- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.141
Kızlar ben dayanamadım bİ gebelİk testİ yaptım sİlİkte olsa Çok sİ
lİkte olsa İkİncİ Çİzgİyİ gÖrdÜm yarın sabah zaten kan verecegİm aÇıkcası Çok Ümİtlenmekte İstemİyorum sabah tekrar bİ İdrarda yaparım hayırlısı artık
ooooooooooo iyiiymişş valla ne kadar düşünceli bir eşin varmış idilcim:)
normalde erkekler unuturdu ama bu sefer sen unuttun demekkkk , bari bozuntuya vermeseydin kızzz caktırma sakın :)))
valla canımmmm sanırım 2tane hamisimiz olucak böyle giderse..
aman aman masallah bugun evlilik yıldonumunuz limoniligi falan bırakın. evlilik yıl donumunuzde kutlu olsun tatlımm.
bende iyiyim nesem yerinde burada guzel haberleri okudukca dahada yerine geliyor :))
olur olur bak aramıs adamcağız güzelce söylemiş akşama konusalım diye.
güzel güzel,sakin,sakin konusun halledin tatlımmm yerimseniben
kızlar yaaa benim sayfalar bir türlü açılmıyor ve çok geç kalıyorum yazmakta kusura bakmayın.
hoşgeldin idilcim canım benim nice mutlu seneler geçirin eşinle kocaman bir ömür boyu inşallah. bu senenizde bir de minik melek katılsın aranıza inşallaaaah.
kuzucum yazdıklarını okudum canım. inan her erkek o tarz sitelere giriyordur. bu bizleri sevmedikleri anlamına gelmiyor erkekler nedense bu tarz şeylerden hoşlanıyorlar. ben görmedim ama eşim yapmaz diyemem kesinlikle. bunu sorun yapma lütfen. hem bak eşinin kendine güveni yoktur yaşadığı sertleşme problemi yüzünden. bunun için kendi kendini denemek istiyordur bence o yüzden bakıyordur. eşin hep mi böyleydi. ya neden sordum çünkü zmaan zaman erkekler iş stresi, para kaygısı borçlar falan derken başlarına böyle şeyler gelebiliyor. geçici bir durum olabilir yani. ama eğer hep böyleyse o zaman psikoljik ve fizyolojik olarak bir muayeneden geçmesi gerekir canım.
gülaycım inşallah hamilesindir, biz de seni takip ederiz, peşinden de bizler bu güzel haberi verebiliriz inşallaaaah.
ayçacım canım benim eve gidince 2 saay içinde falan testi yapıp haber vericem. şimdi çıkıyorum kızlar hepinizi çoook öptüm
inşallah ya eşim daha 30 yaşında inşallah bir sorun yoktur hee normalde bir sorun olduğu çok açık bişi ama altta yatan bir sorun yoktur psikolojiktir benim zaten pko var bunlara çare araya araya bi hal oldum kendi çapımda birde eşim çıkmasın kaydirigubbakcemile3
insallah canım benim. bak benim eşimde 30 yasinda. biz 4aydır korunmuyoruz. sen bir dr'a git gozuk dedi bana , daha sonra bende gidip gozukurum dedi.ben gittim gozuktum bende bişi yoktu. sonra o gitti varikosel dedi dr. bekleyin dedi bebek olmamasına engel degil sayınız olmaması icin cok dusuk degil dedi hem daha 1sene olmamıs evliğinizin dedi. ama ben icim rahat etmesi acisindan olman lazim dedim esime guzelce anlattım.tamam dedi dr'da eşimde. ameliyat oldu cok sukur. simdi beklemedeyiz. yani diyeceğim şu: guzel guzel,tartısmada,kusmeden, tatlilikla konusulunca hersey oluverir. sende icini ferah tut. allah'ın izniyle birsey yoktur insallah.
kızlar yaaa benim sayfalar bir türlü açılmıyor ve çok geç kalıyorum yazmakta kusura bakmayın.
hoşgeldin idilcim canım benim nice mutlu seneler geçirin eşinle kocaman bir ömür boyu inşallah. bu senenizde bir de minik melek katılsın aranıza inşallaaaah.
kuzucum yazdıklarını okudum canım. inan her erkek o tarz sitelere giriyordur. bu bizleri sevmedikleri anlamına gelmiyor erkekler nedense bu tarz şeylerden hoşlanıyorlar. ben görmedim ama eşim yapmaz diyemem kesinlikle. bunu sorun yapma lütfen. hem bak eşinin kendine güveni yoktur yaşadığı sertleşme problemi yüzünden. bunun için kendi kendini denemek istiyordur bence o yüzden bakıyordur. eşin hep mi böyleydi. ya neden sordum çünkü zmaan zaman erkekler iş stresi, para kaygısı borçlar falan derken başlarına böyle şeyler gelebiliyor. geçici bir durum olabilir yani. ama eğer hep böyleyse o zaman psikoljik ve fizyolojik olarak bir muayeneden geçmesi gerekir canım.
gülaycım inşallah hamilesindir, biz de seni takip ederiz, peşinden de bizler bu güzel haberi verebiliriz inşallaaaah.
ayçacım canım benim eve gidince 2 saay içinde falan testi yapıp haber vericem. şimdi çıkıyorum kızlar hepinizi çoook öptüm
görüşürüz edacım. amman dikkat et kendine bebiş varsa yorma onuda kendinide :)
Kızlar ben dayanamadım bİ gebelİk testİ yaptım sİlİkte olsa Çok sİ
lİkte olsa İkİncİ Çİzgİyİ gÖrdÜm yarın sabah zaten kan verecegİm aÇıkcası Çok Ümİtlenmekte İstemİyorum sabah tekrar bİ İdrarda yaparım hayırlısı artık
valla döv beni ayçacımklava: koştura koştura gittim bankaya geç kalıcam diye hiç aklıma gelmedi kendimi kollamak. arada batma gibi sancı oluyor şimdi. büyük ihtimal ondan değildir dimi
tebrikler canım seneye bebeğin kucağında kutlarsınız inşallah.iyiyim canım aynen devam :)) haberler sizlerde bu ayyy :))en güzel haberler..
bugün evlilik yıldönümümüzzz müşş evet evet ben unuttum :kedi:
iş yerime kocaman bi çiçek geldii :1shok:
bi de hediyeee pakettidelikafadulden
ben şok aklıma da gelmiyo bugün ne diyorum bi an düşünemedimm.. rezillikkk
neyse sonra sevindim tabii aramız da biraz limoniydiii.. iyi geldii. o yüzden bugün neşem yerinde maşallah canımm .. sen napıyosunn?
ooo tam sopalıksın valla hehklava: klava:
dikkat etsene kuzum ya nolur nolmazlmaz:
yerleşmeye calisiyordur belki bebişin cnmmm.
canlarım geldim ben.
gelirken nooldu bakın ben metrobüse binerken arkamdan biri ittikendimi kastım düşmemek için o an karnıma bir ağrı saplandı midem bulandı acıdan. neyse bir 5 dk falan sürüp geçti. o an acaba dedim ama sonra psikolojik dedim, daha çift çizgi bile görmemişken benimki hayal ama psikolojimiz nasıl etkileniyor işte:)))
edacım dikkat etsene sen kendine bak ayçadan sonra bir de benden dayak yemeeee aaaaaaaaaklava:
kuzucum bence sadece psikolojiktir. sen de fark ettiğin ve bu konuyu konuşmak istediğin için iyice gerilip sorun yaşıyordur. biraz özel olacak ama ilişkide çok zevk aldığını ve ne kadar iyi olduğunu falan ima etsen biraz kendine güveni gelir. bir dene canım :)
hoş geldin handecim nasılsın? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?