- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
ben test yaptım kızlar negatifti benden geçti die düşünüyorum..3 saat sonra test geçersizdir dimi ancak ozaman çoook hafif silik bişi vardı.
canımmm sabah beri giriyorum senden birhaber çıkar diye:)) bak benim yengeç hislerim yanılmadı inşallah:))) canım inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sonuna kadar götürürsün allah'ın izniyle:)) Daha hayırlı haberlerini bekliyorum:)))
Canım Allah inşallah kucağına almayı da nasip eder inşallah:) Ben de az önce tuvalete gittim çok az açık kahve leke gelmiş. Henüz adet olamam çünkü daha YSG 12 deyim. Şaşırdım kaldım. Zaten hiç bitmeyen karın ağrılarım vardı buraya da yazmıştım. Bir de Adetimin 15. günü ara kanama gibi bişey yaşadım ama bu onun gibi değil. Azcık gelmiş şimdi tuvavelete gittiğimde hiç bişey yok.Acaba bebiş olabilir mi diye düşünüyorum normlade YS 17 gün falan olur adetim.Başıma hiç böyle bişey gelmedi. Acaba test yapsam yarın sabah varsa çıkar mı?
bende yengeçim kaydirigubbakcemile3 168,20 çıktı kan testimde daha çok minik kese falan yok delikafadulden darısı sana ve tüm isteyen kızlaraa inşallah meryem suresi okuyun kızlar mutlaka..
canım okadar çok sevindim ki. Nazar değmesin inşallah.Allah tamamına erdirsin. bende geçen ay ovulasyon testini denemiştim olmamıştı. inşallah bu ay olur. kendine dikkat et.
sağol canım inşallah allah korusunn.. benimde ikinci ayımdı bu ovulasyon testinde darısı başınaaa a.s.
kızlar bende gg dan sipariş verdım ovülasyon testini tane ile aldım ben 7 tane yeter galıba nasıl sizce güvenılırmıdır?
clear blue mu sipariş verdin cnm tavsiye ederim kullandım bende
yok cnm markasını bilmıyorum ama clea blue diil benımkının tanesi 1 tl 7 tane aldım deneme amaçlı.. senın dediğin 112 tl falan birazcık pahalı :)
anladım cnm o 1 liralıklardanda kullandım ben çizgi koyulaşır koyulaşmaz çalış cnm bide ateş ölçmeyide bırakma. benim dediğim enson 40 liraya vardı nette.. değişio fiyatlar.güle güle kullan cnm..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?