- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.021
hayırlısı inşallah edacım inşallah güzel haberler verirsin bize :)))))))
scuba ne diyosun çok sevindim canım kan testi yaptırsan çıkar belki ay çok sevindim ovulasyon testini ne zaman yapıcan
ben kaçıyorum kızlar...scubacım canım. hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah:Saruboceq:
inşaallah canımda testim yetmez diye korkuyorum inşaallah yeter ben acaba 2günde 1yapsam testi kaçırırmıyım CADIARZU2 saat sonra yapıcam eğer 2 gün öncesinden farklı olursa umutlanıcam yarın kanda baktırcam yoksa ölürüm merakımdan daha 6-7 gün var reglime. sırayla hepimiz seviniriz inşallah.
kızlarr günaydıınnn.
aayy gecmisi okudum daaaaaaaaaaaa.
scuba insallllllahhh cok heyecanlandımmmmm.silik cizgi cok azda olsa o koyulasior zmnla die bilorum erken oldu icin ole bgolgeliiiidir... ay insallah allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm
edacım bence belirtilere hiç takılma, hiç belirtisiz olarak da olan var, acayip belirtisi olmasına rağmen aslında hamile olmayan da var. en kesin belirti adet gecikmesi bile bazen olmayabiliyor. üstüne görme deniyormuş ona da. inşallah kanda çıkar canım
inşaallah canımda testim yetmez diye korkuyorum inşaallah yeter ben acaba 2günde 1yapsam testi kaçırırmıyım CADIARZU
Kızlar selam scuba hadİ İnŞallah gÜzel haberler verİrsİn bİzlere canım hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?