Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sağlık olsun tatlım ya.. napalım daha vakit var demek ki..ben de kanama durmadığı için yaptırdım 1.38 çıktı tabii benim durum farklı ya.. edacım iyi haberlerini bekliyoruzz inşallahh.. ben de bi kurtulsam şu kanamadan da başlasam cannımmm testlerime :) sizinle onu bile takip etmek zevkli geliyo :))

kızlar ben birazdan çıkıyorum. bugünkü potlarım için kusura bakmayın lütfen (

bu arada bugün evlilik yıldönümümüz.. eşim bişi hazırladı mı merak ediyorum. yarın görüşürüz inşallah canlarım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

amannnnnnnnnnnnnnnn eda canını sıktıgın şeye bak ne var azıcık heyecan yaşadık fenamı oldu kızzzzzzzzzzzzzzzz hem herşey bitmiş deyil canım daha adet olmadık yahu bukadar karamsar olma

canım allahhhhhh daim etsin mutlu mesut bi yastıkta :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım önümüzdeki ay beraber takip ederiz testlerimizi zemuszemus

yok canım önemli değil:1hug: evlilik yıldönümün kutlu olsun seneye yıldönümünde bebişinde seninle olur inşaallah:ecrin_bebek: gülay ve scuba ben daha ümidimi kesmedim sizden inşaallah bebişiniz sizledir zemuszemus
scuba bu kürü denemem lazım bişey kaybetmem canıma.s

tekrar tebrikler canım. sende benim gibisin hep onlardan bekliyoruz. neyse sende süslen bakıyım öyle kendini hazırla bari :jeyyar:
yarın görüşürüz handecim opuyorumnanaktan

canım yumurtlamadan önce kullanılıyor. şuan bebeğinin senle olmadığından emin olmadan kullanma. yumurtlamadan sonra kullanılmıyor diye biliyorum sen yinede bir bak istersen.

kızlar merhaba ben de size birşey danışmak istiyorum. Ben de ovulasyn testi aldım 10. günden itibaren yapmaya başladım. bir kere silik bir çizgi çıktı bir daha da birşey çıkmadı. yani hep tek çizgiydi. dolayısıyla testin içinde de 5 tane olduğu için testim bitti. pahalı da. ama şimdi yumurtalıklarım ağrıyor ve akıntım var. sanırım daha yeni yumurtluyorum değil mi. yardımcı olursanız çok sevinirim.

saydığın belirtiler yumurtlamayı işaret ediyor. siklusun uzunluğu kaç? 28 günden uzunsa 5 test yeterli olmayabiliyor. inşallah bu ay gelir bebişin ama olmazsa tanesi 1 lira olanlardan almanı tavsiye ederim. sen bu günleri boş geçirme inşallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…