Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

valla benim pko lu bir arkadaşım var bana demiştiki bizler bazen ayda 2 kerede yumurtlarız ben onun yalancısıyım ama sen pko lu değilsin tabi

canım bence önceki koyulaşma lh da bir dalgalanmaydı. pozitifi görünce aradaki farkı görüceksin. aman testi yaptığın saatlere dikkat et çok yakında yumurtlıycaksın a.s

scubacım bişi dicem ben normalde ilk günden beri testi saat 6 da yapıyordum sonra daha erkene aldım öğleden sonra 3 te yapmaya başladım yani erkene aldım 3 e alırken 24 saati kaçırmamış oldum bana göre şimdi 3 te devam etemeye çalışıyorum sence bir sakıncası varmıdır

yok canım 24 saati geçirmemişsin zaten öyle kaçıcak gibi değil 3 gün falan gözüküyor pozitif.

aaa pko da her ay yumurtlama olmuyor yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşüyor diye biliyorum onudamı yanlış biliyorum yoksa fisfisfis

aslında bu doğru ama dr da bana senede en fazla 2 kere yumurtlarsın bu şekilde demişti gerçi tüp bebek merkeziydi bana hemen tüp bebek tedavisi önerdi böyle bir yer yani daha ben hiç tedavi oldum sayılmazken hemde

günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan

dün akşam bağlantım geldi gitti geldi gitti ben de çıkmak zorunda kaldım.

bu arada tırstım yahu bir de pko çıkmasın Allah korusun. ben o ihtimali hiç düşünmedim düşünmek de istemiyoruuuuum mazallah ...

günaydın handecim korkma neden pko çıksın. çıkanlarda üzülmesin tedavisi olmayan hastalık vermesin allah. sonuç alan o kadar çok ki.

:)) haklısın edacım ne biliyim birden panikledim. Allah dermansız dert vermesin inşallah. ama benim midem oldukça sorunlu hatta bu aralara iyice azıttı, boyun fıtığım var onun da ağrıları çok zor olur bir de pko çıkmasın aman Allah korusun dedim. en spnunda çürük çıktı bizim hatun diyecek kociş ondan korkuyorum zemuszemus

benimde hiç sorun çıkarmayan midem yanma falan yapmaya başladı kız yaşlanıyozmu biz yoksam kaydirigubbakcemile3 yoksa modaya uyup reflümü olucam kaydirigubbakcemile3 . hain kocişler fırsatını bulmasınlar hemen laf ederler nolcek :mymeka:

ya canım benim mide o kadar gazlı ki nefes darlığı yapmaya başladı yine. daha önce kalp falan sanmıştım Allah korusun dr a zor attım kendimi ama bakıldı herşeye mide çıktı gastrit ve reflü. şimdi merdiven çıksam fazla hareket etsem bir yanma ve nefes nefese kalıyorum diyaframı ve ciğerleri sıkıştırıyor gaz. mide çok zor bir hastalık ama stresti düzensiz yaşamdı hepsi mideyi vuruyor.

senin yanma oruçtan olmasın canım. fazla aç kalmak hiç iyi değil mide için...

yaşlandık valla edoşum 30 olduk, ben 16-17 yaşlarındayken 30 yaşındakilere koca kadın beee derdim :kedi:

slm kızlar nasılsınız siz pkodan korkuyosunuz ya ben napıyım ben tam bi pkoyum ümitsiz olduğum çok günlerde oluyo ama napayım bebeğime kavşunca bana okadarda zor gelmez heralde bu hastalık doğumdan sonra ilk işim bütün fazla kilomu vermek istiyorum sadece bende testlerin koyulaşcağı yok 3tane testim kaldı o yüzden bende 2günde 1yapıcam testi bugün başım felaket ağrıyo

ahh tuanacım yanlış anlama lütfen. bu dermansız bir dert değil. ben nedenini yazmıştım korkumun bende çok mide problemi ve boyun fıtığımdan dolayı kronik baş dönmeleri ve ağrıları var. her gün bi yerim ağrır yani. bir de o çıkarsa eşim beni çürük diye atcak diyordum. ondan yani. inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın canım lütfen sıkma canını bacııım kaydirigubbakcemile5

yanlış analmadım canım ALLAHta başa vermesin ama pkodan daha kötü durumlarda var doktor bana tedavide en kolay tedavisi olan hastalık pkodur demişti ama işte bilemiyoruz nezaman gelir bebşimiz nasip olmayınca olmuyo hepimizin amacı aynı kimimizin sadece yolu daha zor
ALLAHIM biran önce kavuştursun bebişlerimizekaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…