- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.441
iyiyim canım, evde otur otur canım sıkılıyo...hoş haftaya öyle bir durum olmayacak malum bizim okullar açılıyor.ama tatil bayağı uzun geldi bana..
bu arada gülay bacımız negatifmiş herhalde. sağlık olsun inşallah...
sen testleri yapmaya devam ediyorsun de mi?
aynen canım ya fena alıştım ben de yatmaya. bir de hata yaptım. tüm arkadaşlara çocuk çalışmalarına başladığımız söylemiştim. şimdi herkes soracak. bende yok bişey. ne cevap vericem bilemiyorum. ne bileyim hep ilk ayda olur sanıyordum. çok pişmanım.
canım hamilelikten 3 ay önce folik asit almak lazım. bebeğin sinir gelişimi için çok önemli sakın ihmal etme...ben hamile kalmaya karar verdiğim zaman doktora gittim test falan yaptırdım. iyi oldu. mesela bende demir eksikliği vardı. ilaç kullanmaya başladım. sen doktora gözüktün mü hiç?
aynen canım ya fena alıştım ben de yatmaya. bir de hata yaptım. tüm arkadaşlara çocuk çalışmalarına başladığımız söylemiştim. şimdi herkes soracak. bende yok bişey. ne cevap vericem bilemiyorum. ne bileyim hep ilk ayda olur sanıyordum. çok pişmanım.
canlarım 3 ünüz için de söylüyorum bu kimseyi ilgilendirmez. ha çok yakın birileri birşey sorarsa şu yazı da atlatalım da öyle deneyelim dedik dersiniz. kime ne Allah aşkına, bir de bunlara takılıp kendinizi sıkmayın e mi şekerler opuyorumnanaktan
yaa aynı dert bende de var ben de söylemiştim çalışmalara başlıyoruz diye şimdi çok zor bi durum olucak 1 eylülde :umursamaz: ben de ilk 3 ayda olur sanmıştım kaydirigubbakcemile3 öğretmeniz ya önümüzdeki nisan da falan doğsa süper olur diodum..şimdi millete ne desem acaba diyorum CADIARZU
demek ki bütün bayan öğretmenler nisanda doğum yapmayı istiyordu. aynen benimde planım buydu ama olmadı işte...:1no2:neyse hayırlısı olsun diyelim inşallah
demek ki bütün bayan öğretmenler nisanda doğum yapmayı istiyordu. aynen benimde planım buydu ama olmadı işte...:1no2:neyse hayırlısı olsun diyelim inşallah
canlarım 3 ünüz için de söylüyorum bu kimseyi ilgilendirmez. ha çok yakın birileri birşey sorarsa şu yazı da atlatalım da öyle deneyelim dedik dersiniz. kime ne Allah aşkına, bir de bunlara takılıp kendinizi sıkmayın e mi şekerler opuyorumnanaktan
anladım canım inşallah bugün çifti yakalarsın zemuszemus
canım ben folbiol aldım yarısını içtim sonra bıraktım ne biliyim aslında içmem lazım di mi... hata ediyorum biliyorum tekrar başlıyım en iyisi. sen içiyorsun sanırım
canım valla doğal yoldan olsun da ay hesabını çoktan bıraktık. kısmet dedğilmiş.şimdi yeterki normal yoldan olsun diye dua ediyoruz.
takmamaya çalış canım var böyle patavatsızlar. ben de bir yıl erteledik diycem. sen de öyle de. ta ki bebeğimin kalp atışlarını duycam o zaman duyurcam hamile olduğumu inşallah yakın zamanda. kafan rahat olur. bul bir sebep kafadan at olmazsa. bir yıl erteledik de canım.haklısın bebişim...ben yaz tatili boyunca sinirimden ağladım...bir ara sakinleştirici kullanmayı bile düşündüm. inanın o kadar kötüydüm ki.anlatayım:
efendim benim çoook yakın bir arkadaşım vardı. beraber evlendik. konuşuyoruz artık zamanı falan diye. bu daha denemelere başlamadan soğan kürü incir kürü falan kullanalım. diyo saçmamalama daha denemedik niye durduk yerde kullanalım diye teskin etmeye çalışıyorum. ama onun eşi doktora yaptı için bebek istemiyordu. bu hergün bana telefon açıyo ben çocuk istiyorum diye zır zır ağlıyor falan. ben de elimden geldiğince sakinleştirmeye çalışıyor. neyse eşi bununısrarlarına dayanamamış. nasılsa hemen olmuyor diye bir sefer korunmamış. bizimki hamile ama benimle nasıl konuşuyor." canım sana üzülme diye söylemeecektim. hani sen benden önce başladın ya. sakın sterss yapma. ama herşeyden önce hayırlısı. SENİNLE BİR DAHA BEBEK KONUSUNU KONUŞMAYACAĞIM. SEN OLUNCA BANA SÖYLERSİN" bu nedir ya...bu konuşma olduğunuda ben 4 aydır falan deniyordum. inanın hiiiiç takmıyordum .zamanı gelmemiş henüz diye. yenim edeirm dünyaaam karardı. sanki benim yıllardır bebeğim olmuyor, hiç umut ymuş gibi konuştu. yaz boyunca sinirden ağladım. ama ben ağladığımla kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?