. canım daha o kadar erken ki. benim hissettiğim kadarıyla 17 sinde döllenme olmuş olmalı yani 7 gün falan oldu. yerleşmede 7-9 günlerde oluyor.

canım benim tek belirtim bol miktarda beyaz renkli akıntı çok fazla vajina girişi sürekli dolu duruyor. eğer oda belirtiyse tabii. offfff bir yarın olsa. yarın sabah daha kaliteli bir idrar testi yapıpmı gitsem kan vermeye. o kadar erkenki kanda bile çıkmayabilir.

scuba en iyisi kan testi bu sitede biri ismini hatırlayamadımCADIARZU normal gebelik testinde ikinci çizgiyi silik görmüş sonra pahalı testten alıp yaptığında tek çizgi çıkmış kan testi yaptırınca ortaya çıkmış yerimsenibendirek kan testi yaptır istersenkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…