- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.481
inşallah canım inşallah bak ben pko hastasıyım normalde bizde aslında fsh düşük lh yüksektir bundan dolayıda aslında tereddüt ediyorum yani yumurtlama olmasada bu çizgi çıkarmı diye
yok canım ne demek yanlış anlamak. durumuzu biliyoruz. 3 milyon çok az bir rakam. ama biz daha 3 ay önce başladık. şubat tatili gibi bir aşılama olmazsa seneye yaza tüp bebek düşünüyoruz. şimdiden araştırmaya başladım bile canım. herşeye hazırlıklıyız yani.
düşüğüne çok üzüldüm. inşallah bir dahakine tutar canım. kadere çok inanıyorum ve bol bol dua ediyorum. başka türlü yaşanmaz zaten.
canım adetin 3. günü yaptırdığın testde lhın kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?
kuzunaz ilk yaptığın günden beri mi silik çizgi çıkyodu bende de pco var ama yumurtalamam pek bi etkisi yokmuş. acaba lh yüksek diye mi bende de hep silik çıkıyo
bugün 14. günüm 6. testimi yaptım yani 8. günü teste başladım hep pembe çok silik olduğu söylenmez ama diğeri kadar kırmızı değil malesef
en son 21 kasım 2008 de yapılmış fsh 5,52 lh 7,80 çıkmış ama bundan öncekiler daaha yüksekmiş mesela 16 mart 2007 de var fsh 4,46 lh 8,76 canım neden sordun peki
aynen benim de öylee.. acaba bu pco farkı mı ya
amanın bende demi pko başladı acaba. ben 3. gün baktım ogünkü değerimi biliyorum diye bakalım birşey çıkıckmı denedim hiç birşey çıkmadı. 7. günde çıkmadı. 9. gün çok çok silik çıkmaya başladı yavaş yavaş koyulaştı. bir keresinde baya yaklaştı sonra silikleşti ozaman koyu gelmişti ama pozitifi görünce küçük bir dalgalanma diye düşündüm. aman iyce bozduk bünyeyi ya
amanın bende demi pko başladı acaba. ben 3. gün baktım ogünkü değerimi biliyorum diye bakalım birşey çıkıckmı denedim hiç birşey çıkmadı. 7. günde çıkmadı. 9. gün çok çok silik çıkmaya başladı yavaş yavaş koyulaştı. bir keresinde baya yaklaştı sonra silikleşti ozaman koyu gelmişti ama pozitifi görünce küçük bir dalgalanma diye düşündüm. aman iyce bozduk bünyeyi ya
selam canlarım.
biraz önce test yaptım. ikinci çizgi yine koyulaşmaya başlamış. tabi kontrol çizgisinden 2 ton açık hala ama dünküne göre koyulaşma var.
bi ayda 2 defa yumurtlanıyor olabilir mi acaba ya da ben tahmin ettiğim günde değil, birkaç gün sonra yumurtlıycam. bakalım hayırlısı :))))))))
selam canımmmm..hosgeldinnn..
cidden ya ne kadar enterasan dimi :) demek tekrar koyulasmis.ben de yaptım bugun, cok silik gölge gibiydi hhahaa:)
selam canlarım.
biraz önce test yaptım. ikinci çizgi yine koyulaşmaya başlamış. tabi kontrol çizgisinden 2 ton açık hala ama dünküne göre koyulaşma var.
bi ayda 2 defa yumurtlanıyor olabilir mi acaba ya da ben tahmin ettiğim günde değil, birkaç gün sonra yumurtlıycam. bakalım hayırlısı :))))))))
iyiyim canım opuyorumnanaktan sen nasılsın? şafak kac senin ?zemuszemusHosbulduk cnmm. ne var ne yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?