Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hadi bakalım kızlar inşallah üst sıradakiler en kısa zmanda alt sıradaki hamiş bölümünde yer alırlar :Saruboceq::Saruboceq:

UMUTLU LıSTEMıZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - mola verdii
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı ve 19/08/20/08/2009 kızardı
4.ıronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı
6.Scuba / / 15.08.2009 kızardıı
7.Gülay /10.08.2009 / 18.08.2009 / kızardı
8.kuzunaz / ...../......./kızarmaya baaşladı
9.loneliness / 16.08.2009 / kızardı
10.bumera /20.08.2008/ kızarmaya başladı

HAMıŞLERıMıZZZ
1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:

kendimi geçici olark servis dışı bıraktım kızlarrr

canım bekledigim adet tarihim 29 yada 30 da olmam gerek yarın ortaya çıkar inşallah ne var ne yok

hayırlısı artık canım batmaların sanırım saniyelik olması lazım böyle iyne yada bıçak saplanıyor gibi dimi yumurtalıklarına dogru yanılıyormuyum canım

benim 2 gün batmam oldu ilki bıcak saplanır gibi ağrı ama hemen geçiyordu ertesi günde böyle içime minik kesik atar gibi ağrı değilde daha çok acı gibiydi. genel değil noktasal bir ağrı gibi benim solda oldu. dediğin gibi saniyeliktiler. nasıl olması gerk bilmiyorum ama benimkiler böyleydi canım. seninki nasıl tarif edebilirmisin.

canım benimki karın bölgesinde yumurtalıklara dogru saniyelik hani göster deseler şurası diyemem okadar saniyelik

selam kızlaaaar.

kiticim hoşgeldin canım görüşemedik nasılsın :)))

bu arada hemen söyliyim kızlar sizin testlerden alıp yaptım biraz önce ikinci çizginin ç si yok ben yumurtladım herhalde çifti göremeden ya da yumurtlamıyorum

evet canım belki biraz erken ama böylede olmuyor ben sabah idrar tahlilide yapacagım evde çünki kan testinin sonucunu ertesi gün verirler çok sabırsızlanıyorum hakkımızda hayırlısı artık

ne diyordun ertesi günmü çatlarım o zamana kadar. hem 2 güne zaten belirginleşmezmi. bende sabah yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak.

belkide kaçırdın canım ama çalışmıştın nasılsa için rahat olsun. yinede devam et testlere belki vardır daha için rahat olur canım.

amaaaan ne biliyim edacım birbirine en yakın çizgiler 16. günde olmuştu. o günlerde de 4 gün üst üste çalışmıştık. tuttuğunu sanmıyorum içimde öyle his yok ama kısmet işte. gülay ve senin güzel haberlerinizi alalım da bize de umut olsun canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…