Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tebrik ederim canım. ovulasyondan kaç gün sonra test yaptın?

sorma ilk defa oldu böylee valla ben hediye falan alamadımmm napalım bu defaböle olsun :)) kızmamk gerek miş demek ki unutuyolar diyee..
aman maşşallahh hamişlerr artsınn neşemiz hiç kaçmasınn

kızlar yaaa benim sayfalar bir türlü açılmıyor ve çok geç kalıyorum yazmakta kusura bakmayın.

hoşgeldin idilcim canım benim nice mutlu seneler geçirin eşinle kocaman bir ömür boyu inşallah. bu senenizde bir de minik melek katılsın aranıza inşallaaaah.

kuzucum yazdıklarını okudum canım. inan her erkek o tarz sitelere giriyordur. bu bizleri sevmedikleri anlamına gelmiyor erkekler nedense bu tarz şeylerden hoşlanıyorlar. ben görmedim ama eşim yapmaz diyemem kesinlikle. bunu sorun yapma lütfen. hem bak eşinin kendine güveni yoktur yaşadığı sertleşme problemi yüzünden. bunun için kendi kendini denemek istiyordur bence o yüzden bakıyordur. eşin hep mi böyleydi. ya neden sordum çünkü zmaan zaman erkekler iş stresi, para kaygısı borçlar falan derken başlarına böyle şeyler gelebiliyor. geçici bir durum olabilir yani. ama eğer hep böyleyse o zaman psikoljik ve fizyolojik olarak bir muayeneden geçmesi gerekir canım.

gülaycım inşallah hamilesindir, biz de seni takip ederiz, peşinden de bizler bu güzel haberi verebiliriz inşallaaaah.

ayçacım canım benim eve gidince 2 saay içinde falan testi yapıp haber vericem. şimdi çıkıyorum kızlar hepinizi çoook öptüm

olur olur bak aramıs adamcağız güzelce söylemiş akşama konusalım diye.
güzel güzel,sakin,sakin konusun halledin tatlımmm yerimseniben

inşallah ya eşim daha 30 yaşında inşallah bir sorun yoktur hee normalde bir sorun olduğu çok açık bişi ama altta yatan bir sorun yoktur psikolojiktir benim zaten pko var bunlara çare araya araya bi hal oldum kendi çapımda birde eşim çıkmasın kaydirigubbakcemile3

aminnn idilcimm..
tamam handecim gorusuruz şekerim optum sende dikkat et kendine belkim bebiş vardır karnındaa :)))
bekliyorum aksam .

saol bitanemm aminnn inşallah bi meleğim olıur :)

insallah canım benim. bak benim eşimde 30 yasinda. biz 4aydır korunmuyoruz. sen bir dr'a git gozuk dedi bana , daha sonra bende gidip gozukurum dedi.ben gittim gozuktum bende bişi yoktu. sonra o gitti varikosel dedi dr. bekleyin dedi bebek olmamasına engel degil sayınız olmaması icin cok dusuk degil dedi hem daha 1sene olmamıs evliğinizin dedi. ama ben icim rahat etmesi acisindan olman lazim dedim esime guzelce anlattım.tamam dedi dr'da eşimde. ameliyat oldu cok sukur. simdi beklemedeyiz. yani diyeceğim şu: guzel guzel,tartısmada,kusmeden, tatlilikla konusulunca hersey oluverir. sende icini ferah tut. allah'ın izniyle birsey yoktur insallah.

haklısın eşimde sperm testlerini filan yaptırmıştı tek bir sözümle ama bu erkeklere bir erkeklik sorunu gibi geliyor nedense neyse ama allahımın izniyle çözeriz inşallah eşim çok sinrli bazen bu konuları konuşurken ne kadarda dikkat etsem bişilere sinrlenebiliyor o yüzden korkuyorum çok dikkatli olmam lazım

canımcığım sorunumla ilgilendiğin için teşekkür ederim ben eskiden kayınvalidemle oturuyordum sonra ayrıldık geçen sene temmuz ayında o zaman bu evi tuttuk ve ev çok güzel temiz di ama hep kağıttı duvarler rengi yeşildi ve ben eşyalarım kırmızı krem diye krem rengi boya olmasını istedim o aralarda kayınvalidem inşaat halindeki evini yaptırıyordu eşim gündüz işte akşam inşaatta ve gece belki sabahlara kadarda bizim evde kağıtları sökmekle uğraşıyordu ki annemleerde yardım ediyordu ama yinede çalışıyordu işte kendi işide ağır sanayi tüpü oksijen tüpü filan satıyolar ve bazılarını sırtında taşıyor kendi işleri yani abilerinin yanında aslında işçi gibi çalışıyor snra kayınvalidemle anlaşamıyordum kaç kere bu yüzden boşanmanın eşiğinden döndük filan stres filan derken eskiden varmıydı bilmiyorum ama bazı kadınlar bir gecede 2 sefer olduğunu fazla olduğunu bile söylerler eltim 37 eşi 40 yaşında onlar bile düşün çoğu zaman 2- 3 diyor ben evliliğimden bu yana hatırlamıyorum eskiden kayınvalidemle oturduğum zamanlardada oluyordu ama zaman zaman ben işte bu bitkisel ilacı benden gizli kullandığı için hep bilemiyorum ki hepmi vardı bende araştırdığım kadarı ile stresten filan kaynaklanabilir geçici olabilir ama sanırım bu geçici değil

görüşürüz edacım. amman dikkat et kendine bebiş varsa yorma onuda kendinide :)

valla döv beni ayçacım klava: koştura koştura gittim bankaya geç kalıcam diye hiç aklıma gelmedi kendimi kollamak. arada batma gibi sancı oluyor şimdi. büyük ihtimal ondan değildir dimi

canım hep aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz. inşallah güzel haberlerle döneriz.

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - / 14.08.2009 / silik çizgi
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı ve 19/08/20/08/2009 kızardı :teytey:
4.İronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :teytey:
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı
6.Scuba / / 15.08.2009 kızardıı :teytey:
7.Gülay /10.08.2009 / 18.08.2009 / kızardı :teytey:
8.kuzunaz / ...../......./kızarmaya baaşladı
9.loneliness / 16.08.2009 / kızardı :teytey:
10.bumera /20.08.2008/ kızarmaya başladı

HAMİŞLERİMİZZZ
1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:

kızLar listeyi güncelliyim dedim. Listede olmayan arkadaslar varsa yazarlarsa tarihleri onlarıda ekleriz.

valla döv beni ayçacım klava: koştura koştura gittim bankaya geç kalıcam diye hiç aklıma gelmedi kendimi kollamak. arada batma gibi sancı oluyor şimdi. büyük ihtimal ondan değildir dimi

ooo tam sopalıksın valla heh klava: klava:
dikkat etsene kuzum ya nolur nolmaz lmaz:
yerleşmeye calisiyordur belki bebişin cnmmm.

tebrikler canım seneye bebeğin kucağında kutlarsınız inşallah.
ooo tam sopalıksın valla heh klava: klava:
dikkat etsene kuzum ya nolur nolmaz lmaz:
yerleşmeye calisiyordur belki bebişin cnmmm.

valla haklısın canım ayın 2. yarısında dikkatli olmak lazım bu hepimiz için geçerli.

kızlar resmini çektim ama gözükmüyor zaten gölge gibi bişey

canlarım geldim ben.

gelirken nooldu bakın ben metrobüse binerken arkamdan biri itti kendimi kastım düşmemek için o an karnıma bir ağrı saplandı midem bulandı acıdan. neyse bir 5 dk falan sürüp geçti. o an acaba dedim ama sonra psikolojik dedim, daha çift çizgi bile görmemişken benimki hayal ama psikolojimiz nasıl etkileniyor işte:)))

edacım dikkat etsene sen kendine bak ayçadan sonra bir de benden dayak yemeeee aaaaaaaaa klava:

kuzucum bence sadece psikolojiktir. sen de fark ettiğin ve bu konuyu konuşmak istediğin için iyice gerilip sorun yaşıyordur. biraz özel olacak ama ilişkide çok zevk aldığını ve ne kadar iyi olduğunu falan ima etsen biraz kendine güveni gelir. bir dene canım :)

Hosgeldin handecimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
öyle söylemeeee belki de var bebişinnn olur mu olur kuzuucumm:)
e hadi test yaptın mı ?

hoş geldin handecim nasılsın? opuyorumnanaktan

ayçam canım benim eve gelir gelmez wc ye zor koştum. sadece 1 saatlik tuvaletimdi o yüzden yapmadım. şimdi en azından 2 saat beklerim dedim. 9 gibi yapıcam inşallah. bu arada sizin testlerden sipariş vermiştim ya gelmiş. eşimin iş adresini vermiştim eşim de bu hafta izinli ama sağolsun arkadaşı getirdi evin yakınına. şimdi onu almaya gitti eşim. onunla yapayım diyorum uğur getirsin inşallah :)))))))))

tamam canım öyle yaparsınn :)
inşallah ugur getirir hadi bakalmm:)
kızlar neyse ben gidiyorum iftar saati geldi sayılır.
öptüm sizleri,iftardan sonra gelebilirsem gelirim. mckks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…