- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.501
selam canlarım.
biraz önce test yaptım. ikinci çizgi yine koyulaşmaya başlamış. tabi kontrol çizgisinden 2 ton açık hala ama dünküne göre koyulaşma var.
bi ayda 2 defa yumurtlanıyor olabilir mi acaba ya da ben tahmin ettiğim günde değil, birkaç gün sonra yumurtlıycam. bakalım hayırlısı :))))))))
canım bence önceki koyulaşma lh da bir dalgalanmaydı. pozitifi görünce aradaki farkı görüceksin. aman testi yaptığın saatlere dikkat et çok yakında yumurtlıycaksın a.s
scubacım bişi dicem ben normalde ilk günden beri testi saat 6 da yapıyordum sonra daha erkene aldım öğleden sonra 3 te yapmaya başladım yani erkene aldım 3 e alırken 24 saati kaçırmamış oldum bana göre şimdi 3 te devam etemeye çalışıyorum sence bir sakıncası varmıdır
valla benim pko lu bir arkadaşım var bana demiştiki bizler bazen ayda 2 kerede yumurtlarız ben onun yalancısıyım ama sen pko lu değilsin tabi
aaa pko da her ay yumurtlama olmuyor yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşüyor diye biliyorum onudamı yanlış biliyorum yoksa fisfisfis
günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan
dün akşam bağlantım geldi gitti geldi gitti ben de çıkmak zorunda kaldım.
bu arada tırstım yahu bir de pko çıkmasın Allah korusun. ben o ihtimali hiç düşünmedim düşünmek de istemiyoruuuuum mazallah ...
:)) haklısın edacım ne biliyim birden panikledim. Allah dermansız dert vermesin inşallah. ama benim midem oldukça sorunlu hatta bu aralara iyice azıttı, boyun fıtığım var onun da ağrıları çok zor olur bir de pko çıkmasın aman Allah korusun dedim. en spnunda çürük çıktı bizim hatun diyecek kociş ondan korkuyorum zemuszemus
iyiyiz gülaycım sen nasılsın, minik ayçam nasıl öpüyorum onu yanaklarından opuyorumnanaktan
sag ol teyzesi yaz okuluna gidiyor 12 4 arası şu an orda sen nasılsın canım ben melemenlikleri yaptım dün öldüm yorgunluktan belim agrıyor
yanlış analmadım canım ALLAHta başa vermesin ama pkodan daha kötü durumlarda var doktor bana tedavide en kolay tedavisi olan hastalık pkodur demişti ama işte bilemiyoruz nezaman gelir bebşimiz nasip olmayınca olmuyo hepimizin amacı aynı kimimizin sadece yolu daha zorahh tuanacım yanlış anlama lütfen. bu dermansız bir dert değil. ben nedenini yazmıştım korkumun bende çok mide problemi ve boyun fıtığımdan dolayı kronik baş dönmeleri ve ağrıları var. her gün bi yerim ağrır yani. bir de o çıkarsa eşim beni çürük diye atcak diyordum. ondan yani. inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın canım lütfen sıkma canını bacııım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?