Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

özgecim öncelikle arkadaşına bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun ama ona gerçekten çok kızdım. sonuçta o güne kadar beraberce bu konuyu paylaşmışsınız. birbirinize destek olmuşsunuz. diyeceğim ki belki sen hassassın, için üzülmesin diye öyle demiştir ama sen nasıl bir arkadaşının hamileliğine üzülebilirsin ki. burada hiçbirimiz birbirimizi tanımadan beraber sevinip beraber üzülüyoruz ki o senin ne kadar yakınınmış. ayıp etmiş. hormonları oynamış herhalde. hayatta herşeyin bir vakti zamanı var, inşallah bizlerin de zamanı gelecek Allah ın izniyle.

sakın canını sıkma özgecim, bizler varız, önce kim hamile kalırsa o ayağını sürür diğerleri peşinden gider :)))) birbirimizi bırakıp da seninle bu konuyu konuşmayacağım demeyiz hiçbirimiz. :1hug:

edacııııım saol bitanem canım bacım yarım yarım içerim o zaman opuyorumnanaktan

haklısınız takmamak lazım.. sizin sorun ne özel olmazsa?

canım direk tip bebek diyen yerde sayımız 350.000 çıktı. biz tabi şok. böyle birşey insan hayatta beklemiyor. elle muayenede varikosel teşhisi koymuştu, doppler sonucunu görünce varikosel değil dedi. net konuşmadı. biz de 3-4 gün sonra başka doktora gittik. orda 3 milyon çıktı. varikosel var, ameliyat dedi. tabi bizi o da tatmin etmedi. başka bir doktora daha gittik. o da çok az derecede var, ameliyat gerekmez dedi. en son bir profa gittik. o da sayı azlığı varikoselden kaynaklanmıyor dedi. varikosel çok hafif dedi. biz e de evitamini ve çinko verdi. kendiliğimizden de l-arginin aldık. sizin çok güzel artmış maşallah inşallah bize de yarar. bir l-arginini kendimiz aldık. solgar firması normal kapsül şeklinde. bazıalrı sua eritilen bir çeşit varmış. sizinki nasıl?

kuzucum benim de öyleydi biliyorsun hiç aynı koyuluğu yakalayamadım bir ara çok yaklaştı sonra silikleşmeye başladı. ama tabi ben sıvı yüketimi wc olayına uymamama bağladım olayı. umarım da öyledir. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :))

canım biz GNC den aldık internetten de sipariş verilebiliyo bi de antioksidan yine ordan onu da gatanın profu önerdi. inşallah artar bi de bu macun galiba çok işe yaradı bu ay yine gelicek bize ciddi bi artışımız olursa yine haberdar ederim ama yapan adam garanti veriyo. inşallah bi .çare buluruz da dertlerimize paylaşırız bibbirimizle de..bu ara da bize de varikosel dediler bundan 5 sene önce iki taraflı hem de oldu ameliyat eşim ama hiç bi işe yaramadı.. bu gelişmeleri son yılda yaşadık b,z. inşallah sizie de fayda sağlar canım

artık takmıyorum ama yaz boyunca çok üzüldüm. ben karunmayı bırakmadan önce gittim doktora herhangibir olumsuzluk yok dedi. eşime gerek görmedi. sizde varikosel var galiba, ben tam analayamadım.

ne macunu canım?içeriğini yazar mısın?en kısa zamanda bir katı meyve sıkacağı alıp havuç suyuna da başlıyacağım.
3 aydır artık ben de belirti hastası oldum. ilk ay kasıklarıma bıçak sapalr gibi saplamalar oldu. geçen ay adetime 10 gün kala nerdeyse gün aşırı istifra etmeye başladım. bu ay umutlanmıycam dedim. dün şiddetli kasık ağrım oldu. 3-4 gündür ara ara oluyor. artık piskolojik değil. kendimden şüphelenmeye başladım. kist falan mı var yoksa iltihap gibi bişey mi bilmiyorum ama bebek değil biliyorum. her ay 4-5 gün önceden 10ml testlerden yapıyorum bir umut. dün de yaptım negatif. bembeyaz yani gölge bile yok.ben de randevu aldım tekrar bir doktora gideceğim 10 gün sonra falan. daha önce gitmiştim, hiç bir sorunum yoktu. ama bu kadar da piskolojik olamaz kesin bişey var ben de.
artık takmıyorum ama yaz boyunca çok üzüldüm. ben karunmayı bırakmadan önce gittim doktora herhangibir olumsuzluk yok dedi. eşime gerek görmedi. sizde varikosel var galiba, ben tam analayamadım.
.
hafif derecede varikosel var ama esas sorun sayımız az. hareket ve morfoloji %60.

inşallah canım inşallah bak ben pko hastasıyım normalde bizde aslında fsh düşük lh yüksektir bundan dolayıda aslında tereddüt ediyorum yani yumurtlama olmasada bu çizgi çıkarmı diye

canım sakın yanlış anlama.. asllaa ama asla seni üzmek istemem ama sende geçmişimi gördüm .. ben de aynı senin gibiydim olmaz dediler ama her ay defalarca test yaptım bi umut, aşılamalar ile umutlandım olmadı.. zamanımızı boşa harcadık yaş 30 oldu nihayet. 5 senemiz boşa geçti.. eğer imkanın varsa bence durma tüp yaptır bak bizim şartlarımız çok iyiydi tuttu ama düşük oldu tüp bebekte.. sperm sayımız 30 milyonları bulmuştu oysa. gerçi kısmet şartları bizden çok kötü olan çiftler tanıyorum ilk denemede tutturan... tabii ki bu arada da elinden geleni yapmak gerek..allah yardımcın olsun canımm..
macunun içeriği sır canım adamlar kimseye içinde ne var söylemiyomuş ama bin çeşit bitki varmış biz mayalattık tekrar inşallah işe yararsa herkese veririm adamın adresini falan.. allah hepimize yardım etsin

bu ay onu da denedik preseedle beraber. 3 ayda denemediğim şey nerdeyse kalmadı. ne okuyorsam yapıyorum. süt buharı, incir kürü, bal tarçın çörekotu, bacaklarımı en az bir saat havaya dikme. 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. ilk ay o kadar istekliydim ki bu saydıklaırmın çoğunu ilk ayda yaptım zaten. artık dualara sarıldım. ne dua bulursam bebek olması için onu okuyorum.

İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine canım...

yok canım ne demek yanlış anlamak. durumuzu biliyoruz. 3 milyon çok az bir rakam. ama biz daha 3 ay önce başladık. şubat tatili gibi bir aşılama olmazsa seneye yaza tüp bebek düşünüyoruz. şimdiden araştırmaya başladım bile canım. herşeye hazırlıklıyız yani.
düşüğüne çok üzüldüm. inşallah bir dahakine tutar canım. kadere çok inanıyorum ve bol bol dua ediyorum. başka türlü yaşanmaz zaten.

tek tesellimiz eşim hemen doktora gitmeyi kabul etti. sadece ilk ay olmayınca hemen üroloğa gitti ve kötü haberi aldık. ama daha geç almak da vardı. ben de denemeye başlamadan önce gitmiştim. siz siz olun, ne olur ne olmaz eşiniz bir üroloğa muhakkak gitsin.fazla vakit kaybetmeden.

Bunyeden bunyeye degisir belki canım insallah olmustur :Saruboceq:
bizden cektikleri kadar kimseden cekmemistirler zavallılar cidden kaydirigubbakcemile3

kesinlikle haklısın canım. benim eşimde aynı şekilde gitti.önce ben gittim daha sonra o gitti. kontrolden gecmemiz lazım mutlaka.

ramazan sonuna kadar süre tanıdık kendimize olmazsa ikimiz de gideceğiz. inşallah olumsuz bir şey olmaz. bu arada bir tanıdığımın da böyle bir durumu vardı uğraşlardan sonra önce ikizleri 5-6 yıl sonra da bir kızı oldu. Rabb'im inşallah sana da nasip etsin canım...
Bunyeden bunyeye degisir belki canım insallah olmustur :Saruboceq:
bizden cektikleri kadar kimseden cekmemistirler zavallılar cidden kaydirigubbakcemile3

aynı fikşrdeyim. adama katran gibi kahveleri içirdim. zaten midesi hasta. doğru dürüst yemek bile yiyemiyordu garibim...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…