Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet canım belki biraz erken ama böylede olmuyor ben sabah idrar tahlilide yapacagım evde çünki kan testinin sonucunu ertesi gün verirler çok sabırsızlanıyorum hakkımızda hayırlısı artık

kan testinin sonucunu bir kac saat sonra veririler canım sabah erken gidersen en gec ögleden sonra alırsın sonucu opuyorumnanaktan inşallah hamişsinizdir canım dualarım sizlerle :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba canım hosbuldum canım sen yarın sabahtan itibaren ates ölcumude yap ondan anlarız benimde yumurtam catlamadı daha atesim cok dusuk normalde artıs olurdu yumurtlamadan sonra belkide yumurtlamadım bile onuda bilmiyorum bakalım yarın atesim kac olacak :sm_confused:

canım sen ovulasyon testini kacıncı gun yapmaya baslamıstın bugun kacıncı gunundesin adetinin?

canım benim ateşim oynaktır çok. kardeşimin de öyle ırsi bişi herhalde. anında oynar 36.5-37 arası değişir hep.ateş ölçümüne girişmedim ben o yüzden. yanıltıcı olur bende diye.

testi adetimin 9. gününde yapmaya başladım. düne kadar oldukça belirgin renk vardı. en yakın renkler 15 ve 16. günlerde oldu. ama ben 4 saat sıvı almama ve wc ye gitmeme kuralına hiç uyamadım ne yazık ki.

bu arada bugün 20. gündeyim canım yazmayı unutmuşum :)

bence canım sen fazla sıvı tukettigin iicin net sonuc alamadık testlerden en yakın 15 ve 16.gunler diyorsun bugunde hic cıkmadıysa demekki sen yumurtladın o gunlerde canım calısma olmustu dimi o gunlerde ?

kızlaaar ben geçen hafta pazartesi çift çizgiyi görmüştüm. ne dersiniz yarın ben de bir gebelik testi yapsam mı ki?:uhm:

evet canikom çalışmıştık 4 gün üstüste. sanırım 14-15-16 ve 17 günler çalıştık hep yanlış hatırlamıyorsam. dediğin gibi sanırım sıvı tüketimi ve tuvalet tutamama yüzünden kaçırdık biz. kitican herşey kısmet canım bakarsın bir sürpriz yaparız biz de kaydirigubbakcemile5

kızlaaar ben geçen hafta pazartesi çift çizgiyi görmüştüm. ne dersiniz yarın ben de bir gebelik testi yapsam mı ki?:uhm:

bir kac gun daha bekle canım ya erken oldugu icin cıkmayabilir durduk yere moralin bozulmasın opuyorumnanaktan inşallah hamişsindir sende :Saruboceq::Saruboceq:

o gunlerde calıstıgın icin birsey canım kacırmıs olmuyorsunopuyorumnanaktan inşallah seninde guzel haberini alırız 10 gun sonra:Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktan

canlarım ben çıkıyorum dikkat edin kendinize.

kitican yarın gel de konuşalım biraz özlettin sen kendini canım...

edacım ve gülaycım inşallah yarın hayırlı haberlerinizi alırız canlarım dularım sizlerle.

ayçam, idilcim, ironikcim, kuzucuk ve diğer arkadaşlar hepinizi çook öptüm iyi geceleeer opuyorumnanaktan

amin canım inşallaaaah :Saruboceq: hepimizin haberlerini alırız teker teker hatta üçer beşer kaydirigubbakcemile3

kızlar hayırlı akşamlar giremiyorum bir süredir varmı bir güzel bir gelişme son hafta içerisinde ?

merhaba canım bugun guzel iki haber var gulay ve scuba gebelik testinde 2. cizgiyi silikte olsa gordular yarın kan testi yaptıracaklar opuyorumnanaktan

tamam canım iyigeceler öpuyorum seni opuyorumnanaktanŞeniz
amin canım inşallaaaah :Saruboceq: hepimizin haberlerini alırız teker teker hatta üçer beşer kaydirigubbakcemile3

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

Harika bir haber bu dilerim kan testinde değerleri çokkk yüksek çıkar :Saruboceq:

Kızlar ben geldim ama hepiniz gitmişsiniz sanırım.
hande cnm demekki yumurtladın sen. allahtan degerlendirdin o günleri.için rahat olsun tatlımm..
eda ve gülay cnm hayırlı haberlerinizi bekliyoruz yarın. insallah vardır bebişler :)
öptüm sizleri. iyi geceler yarın gorusuruz.

Harika bir haber bu dilerim kan testinde değerleri çokkk yüksek çıkar :Saruboceq:

sağol canım ama ben üksek bir değer bekliyemiyorum sınıra çok yakın bir değer çıkar varsa bile çünkü anca 7-8 günlük olabilir. ama çıksında sonra yükselir inşallah. hepimizin kucakları dolsun.

pcyi eşime bırakmam gerekti kızlar. bu geceyi nasıl sabah edicem bilmem offf keşke hiç test yapmasamıydım. ne kadar sabırsızım ben ya hiç sevmiyorum bu huyumu klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…