- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.181
evet canım belki biraz erken ama böylede olmuyor ben sabah idrar tahlilide yapacagım evde çünki kan testinin sonucunu ertesi gün verirler çok sabırsızlanıyorum hakkımızda hayırlısı artık
selam kızlaaaar.
kiticim hoşgeldin canım görüşemedik nasılsın :)))
bu arada hemen söyliyim kızlar sizin testlerden alıp yaptım biraz önce ikinci çizginin ç si yokben yumurtladım herhalde çifti göremeden ya da yumurtlamıyorum
canım benim ateşim oynaktır çok. kardeşimin de öyle ırsi bişi herhalde. anında oynar 36.5-37 arası değişir hep.ateş ölçümüne girişmedim ben o yüzden. yanıltıcı olur bende diye.
testi adetimin 9. gününde yapmaya başladım. düne kadar oldukça belirgin renk vardı. en yakın renkler 15 ve 16. günlerde oldu. ama ben 4 saat sıvı almama ve wc ye gitmeme kuralına hiç uyamadım ne yazık ki.
bu arada bugün 20. gündeyim canım yazmayı unutmuşum :)
kızlaaar ben geçen hafta pazartesi çift çizgiyi görmüştüm. ne dersiniz yarın ben de bir gebelik testi yapsam mı ki?:uhm:
evet canikom çalışmıştık 4 gün üstüste. sanırım 14-15-16 ve 17 günler çalıştık hep yanlış hatırlamıyorsam. dediğin gibi sanırım sıvı tüketimi ve tuvalet tutamama yüzünden kaçırdık biz. kitican herşey kısmet canım bakarsın bir sürpriz yaparız biz de kaydirigubbakcemile5
bir kac gun daha bekle canım ya erken oldugu icin cıkmayabilir durduk yere moralin bozulmasın opuyorumnanaktan inşallah hamişsindir sende :Saruboceq::Saruboceq:
o gunlerde calıstıgın icin birsey canım kacırmıs olmuyorsunopuyorumnanaktan inşallah seninde guzel haberini alırız 10 gun sonra:Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktan
kızlar hayırlı akşamlar giremiyorum bir süredir varmı bir güzel bir gelişme son hafta içerisinde ?
canlarım ben çıkıyorum dikkat edin kendinize.
kitican yarın gel de konuşalım biraz özlettin sen kendini canım...
edacım ve gülaycım inşallah yarın hayırlı haberlerinizi alırız canlarım dularım sizlerle.
ayçam, idilcim, ironikcim, kuzucuk ve diğer arkadaşlar hepinizi çook öptüm iyi geceleeer opuyorumnanaktan
amin canım inşallaaaah :Saruboceq: hepimizin haberlerini alırız teker teker hatta üçer beşer kaydirigubbakcemile3
merhaba canım bugun guzel iki haber var gulay ve scuba gebelik testinde 2. cizgiyi silikte olsa gordular yarın kan testi yaptıracaklar opuyorumnanaktan
tamam canım iyigeceler öpuyorum seni opuyorumnanaktanŞeniz
inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:
Harika bir haber bu dilerim kan testinde değerleri çokkk yüksek çıkar :Saruboceq:
hosbulduk canım.
nasılsın ?:)
Harika bir haber bu dilerim kan testinde değerleri çokkk yüksek çıkar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?