Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aynen canım ya fena alıştım ben de yatmaya. bir de hata yaptım. tüm arkadaşlara çocuk çalışmalarına başladığımız söylemiştim. şimdi herkes soracak. bende yok bişey. ne cevap vericem bilemiyorum. ne bileyim hep ilk ayda olur sanıyordum. çok pişmanım.

aynı durum bende de var canım. geçen yıl artık çocuk düşünüyorum dedim. hala tık yok.
branş ne canım?

yok canım gitmedim dr a. burda da konuşmuştuk bu ay denemeye karar verdik. dedik ki 3 ay deneriz olmazsa testler için gideriz ama olursa ilk dr muayenemize kese görmek için gideriz. inşallah kese görmeye gideriz :Saruboceq:

haklısın canım tekrar başlıyorum akşamları içersem olur herhalde. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah Allah dualarımızı kabul etsin şu mubarek günlerde :Saruboceq:

yaa aynı dert bende de var ben de söylemiştim çalışmalara başlıyoruz diye şimdi çok zor bi durum olucak 1 eylülde :umursamaz: ben de ilk 3 ayda olur sanmıştım kaydirigubbakcemile3 öğretmeniz ya önümüzdeki nisan da falan doğsa süper olur diodum..şimdi millete ne desem acaba diyorum CADIARZU

canlarım 3 ünüz için de söylüyorum bu kimseyi ilgilendirmez. ha çok yakın birileri birşey sorarsa şu yazı da atlatalım da öyle deneyelim dedik dersiniz. kime ne Allah aşkına, bir de bunlara takılıp kendinizi sıkmayın e mi şekerler opuyorumnanaktan

demek ki bütün bayan öğretmenler nisanda doğum yapmayı istiyordu. aynen benimde planım buydu ama olmadı işte...:1no2:neyse hayırlısı olsun diyelim inşallah

ay doğru diyorsun! zaten bizim derdimiz bize yetiyor bi de millete dert anlat.. şimdilik yok deriz olur biteeer.. sıkamıycam tatlı canımı zemuszemus

benim gibi çokmuş:) kızlar bırakın eşimde sorun çıktı. biz ilk ay olmayınca eşim de doktora gitti. çünkü çok bekliyorduk. şok olduk. doktordan sonra bir daha şok olduk. sperm sayısı az. ilk doktor direk tüp bebek dedi, vakit kaybetmeyin dedi. 2-3 doktora daha gittik. bir tanesi varikosel, ameliyat demişti. ama en son bir profa gittik, ameliyatlık bişey yoki sayı kendiliğinden düşük dedi. destekleyici ilaçlar verdi. 3-4 ay kullanın tekrar sayıma gelin dedi. ondan sonra karar vereceğiz dedi. ama normal her an olabilir dedi. zaten bu işi bir tanesi yapıyor. ben de bol bol dua ediyorum. eşim de ilçalrını kullanıyor ve keçi boynuzu kürü yapıyoruz. son ay da bu preseedi denedim ama umudum yok. çok dertliyim işte böyle.

demek ki bütün bayan öğretmenler nisanda doğum yapmayı istiyordu. aynen benimde planım buydu ama olmadı işte...:1no2:neyse hayırlısı olsun diyelim inşallah

canım valla doğal yoldan olsun da ay hesabını çoktan bıraktık. kısmet dedğilmiş.şimdi yeterki normal yoldan olsun diye dua ediyoruz.

haklısın bebişim...ben yaz tatili boyunca sinirimden ağladım...bir ara sakinleştirici kullanmayı bile düşündüm. inanın o kadar kötüydüm ki.anlatayım:
efendim benim çoook yakın bir arkadaşım vardı. beraber evlendik. konuşuyoruz artık zamanı falan diye. bu daha denemelere başlamadan soğan kürü incir kürü falan kullanalım. diyo saçmamalama daha denemedik niye durduk yerde kullanalım diye teskin etmeye çalışıyorum. ama onun eşi doktora yaptı için bebek istemiyordu. bu hergün bana telefon açıyo ben çocuk istiyorum diye zır zır ağlıyor falan. ben de elimden geldiğince sakinleştirmeye çalışıyor. neyse eşi bununısrarlarına dayanamamış. nasılsa hemen olmuyor diye bir sefer korunmamış. bizimki hamile ama benimle nasıl konuşuyor." canım sana üzülme diye söylemeecektim. hani sen benden önce başladın ya. sakın sterss yapma. ama herşeyden önce hayırlısı. SENİNLE BİR DAHA BEBEK KONUSUNU KONUŞMAYACAĞIM. SEN OLUNCA BANA SÖYLERSİN" bu nedir ya...bu konuşma olduğunuda ben 4 aydır falan deniyordum. inanın hiiiiç takmıyordum .zamanı gelmemiş henüz diye. yenim edeirm dünyaaam karardı. sanki benim yıllardır bebeğim olmuyor, hiç umut ymuş gibi konuştu. yaz boyunca sinirden ağladım. ama ben ağladığımla kaldım.

canım folbiolun dojazı yüksek olduğu için yarım kullanabilirsin opuyorumnanaktan

canlarım herşeyin hayırlısı kimsenin dediğini takmayın. kime ne, laf yapacaklar ya yer arıyorlar kızıyorum öyle tiplere :asigim:

lonely canım sen de sorun etme kendine. Allahın izniyle olur bak prof da güzel konuşmuş zaten. Allah isteyen herkese versin inşallah...

canım valla doğal yoldan olsun da ay hesabını çoktan bıraktık. kısmet dedğilmiş.şimdi yeterki normal yoldan olsun diye dua ediyoruz.

canım benim de sııkıntım aynı ben 5 senedir uğraş veriyorum aşılama ve tüp bebek denedik ama kısmet olmayınca olmuyo.. özel olmazsa sayınız ne kadar.. bizimsayımızda 5 milyon civarı idi acil tüp dediler bekledik omadı ama bu arada da boş durmadık çinko hapı, antioksidan,L arginin ve e vitamini kullandık. havuş suyu sıktım sürekli..bi de bi macun bulduk 3 ay mayalanan değişik bişe artık hangisinin etkisi bilemiyorujm ama şuan 29 milyona kadar çıktı sayımız. eğer faydası olursa ne mutlu..bildiklerimi aktarıyım dedim. allah yardımcın olsun.

takmamaya çalış canım var böyle patavatsızlar. ben de bir yıl erteledik diycem. sen de öyle de. ta ki bebeğimin kalp atışlarını duycam o zaman duyurcam hamile olduğumu inşallah yakın zamanda. kafan rahat olur. bul bir sebep kafadan at olmazsa. bir yıl erteledik de canım.
doktoar falan gittiniz mi her ikiniz de?bir sorun varsa baştan bilmek iyi olur.bizim var mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…