Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım benimde ovulasyon döneminde ve ondan bir hafta geçene kadar öyle karnım kasıklarım belim ağrıdıki sandım adet olacam ama şimdi geçti tüm ağrılar.

canımm yanıt verdiğin için teşekkürler:)) Benim de ağrılarım halen ara sıra devam dün de ağırdı . Bir de benim her ay yumurtlamayla birlikte gögüslerim şişerdi bu ay henüz yeni yeni ağırmaya başladı. Bu aydan umutlu olmak istiyorum inşallah biz de senin gibi Cancer'la beraber çift çizgiiy görürürüz aslında kendimden çok ondan ümitliyim:)))kaydirigubbakcemile2

Günaydınlar size müjdem var hamileyimmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
akşam tekrar yaptım test ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın arkadaslar size bi sorum var
ben ovulasyon testini 10 . gün yaptım test gecersiz cıktı 11.gün yapmadım
12.gün 13.gün 14.gün 15.gün hep negatif tek çizgi çıktı
ama 14.gün bende beyaz parlak yapışkan bi akıntı vardı fakat test negatif
acaba test mi hatalı yoksa bende yumurtlama olmadımı
test galenik marka ve hiç hatalı sonuç alan oldumu

Canım o markayı hiç bilmiyorum ama bildiklerimi sana aktarayım. Sıvı almaman çok önemli test yapmadan önce en az 2 saat hiç sıvı almıcan ve tuvalete gitmicen. Ayrıca benim akıntım bir gün değil 4-5 gün sürüyor yani o gün farkına varmışsındır akıntının fakat daha sonraki günler varmayabilirsin ve o akıntının devamındaki günlerin birinde yumurtlama olmuş olabilir. Ben her ay silik görürdüm. Bu ay akıntımın son günü tam belirgin iki çizgiyi gördüm. Bunlara dikkat edersen bir daha ki ay pozitifi görürsün inşallah

cidden mi kız ay heveslendim şimdi :CüvCüv: inşallahh canımm ikimizde kalalım hamile çok güzel olur :lepi: bugün cuma vaktii allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh :Saruboceq:

sağol canım ilk teste hiç çizgi çıkmadı öyle olunca gecersiz oluyomus
belki hatalı bi seridir akşam 7 civarı yapıyodum testi 2 saat öncesinden sıvı almayı bırakıyodum ve 2 saat öncesindede tuvalete giriyodum içinde sabah 11 ve aksam 8 arası yapın yazıyodu bi kan hastalığı yüzünden gecen yıl ekim ayında doktor
ultrasonda yumurtamı görmüştü ama o zamanlar ben korunuyodum
yani yumurtam vardı
hatta su andada akıntım var acaba bu testlerde en kaliteli güvenilir marka hangisi

canım galiba en iyisi clear blue ben digital olanından aldım çünkü bu çizgilerden doğru düzgün anlamadım ama digitalde 7 tane çıkıyor içinden oyüzden hemn bu ucuz çizgi çıkaranlardan aldım 2.çizgi çıktığı gün eğer anlamadıysam bide digitalle yapıyorum gülen yüz gösteriyor ozaman tamam diyorum yumurtlama günüm .şuan indirimde 44 liraya gördüm nette özelden yollarım istersen benim alıdığım yeri

sevinirim canım ama digital olanlarda 1 aylık kullanım dimi
yani bi dahaki ay yine yenisi alınıyo
ben galenik marka aldım tek çizgi bile silik çıkıyodu çizginin altındaki pembe
fonda koyuydu bide çizgi silik zor anlıyodum
en sonunda dün sinir oldum teste elimle bastırdım 2 .çizgi cıktı ama oda çok silikti

wondfo marka aldım ben ondada sorun yaşamadım 22 tanesi 25 lira bide 2adet gebelik testi vardı.digitalide 2ay kullandım

Merhaba arkadaşlar ben de ovulasyon testi kullanıyorum ama tükürükle yapılan. ( focus baby star) ben memnun sayılırım tabi ne kadar kesin sonuç veriyor onu bilmiyorum.Diğerlerine göre daha ekonomik ama görüntüyü net almam için baya bir süre tükürüğün kurumasını bekliyorum.bu testi kullanıp memnun olan var mı?

kızlar bende gg den aldım 17 tane ovulasyon 5 tane de gebelik testi vardı.20 ytl hemde tavsiye ederim yumurtlama günümü tespit ettim yani.....

cidden mi kız ay heveslendim şimdi :CüvCüv: inşallahh canımm ikimizde kalalım hamile çok güzel olur :lepi: bugün cuma vaktii allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh :Saruboceq:

canım bence sen bu ay 2 kez yumurtladın:) eh bir keresinde olmadıysa öbüründe olmuştur herhalde:)))) O yüzden senden daha çok ümitliyim. Ben de bir kaç aydır test yapmama rağmen hiç geçen cuma ki gibi kopkoyu iki çizgi görmemiştim biraz o yüzden ümitliyim:) Ama benim bir kere senin ikiiii tutacak inşallah kaydirigubbakcemile5

slm hanımlar,bende geçen ay iki tanae yumurtamoldu,birisi 34sn büyüklüğüne ulaşmıştı,öteki 24 sn büyüklüğündeydi,dr um bana 34 sn olanyumurtanın erken olduğunu ve işe yaramayacağını söyledi...:1no2: çok üzüldüm tabi yumurtanın büyük olan tarafımda kist oluştu,bakalım bugün yine dr a gicem adetle atabilmişimdir inş..:Saruboceq:..

ah canım geçmiş olsun gülüm inşallah atmışsındır canım

delikafadulden ay o zaman ben deliririmmm sanada benden hediyeee kaydirigubbakcemile5
meryem suresinin mucizesi olduğuna inanıyorum ben rabbim büyük :Saruboceq: yılmadan dua edersek bizede göndercek meleğinden inşallah:1hug:

kızlar 30.günüm ve regl olmadım ovulasyon testim ekteki gibi ??

Eklentiler

• $Görüntü069.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 630
15. gün yapmadınmı canım devam et yapmaya
hergün aynı saatte yap sıvı alma idrarını tut

kızlar 30.günüm ve regl olmadım ovulasyon testim ekteki gibi ??

:bbo: :bbo: canım benim kafam baya karıştı hayır olsun inşallah diyorum:Saruboceq:
ben en son 21. gün yaptım ve bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…